görümcenin hamileliği

Ben abiminkine karni burnunda gittim, ne olmus.

Oynamasin, halay başı olmayiversin. Kilo alacak istedigi elbiseyi giyemeyecek diye bu stress. Madem oyle tutaydin kendini de gebe kalmayaydin.

Damatta sorun yok, gelinde sorun yok, gorumce de sorun cok. Pess valla.

Ayrıca insan erkek kardeşinin/ağabeyinin düğününe niye heveslenir hayal kurar ki, saçma bulan bir ben miyim? Evleniyorsa evleniyor işte niye ben onun düğününe dair hayal kuruyorum ki, benim düğünüm mü? Kız kardeş olsa neyse.
Ya ben çok duygusuzum, ya da abartılıyor bilmiyorum.

öyle deme :)
kaç kez abiye giyiyoruz şu hayatımızda. ben de normalde heyecanlanırım yani, abimi sevmiyor bile olsam
bana garip gelen hamile haberini alıp bunu düşünmek ve hesaplamak.

Bir ayda 15 kilo verilir.
Abiye giyilir belki
Yada başka bi kat abiye diktirsin.

Benim düğünümde eltim hamileydi. Fıldır fıldır oynadı 2 hafta sonra doğuma girdi
Ay saçmalık yani... Paşa gönlü bilir, ister gelsin isterse gelmesin. Sanki kendi düğünü ya dingile bak :)))

şaka gibi:)) bu kadar saçma bi talep duymamıştım. şimdi düğün tarihini erteletmeye çalışan görümce ilerde nasıl işlerinize karışır bi düşün ya.

insanlar keşke biraz hadlerini bilse...

Ah ah Ah biz de görümceyiz. Düğüne bile gidemedik de ses etmedik . Milletin derdine bak . Hamile kalmasaymış.. Az daha korunsaymış.

yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.

ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim.
"kıyafet araştırmalarını hamile haline ya da lohusa haline göre yap o halde" de bence..
ayrıca tabi ki ertelemeyin canım.. bu sizin en mutlu gününüz. ona mı kaldı gününü belirlemek..
hadsiz..

yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.

ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim
.

aa aa bu ne heves ayol hayret ettim. valla burada bir konu vardı eltimle ikiz gelin olduk diye senin görümce de bana o arkadaşın eltisini hatırlattı. maşallah düğün dernek için ne heves ne heyecan.. gözlerim yaşardı. işin var bu görümceyle. ilk mesajda da dedim ya sen doğuma hazırlanırken bulur bi bahane daha doğurma ama yaaaa der. gördüm o potansiyeli ben

Bdv sayesinde bunuda duyduk bu nasil bi sacmalik ya.. Tovbe yarabbim Allah akil fikir versin gorumcene

Yalnız bana bu işte bir şey var gibi geldi.
1-Görümce senden daha çok hevesli ve şimdiden elbise ayarlamış.. (ben düğünümde bile gelinliğime 1,5 ay varken bakmaya başladım) Ben olmazsam olmaz, oynamazsam hiç olmaz gibilerinden dokundurmaları..
2- Kayınvalidenin durduk yere görümcene aman o dönemde hamile kalma demesi..
bunlar bi mesaj sanki.. Zemin hazırlamışlar gibi.. Bence altından bir şey çıkabilir. Sen yine de kesin olarak söyle değiştirmeyeceğini

ben, abla şimdiden bu kadar telaş yapma 'kul plan yapar kader gülermiş' gibisinden konuşuyodum. o da, ciğer işte insanın kardeşi evlenince heycanlanıyo vs demeye başlıyo . ilk kardeş filan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…