görümcenin hamileliği

bizim isteme ve nişan zamanlarında da görümcem hamile idi. ha doğurdu ha doğuracak vakitleriydi. nişanı kırkı çıkınca yaptık. el kadar bebeğiyle tee İzmirden İzmite uçakla geldi kadın. yok gelemem falan lafı ettiğini bilmem.
sizin görümce de bir hoşmuş. Allah hayır etsin. mutluluk nasip etsin bir ömür.
yaşı kaç ki.. yorumları okumadım ama belki söylenmiştir. ergenlik kızlar gibi tripler bunlar bana göre.

ben olsam benim görümcem için ertelerdim ama onun bana söylediği için değil kendi içimden gelerek ertelerdim
yanımda olmasını isterdim ki benim görümcem düğünümde hamileydi ve bilmiyordu
ama eğer sizin ki gibi düğünü erteleriz olur biter tarzı konuşma yapılsaydı bende inadına ertelemezdim.

Görümceye bak halay başı olucam diye yırtınıyor. Bazen anlamakta zorluk çekiyorum hangi ruh hali ile bu istekler yapılıyor anlamış değilim. Kadına bak bebeğim sağlıkla doğsun demiyoda pozitifi görür görmez tarih hesabına geçiyor valla Allah size şimdiden sabır versin

Ay ne kadar saçma bir şey Bir de bu kadın senin görümcen olmuş,işin zor.Hayatımda duymadım böyle anlamsız bir düşünce tarzı.Bebekle düğünün ne alakası var? Bir sürü insan var bebeğiyle ya da hamileyken düğüne giden.Herkes doğum tarihine göre düğünü mü erteliyor.Sakın böyle bir şeyi kabul etme.Ve bir daha aynı konuyu açarlarsa da saçmalamayın artık,erteleme falan olmayacak de kestirip at,taviz verme.Ay güleyim mi,sinirleneyim mi bilemedim,çok değişik bir düşünce yapıları varmış gerçekten.Bir insan kendi düğünü dışında ki bir düğüne niye önem verir ki bu kadar? Ayrıca ona hamile kalma da demişler,madem bu kadar kafaya taktıysa korunsaydı,düğünden sonra hamile kalsaydı.

sevişirken sana sormadıysa düğün gününü de sen ona sormayacaksın ,nişanlınla büyük kavga çıkar,ama tek bir kere tartış ,bu konuda asla bir daha tek kelime istemiyorum de,kapat konuyu...
insanlardaki bencilliğe ,aşağılık kompleksine bak arkadaş.. biraz tombiş olacak ya doğumdan sonra,o vaziyette görünmek istemiyordur o,kıyafet falan bahane.. gerekirse aileni de al arkana sakın taviz verme daha şimdiden

Görümceniz, düğünü erteleriz dimi asdf34 demiş ya ben de random gülüyor ve şaka yapıyor zannettim açıkçası. Meğer nickinizmiş:))))

Sandığım gibi olması daha iyi olurdu ama:) tabii ki ertelemeyin.

ortada askere giden bir erkek var.
hamileliğin kim bilir hangi dertlerini yaşayacak bir kadın var.

ama tek dert düğünde halay başı olmak ya da olamamak.

komik gerçekten.
nişanlınız sağ salim gitsin gelsin.
görümceniz sağlıcakla doğursun.
siz de düğününüzü güzelce yapın, o tarihte uygun olan gelsin olmayan gelmesin.

yani kardeş için düğün tarihi değiştirilir elbette ama burada bir hafta- iki hafta kayma yok ki, kadın hamile, ne zaman doğum yapacak doğum nasıl geçecek ne zaman toparlanacak belli değil. belki de ilk yorumdaki arkadaşın örneğindeki gibi hemen kendini toplarlar, belki aylar sürer.

belki takvime göre kırkının çıkması beklenebilir. ama, o kilosunu veremedi, elbiseye sığamadı.. bu sizin probleminiz değil..

Buda fazla olmus gibi..final haftasi neticede.akraba olsa anlarimda kardesi..kirilmadimi size?
Herkes dugune gore uymali tamam da final haftasinida kiz belirlemiyo ya.

kim olursa olsun evlenecek olan sizsiniz çiftler kendi istekleri gibi yapsın herkesi o kırılacak bu kırılacak demeyin ya boşverin böyle yaptıkca siz ezilip üzülüyorsunuz

Töbe töbe
Tek dünyası sizin daha netleşmeyen düğün mü yani
Başka düğünde giysin şimdiden ayarladığı kıyafetini
Haa hamile olanlar sürekli evde mi yatıyo ne demek gelmem, ben 37.haftama kadar işe gittim kardeşim evlense koşarak giderdim herhalde
Saçmalamış

Onu da geçtim şimdiden çok sıkı fıkısınız, adeti gecikince bile pat sana mı söylüyo
Bana tuhaf geldi, çok muhabbet tez ayrılık getirir derler dikkat et

eğer net bir tarih değilse,
örneğin herkes kesin 16 ekim 2016 gibi bilmiyorsa o günler geldiğinde bakarız abla derdim.
gereksiz bir hesaplama şimdiden.

bir de görümce gerçekten hamile olduğunu biliyordu bence. bildiğinden beri de bu duruma hazırlamaya çalışmış sanki.

aynı şekilde katılıyorum. ben de gecikince söylemesini okuyunca tuhaf geldi. ne gerek var sonra birbirleri üzerinde hak iddaa etmeler herşeye karışmalar işte örneği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…