görümcenin hamileliği

Ben burada çok pis tehdit gördüm gibi geldi sanki....
Ne yani ertelemezseniz gelemeyecek öyle mi???
Aynı duygu sömürüsü müstakbel eşinize de yapılırsa üç - dört koldan sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Çok net bir lisanla taleplerinizi belirtin derim...

keşke ciddi cevap vermeseydın
aa olur ablacım ya deseydın gerısını nısanlın aılesıyle halletseydı
pekı ne kadarlık olması gerekıyor dugun olması ıcın
yanı ertelense bıle anca ve anca eylule ertelenır bu seferde o kılolardan kurtulabılecekmı

Evet bir de aldığı elbiselere girebilecek kiloya geri gelebilme meselesi var. benim gibi zor kilo veren biriyse 2 yılı bulur ...

İnsanların bencilliğine bak.. Size bunun için kırılacaksa kırılsınlar.. Kendılerının uygun goreceklerı muhtemel düğün tarihi için kaç ay/sene daha beklemeniz gerekiyormuş sorsaydınız

bizim düğünümüz hazirandaydı ve biz yerimizi ekimde ayarlamıştık. Olmadı uymadı ama kimse de dert etmedi. Benim kardeşimde kınama gelemedi ama düğüne yetişti. Ama konu sahibinin ki çok farklı. Sırf oynayacak diye de ertelenmez yani.

bu yorumuma ek olarak ılave etmek ısterımkı
hamıleyım dıye bunun arkasına sıgınarak ınanılmaz alıngan ve fevrı davrancak bellıkı
allah kolaylık versın
hele bı hamılelıgı sorunsuz devam etsın saglıkla dogursunda once...
sımarık bı gorumceyle ugrasmak cok zor
dugune gelecek kısılere gore tarıh belırlersenız ohoooo o dugun olmaz yanı

yaaaa yok artık!!!!! ne abartması canım sonuna kadar haklısın! hadsizlik etmiş! alsın bebeğini koysun pusetine getirsin. anası var babası var çok hevesleniyosa verir bebeği 10-15 dk kalkar oynar.. daha gebelik testi pozitif çıkmış derdine bak! sağlıkla kucağıma alayım diye dua edeceğine düğünü düşünüyor
lütfen kesinlikle geri adım atma. görümcen çıldırmış olmalı!!!

Bugün duyduğum en saçma şeylerden biri bu. Ben de bir görümceyim ve kendimi onun yerine koydum. Ben bırak düğünü erteleyin demeyi, onlar ertelemek istiyoruz deseler bile kesinlikle olmaz derdim.

Hastalık olur, ölüm olur, nişan, düğün ertelenir tamam da, görümcenin hamile kalması çok komik bir erteleme sebebi olur. =) Nasıl bir ben merkezciliktir bu. Kendi hayallerini, sizin mutluluğunuzun önüne koymuş ya, pes yani. İki göbek az atıverse, düşüp ölmez herhalde. Her gün yeni bir cins manyak duyuyoruz valla.

Bekar olsa kendini göstermeye gidiyor dicem de nedir bu merak çözemedim
Boşver sen dert etme takılma erteleme de duymamazlıktan gel.
Ayrıca 20 günlük çocukla da halay başı olabilir bu merakıyla :)

Sadece ve sadece kendini düşünen bir gorumceniz var buna hakkı yok. Bu sizin düğününüz yıllardır hayalini kurduğunuz, başrolü sizsiniz. Yani bu düşüncesi çok saçma. ben 24 günlük sezaryen doğum yapmıştım kuzenimin düğününde hemde o inanılmaz göğüs ucu agrisiyla sarılıktan yeni Kurtulmuş bebeğimle gittim. Gün onun günü benim ne giydigimin nasıl oynadigimin önemi yok önemli olan gelin. Çok haklısınız bu tutumunuzda

Ee sen diyemedin mi abla sen bir abiyeye okadar ozendin heves ettin de ben gelinligimi giymek icin aylardir gun sayiyorum nasil erteleyeyim...

Yani bak kardesinin final haftasi olur, tam ogun dogum olacaktir gun bellidir falan ayarlanir bigun once bigun sonra.

Bence kardesler dugunde olmalidir birkere olacak sey cunku. Ancak sizin dugun ertelenirde rahat 1-2 ay ertelenir. Yok bebegin kirki ciksin yok ele gelsin bilmem ne diye. Anne olduysa sorumlulugunu bilsin onun onceligi halay basi olmak degil bebegi hos arada verir bebegi annesine oynar da yani. Bunun ki simariklik sanki gelin kendisi. Taviz verme neticede senin de bir ailen var onlarin da kendilerince bir plani var.

Ya siz iyi misiniz pardon ? Gorumcen hamile kaldiysa neden sizin düğününuz ertelensin. Ne kadar sacmalamis öyle. Siz de açıkça söyleyin. Bu nedir sizin evliliginiz gorumcenize göre mi sekillensin. Konu açmanız bile komik. Vicdan yapıyorsa yapsın önemli olan senin evliliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…