- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Valla canim oyle bi tin derki tinlarin en buyugu.Eltiye inanıp görümceye tavır koymak nedir çocuk musun sen?? Bir de öyle bir tavır koyarmissin da aramaya korkarmis kusura bakma da çok ta tin der yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok dert araniyorsunuz
Hayir benden yana olmasin heleki iki yuzlu bi sekilde hic olmasinAile buyuklerinin yaninda bi zahmet kavga etmeyin,belki istemsizce esinizin zorbaligini ailesine duyurmak istediniz ama sizin yaptiginizda yanlis.
Eger gorumcenizden destek bekliyorsaniz bu konuyu esinizle onunda konusmasi icin ricada bulunabilirdiniz
En sinir oldugum seydir esle aile buyukleri yaninda atisip kavga etmek
Dedikodu amacli degildi sohbet bi konu vardi onun uzerine soylediAslında 2 tehlikeli samimi sohbetinizi bu 2 ile yapmayın başka arkadaş edinip onlarla yapın
ne kadar çok akraba olmayanla yaparsanız o kadar çok başınız ağırmaz , hem strese de girmezsiniz
Eltimin soyleme amacini anladim ztn tamam ama gorumce neye kizdi onu anlamiyorumki ne konuda verem olmus. Ondan ona laf tasidigi kesin ama agzimdan kimseyle ilgili tek kelime cikmaz benden laf tasiyamaz yaniEltiniz size niye bunu anlatıyor? neden görümcenizin arkasından konuşuyor laf taşıyor ben önce onu sorgulardım. Bugün size görümcenizden laf taşıyan, yarın bir gün de sizden ona laf taşır. Onun lafıyla mı mesafe koyacaksınız. Öyle bir laf dediyse yüzleşirsiniz abla neden böyle bir şey dedin ki diye. O zamanlar kızmış olabilir demiş olabilir normalde de bir sorun yoksa takmayın elti ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
Yalan olamaz cunki eltimle kocasida bazen tartisiyolarmis ve onlarinda ardindan atip tutuyodu. Yani benim yanimda onlara laf atiyo onlarin yaninda bana laf atmisEltin ayıp etmis laf tasimiz. Gorumcenle aranizi bozmaya calisiyor. Soyledigi yalan bile.olabilir. Eltinle.mesafeli ol gorumcenle degil.
Olsun olmasin ben benim konumla ilgili onlarin fikirlerini sormadimki. Yani benden yana olsa ne olur ondan yana olsa ne olur. Hatta ondan yana oldugunu acik acik gostersin kardesi diye hakkidir ama bari yanimda ayri ardimdan ayri olmasinAdil olmasin mi?
E tamam o zaman arkandan atarlar tutarlar yuzune gulerler, sen haklisindir ama adil olmadiklari icin baskasini tutarlar. Siz de adil olmamalarina ok diyorsunuz.
Simdi problem ne o zaman?
Zaten mesafeliyiz oyle arayip sormam kirk yilda bi uzun muhabbet ederiz. Ardimdan yaparmi bilemiycem cunki kimsenin hakkinda konusmam hele onunla.Gorumcenizle mesafe koyar misiniz araniza bilmiyorum ama size laf tasiyan eltiyle mesafe koyun derim. Aynisini sizin de arkanizdan yapiyor olduguna emin olun.
Sorma hepsi mukemmeltakmayın diyeceğim.. yani buraya yazdınız ya, işte tamam bizimle paylaştınız unutun gitsin.
evliliğimin ilk aylarında anladım ki;
eşimin ailesi hiçbir zaman tarafsız olamaz. onlara göre, mükemmel bir adamla evliyim.
dahası mükemmel bir aileye gelin geldim. mükemmel bir kayınvalidem var.
tabi gelinler, damatlar, dünürler... ah ah konuş konuş bitmez onlar için..
Bilmiyorum bana kufur etmiscesine icime oturdu. Ne yaptimki bu kadar kendileride biliyo tum ailesi biliyo esim icin cok fedakarlik yaptigimiSizin tarafinizi tutuyor, iyi anlaşıyor, sizi üzmedi. Birakinda abla olarakta arada duygularını söylesin.
Çok kötü bir kelime kullanmamış.
Üstelik elti durup duruken neden bunu söylüyor , kıskançlık başka bir şey değil.
O lafin arkasina dusmem ne yaparsa yapsin benden uzak olsunlardaEltinin sozuyle davranisini degisme sor bi asli var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?