Kizlar bugün görümcemle esimin ona maddi desteği nedeniyle tartıştık. Tartismadik aslında o benim ona tavır aldığımı dusunuyor.Eşim beni haklı buldu. Haklısın demedi ama haksız bulsaydi bana kızgın olurdu. Ancak son derece üzgündü. Kardeşi tabi kıyamıyor. Telden aradı kardeşini tabi bende yanındayım esimin 'neden böyle oldu' diye. Kardeşi bir sürü şey soyledi telde eşime: yok ben eşimi uzaklaştırmaya calisiyorumusum onlardan vs. şunu da belirteyim ki; benden tarafa esimin ailesine ve görümcem karşı olumsuz hatam, saygisizligim olmadi. Saydı saydı sonra da dedi ki: bu anlattıkları 1/10 biriymiş. Anlatacağı ama anlatmadığı çok şey varmış. Görümcemin derdi ne ve ben ne yapmalıyım? Eşim sürekli maddi destek oluyor ona miktarlar küçük değil ve destek olmaya da devam edecekmis.
Arkadaşlar beni anlayanlar, anlamaya çalışanlar yorum yapsın lütfen. Gerçekten kötü bir akşam benim için. Teşekkürler.
Arkadaşlar beni anlayanlar, anlamaya çalışanlar yorum yapsın lütfen. Gerçekten kötü bir akşam benim için. Teşekkürler.
Son düzenleme: