görümcenin hamileliği

aynı şekilde katılıyorum. ben de gecikince söylemesini okuyunca tuhaf geldi. ne gerek var sonra birbirleri üzerinde hak iddaa etmeler herşeye karışmalar işte örneği.
Ben 4 yıllık evliyim hala görümcemle böyle bi samimiyetim yok
Gecikti tiye telefon mu edilir
Ya da ben soğuk nevaleyim , bilemiyorum

Annesine demeden konu sahibine demiş, derdi de halay başı olamazsam ne olacak diye. İnsan hamile olunca 3,5 atmaz mı nasıl geçecek sağ salim kucağıma alsam doğum da cabası diye

Kardeş için düğün ertelenir mi? evet.. Ama böyle bir durum çok muallak.. yani doğumu yapacak, sonra 40'ı çıkacak, sonra kilo verecek, bebek biraz toparlanacak.. Bütün organizasyonu ona endekslemiş olursunuz ki gerek yok.. Ha doğumdan bir süre önce ya da bir süre sonra yaparsınız katılır, tam doğum sırasına getirmezsiniz en fazla..

Benzer bir sey yasadim, ustelik kardesim degil kuzenim, benim icin nisanini erken tarihe aldi, bebekle gelmem zor olur diye. Bebegin 40'inin cikmasini bekleyebilirsiniz en azindan ya da dogmadan yapabilirsiniz. Kardesinin dugunu icin heyecanlanmasi ve hayaller kurmasi cok dogal.

bence normali sizinki. konuda bahsi geçen durum fazla yakınlık.
görümce olarak böyle bir mevzu böyle bir planlama hiçbir zaman yapmadım. evlendiğim zaman görümcem olursa onla da bu rahatlığı istemem açıkçası.

kesinlikle öyle. doğumdan önce 2 3 göbek atmak halay başı olmak önemli gelmiş demek. daha başından sezeryan falan belli. tuhaf...

Ben gorumcemin dugunune 8 aylik hamile ve hasta halde gittim kimseye erteleyin demedim, ustelik yaz dugunu olacakti kışa aldilar son dakika golu oldu herkese, yurt disindaki gorumcem gelemedi mesela, ki sizin tarihiniz bastan belliymis o kendini ayarlamaliydi.

Birisi bana görümcen de bişey var mı dedi ben çakmadım
Meğer hamilelik sormuşlar, dedim bilmem hiç sormam ki ben o tarz şeyler
Sanırım ben yanlış doğmuşum, kaıdn muhabbetlerinden anlamıyorum
Görümcem bekarken bile bana sormuştu şaşmıştım ama her evlenene çocuk var mı diye soruyolar ne yapacaklar çok merak ediyorum ebelik mi Hani Allah nasip etmezse olmuyodur belki sorup durmanın mantığını çözemiyorum

Kaldı ki alooo gelin adayımız benim adetim geciktiyi hiç anlayamam sanırım

yahu ben de görümceyim.
gelin ya da görümce fark etmez dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen zavallılara dayanamıyorum.
kimse kimseye müdahale edemez. canı bindallı giymek istiyorsa hamile kalmayacak.
ben hamile kaldım haydi nişanı ertele
e doğum yaptım kilom var onları vereyim haydi nişanı ertele
mallık resmen

Kabul edilebilir bir durum değil bana kalırsa böylesini de ilk defa duydum samimi söylüyorum bir görümce kardeşinin düğün tarihini iptal etmek istiyor neden bebeği dünyaya gelecek diye yuh gerçekten kocaman bir yuh çekiyorum yerinizde olsam baskın olurdum düğünümün tarihini ertelemelerine izin vermezdim en son yazdığınız cümle ne kadar güzel olmuş onun görümce olarak hayallaeri var da senin gelin olarak o gün için hayallerin yok mu şaka gibi kesinlikle kabul etme kabul edilebilir bir sebep değil çünkü

zamane kadın muhabbetlerinden diyelim. öylesi daha güzel.

Zaten düğün temmuzda ise her halükarda doğurmuş oluyor sıkıntı ne?
Yani manda yoğurdu yemediyse düğüne doğurmuş olur.
Ayrıca yemeye içmeye dikkat ederse elbisesini de giyer mendili kapıp halayını da çeker.

Yuh ya bu ne bencillik .İnsanları anlamak güç hakkatten.Sen oynamayacaksın diye ben düğünümden vazgeçeyim .Daha neler...Baskın olun ve sakın kabul etmeyin.Ama bunu sizde duygu sömürü olarak yapın azıcık kendide vicdan yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…