- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Bu gorumceleri kimse anlayabilmis değil bosverinkızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorumcunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki çalısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume gulüyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?
Dgru soyluyorsunuz galiba ama ılgınc olan bana yzuume hic terbyeszilk yapmaz sole bole demez hep arkadan duyuyorum yada kuytu kosede konusurken arkamdan baska bseyler dyormu merak edıyorum acıkcası koskanc b yonu var zaten ama abiside ole pek kıymetli deildi evlenmedn once nyyese evlennce kıymete bniyorArkadaşıniz konusunda gorumceniz sizi sanırım paylaşamiyor.ona verdiğiniz değer gorumcenizi kıskandırıyor gibi.gomlek konusunda ise abisi çok baskı yaptıysa zamanında bence size değil ona laf çakmış gibi:) diğer eskisi gibi değiliz abimle konusuna gelince hala abisinin evlenme durumuna alisamamiş.ama alisacaktir bu tarz şeyler olabilir.zamanla o da ogrenicek ama siz mesafeli olun,sizin kirildiginiz bir şey söylerse de kırmadan cevabını verin derim.
allah akil fikir versin biz bunun adina kiskqnclik diyoruz. gecmis olsun canimkızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorumcunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki çalısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume gulüyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?
23 yasında valla gecen gun ceyizimi cok begendigini ne kdra aldıgımı felan sordu dedm hersey 20bine mal oldu enaz aaaa okdr varmıydı senn ceyiz abla dyor ne sandım ucuz ucuz almadım hc bseyş ben ole dedim yuz felan burusturdu genelde ustunde durmam ama bu aralar gozume batıyor :)Bu baya görümce iyimser bakılacak bi yanı kalmamış .yaptığın ütüye bile laf ediyor kaç yaşında bu kız
Gözlemle şimdilik çok önyargılı yaklaşma hepten gıcık olursun sonra :) yaşı küçük sayılır okuyor mu bi iş yapmıyor mu23 yasında valla gecen gun ceyizimi cok begendigini ne kdra aldıgımı felan sordu dedm hersey 20bine mal oldu enaz aaaa okdr varmıydı senn ceyiz abla dyor ne sandım ucuz ucuz almadım hc bseyş ben ole dedim yuz felan burusturdu genelde ustunde durmam ama bu aralar gozume batıyor :)
Yok b yere girdi dayanamadı cıktı ben ıphone aldım gecen sene babasına benimkinin bir üst modelni aldırdı altı ay sonra :) durumları ole iyi deil hani sanırım braz benle yarıstırıyor kendini yada istemsiz kskanclık yapıyır abisi üstüne dusmuyor diye smdı bebekte olunca blemıyprumGözlemle şimdilik çok önyargılı yaklaşma hepten gıcık olursun sonra :) yaşı küçük sayılır okuyor mu bi iş yapmıyor mu
Sanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?allah akil fikir versin biz bunun adina kiskqnclik diyoruz. gecmis olsun canim
canim ya karsina alip konusacaksin yada takmayacaksinSanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?
Elinizden geldiğince hüsn-ü zan ile bakın..kötü düşünmeyin.birazda ergenlikten çıkamamış olabilir ve evlendiğinde onunda sizin gibi çocuğu falan olduğunda daha da olgunlaşacaktir eminolun.Sanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?
Ya aslında sana değil de abisine de laf sokuyor olabilir. Bazı abiler bekarken anne ve kardeşlerine bu tür konularda kök söktürüp eşine bişey demeyince kardeş de rahatsız olabilir ama senle alakalı olduğundan değil yani madem anlayışlıydın evlenmeden önce bize niye bu anlayışlı yüzünü göstermedin hesabı. Dize yatma vs konusu da aynı bazı insanlar birini görünce diğerini unutuyor bunun seninle değil kocanla ilgisi var benceSanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?