Görümcemü anlayamıyorum

Sizce de çok açık değil mi? abisini sizden kıskanıyor.

Arkadaşınız konusunda dediği şey için birşey diyemem sonuçta bazı şeylerini görmüş olabilir sevmek zorunda değil sonuçta ama bariz abisini kıskanıyor :)

Abisini cok seven ve paylasmak istemeyen bir gorumce klasigi :) Allah yardimciniz olsun .

bence tatli hic bir yani yok bildigimiz klasik görümce yani
surda gorumceleri okuya okuya abimin esini aramaya korkar oldum kiz benim arkamdanda gorumce der diye kelimeleri seciyorum konusurken artik

Ne demısler "gorumce gormeyeyım senı omrumce"Fazla yuz vermeyın benden sıze kucuk bır tavsıye.Mesela sıze kendı hayatımdan kucuk bır ornek vereyım benden 7 yas kucuk gorumce bekarken ıs yerıme gelırdı arkadasları ıle benı cok severdı,evlendık yıne cok sevıyor vs bır zaman sonra gorumce buyudukce sorunlar bas gostermeye,gercek yuzler ortaya cıkmaya basladı.3 sene once de benı dovmeye kalktı dusunun yanı halımı.Gorumceler sayesınde ıkı cocugum ıle evımı terk etmek zorunda kaldım sukur kı esım pesımızden geldı 3 yıldır baska bır yerde hayatımıza devam edıyoruz ve onlarla gorusmuyorum.Sızde ona gore temkınlı olun,guvenmeyın,helekı sırrınızı sakın vermeyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…