- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Gerçekten halay başı olmayı bebeğine rağmen bu kadar çok mu istiyo şaştım kaldım ne diimama o şimdi hamile ya cocugunu düşürmesin bu laf üzerine
Ayrıca insan erkek kardeşinin/ağabeyinin düğününe niye heveslenir hayal kurar ki, saçma bulan bir ben miyim? Evleniyorsa evleniyor işte niye ben onun düğününe dair hayal kuruyorum ki, benim düğünüm mü? Kız kardeş olsa neyse.
Ya ben çok duygusuzum, ya da abartılıyor bilmiyorum.
öyle deme :)
kaç kez abiye giyiyoruz şu hayatımızda. ben de normalde heyecanlanırım yani, abimi sevmiyor bile olsam
kaç kere halay başı olur 1insan
bayangezenti abiyeyi şimdiden mi diktirmiş? O kunuyu tam anlayamadım.
"kıyafet araştırmalarını hamile haline ya da lohusa haline göre yap o halde" de bence..yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.
ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim.
yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.
ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim.
aa aa bu ne heves ayol hayret ettim. valla burada bir konu vardı eltimle ikiz gelin olduk diye senin görümce de bana o arkadaşın eltisini hatırlattı. maşallah düğün dernek için ne heves ne heyecan.. gözlerim yaşardı. işin var bu görümceyle. ilk mesajda da dedim ya sen doğuma hazırlanırken bulur bi bahane daha doğurma ama yaaaa der. gördüm o potansiyeli ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?