Görumcenin derdi ne olabilir?

fleuve36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
85
11
3
Kizlar bugün görümcemle esimin ona maddi desteği nedeniyle tartıştık. Tartismadik aslında o benim ona tavır aldığımı dusunuyor.Eşim beni haklı buldu. Haklısın demedi ama haksız bulsaydi bana kızgın olurdu. Ancak son derece üzgündü. Kardeşi tabi kıyamıyor. Telden aradı kardeşini tabi bende yanındayım esimin 'neden böyle oldu' diye. Kardeşi bir sürü şey soyledi telde eşime: yok ben eşimi uzaklaştırmaya calisiyorumusum onlardan vs. şunu da belirteyim ki; benden tarafa esimin ailesine ve görümcem karşı olumsuz hatam, saygisizligim olmadi. Saydı saydı sonra da dedi ki: bu anlattıkları 1/10 biriymiş. Anlatacağı ama anlatmadığı çok şey varmış. Görümcemin derdi ne ve ben ne yapmalıyım? Eşim sürekli maddi destek oluyor ona miktarlar küçük değil ve destek olmaya da devam edecekmis.
Arkadaşlar beni anlayanlar, anlamaya çalışanlar yorum yapsın lütfen. Gerçekten kötü bir akşam benim için. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Klasik görümce :)
Eşinizin sizin arkanızda olduğunu, haklı olduğunuzu hissettirmesi sizi ezdirmemesi lazım. Hissettirince zaten çok pişman oluyorlar.. Amaçsızca bile böyle davranabiliyolar kendi kendilerine kurup :)

Neden tartıştığınızı da yazsaydınız keşke böyle çok havada olmuş

ayrıntı yok ki nereden bilelim?

muhtemelen görümcenin derdi para, abisini yolmak için duygu sömürüsü yapıyor.

evli olduğu halde abisinin evinde yaşayıp kendi çocuğuna baktıran falan var ya.

ayrıntı yok ki nereden bilelim?

muhtemelen görümcenin derdi para, abisini yolmak için duygu sömürüsü yapıyor.

evli olduğu halde abisinin evinde yaşayıp kendi çocuğuna baktıran falan var ya.
Ayrıntı yazmak istemiyorum eşim burada takildigimi biliyor. Fazlası var eksiği yok emin olun

Yazd

Yazdım eşim kardesine maddi olarak sürekli destek oluyor miktarlar küçük degil

Sizin evinizin ihtiyaçlarından mı kesiyor yardım ederken?

Yardım sebebi ne? Okul, sağlık , geçim ???? Bunlar hep konuyu değerlendirirken önemli.

O da kardeşi bu da önemli bir detay.

Görümcen , telefonun hoparlör de olduğunu bilmeden seni eşine mi kesti yani :o

Bilerek kestiyse o daha kötü gerçi O.o

Back
X