- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Ben 4 yıllık evliyim hala görümcemle böyle bi samimiyetim yokaynı şekilde katılıyorum. ben de gecikince söylemesini okuyunca tuhaf geldi. ne gerek var sonra birbirleri üzerinde hak iddaa etmeler herşeye karışmalar işte örneği.
Ben 4 yıllık evliyim hala görümcemle böyle bi samimiyetim yok
Gecikti tiye telefon mu edilir
Ya da ben soğuk nevaleyim , bilemiyorum
Annesine demeden konu sahibine demiş, derdi de halay başı olamazsam ne olacak diye. İnsan hamile olunca 3,5 atmaz mı nasıl geçecek sağ salim kucağıma alsam doğum da cabası diye
Birisi bana görümcen de bişey var mı dedi ben çakmadımbence normali sizinki. konuda bahsi geçen durum fazla yakınlık.
görümce olarak böyle bir mevzu böyle bir planlama hiçbir zaman yapmadım. evlendiğim zaman görümcem olursa onla da bu rahatlığı istemem açıkçası.
kesinlikle öyle. doğumdan önce 2 3 göbek atmak halay başı olmak önemli gelmiş demek. daha başından sezeryan falan belli. tuhaf...
sesli sesli güldüm ya iş yerinde:))yorum süperdi..cocuk kek borek mi yahu..annesindeki de laf..dugunden sonra cocuk yap
bosverin siz istediginiz zaman dugununuzu yapin.
İlahi sen
Birisi bana görümcen de bişey var mı dedi ben çakmadım
Meğer hamilelik sormuşlar, dedim bilmem hiç sormam ki ben o tarz şeyler
Sanırım ben yanlış doğmuşum, kaıdn muhabbetlerinden anlamıyorum
Görümcem bekarken bile bana sormuştu şaşmıştım ama her evlenene çocuk var mı diye soruyolar ne yapacaklar çok merak ediyorum ebelik miHani Allah nasip etmezse olmuyodur belki sorup durmanın mantığını çözemiyorum
Kaldı ki alooo gelin adayımız benim adetim geciktiyi hiç anlayamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?