Görümcenin arkamdan ettigi laf kafamz cok takildi

Eltiniz size niye bunu anlatıyor? neden görümcenizin arkasından konuşuyor laf taşıyor ben önce onu sorgulardım. Bugün size görümcenizden laf taşıyan, yarın bir gün de sizden ona laf taşır. Onun lafıyla mı mesafe koyacaksınız. Öyle bir laf dediyse yüzleşirsiniz abla neden böyle bir şey dedin ki diye. O zamanlar kızmış olabilir demiş olabilir normalde de bir sorun yoksa takmayın elti ortalığı karıştırmaya çalışıyor.

Aslında 2 tehlikeli samimi sohbetinizi bu 2 ile yapmayın başka arkadaş edinip onlarla yapın
ne kadar çok akraba olmayanla yaparsanız o kadar çok başınız ağırmaz , hem strese de girmezsiniz

Aile buyuklerinin yaninda bi zahmet kavga etmeyin,belki istemsizce esinizin zorbaligini ailesine duyurmak istediniz ama sizin yaptiginizda yanlis.
Eger gorumcenizden destek bekliyorsaniz bu konuyu esinizle onunda konusmasi icin ricada bulunabilirdiniz
En sinir oldugum seydir esle aile buyukleri yaninda atisip kavga etmek

Eltiye inanıp görümceye tavır koymak nedir çocuk musun sen?? Bir de öyle bir tavır koyarmissin da aramaya korkarmis kusura bakma da çok ta tin der yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok dert araniyorsunuz

Eltiye inanıp görümceye tavır koymak nedir çocuk musun sen?? Bir de öyle bir tavır koyarmissin da aramaya korkarmis kusura bakma da çok ta tin der yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok dert araniyorsunuz
Valla canim oyle bi tin derki tinlarin en buyugu.
Soyleki , kendisi yabanci dil bilmiyo bi tane mektup dahi gelse bana geliyo her konuda her seyde bankayla ilgili olsun diger konular olsun herseye be gerekiyorum.

Esinin arabasi var fakat kendisini tinlamadigi icin kocasi ev alisverisine bile goturmez dugundu bayramdi direk bizi arar bizle gelir yani cocugum olmadan once heryere biz goturuyoduk yada ben calismadigim gunler alisverisine goturuyodum.

Bunlarida iyilik olsun diye degil hani gorumcem buyugum isi hallolsun diyeydi.

Araya mesafe koyunca insanin yuz bulmadigi birinden bunlari istiycegini sanmiyorul sahsen ben istemezdim. Bu durumda tinlarmi tinlamazmi tartisilir.

Hayir benden yana olmasin heleki iki yuzlu bi sekilde hic olmasin

Aslında 2 tehlikeli samimi sohbetinizi bu 2 ile yapmayın başka arkadaş edinip onlarla yapın
ne kadar çok akraba olmayanla yaparsanız o kadar çok başınız ağırmaz , hem strese de girmezsiniz
Dedikodu amacli degildi sohbet bi konu vardi onun uzerine soyledi

Eltimin soyleme amacini anladim ztn tamam ama gorumce neye kizdi onu anlamiyorumki ne konuda verem olmus. Ondan ona laf tasidigi kesin ama agzimdan kimseyle ilgili tek kelime cikmaz benden laf tasiyamaz yani

Eltin ayıp etmis laf tasimiz. Gorumcenle aranizi bozmaya calisiyor. Soyledigi yalan bile.olabilir. Eltinle.mesafeli ol gorumcenle degil.
Yalan olamaz cunki eltimle kocasida bazen tartisiyolarmis ve onlarinda ardindan atip tutuyodu. Yani benim yanimda onlara laf atiyo onlarin yaninda bana laf atmis

Adil olmasin mi?

E tamam o zaman arkandan atarlar tutarlar yuzune gulerler, sen haklisindir ama adil olmadiklari icin baskasini tutarlar. Siz de adil olmamalarina ok diyorsunuz.

Simdi problem ne o zaman?
Olsun olmasin ben benim konumla ilgili onlarin fikirlerini sormadimki. Yani benden yana olsa ne olur ondan yana olsa ne olur. Hatta ondan yana oldugunu acik acik gostersin kardesi diye hakkidir ama bari yanimda ayri ardimdan ayri olmasin

Gorumcenizle mesafe koyar misiniz araniza bilmiyorum ama size laf tasiyan eltiyle mesafe koyun derim. Aynisini sizin de arkanizdan yapiyor olduguna emin olun.
Zaten mesafeliyiz oyle arayip sormam kirk yilda bi uzun muhabbet ederiz. Ardimdan yaparmi bilemiycem cunki kimsenin hakkinda konusmam hele onunla.

Sorma hepsi mukemmel

Bilmiyorum bana kufur etmiscesine icime oturdu. Ne yaptimki bu kadar kendileride biliyo tum ailesi biliyo esim icin cok fedakarlik yaptigimi

Yalnız şunu da göz önünde bulundur. Bazen eltiler seni çekemediğinde aileyle olan bağını baltalamak için bu tip şeyler uydururşar. Gardaşum verem etti kızı dediyse çevirip sana yetiştirmiş de olabilir.

Zaten eltin iyi niyetli olsa buna üzüleceğini bile bile sana anlatmaz.

Ben yaşadım oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…