görümcenin hamileliği

kv görümcenin dügün icin hevesli olmasından ötürü dedi onu.
işte madem öyle sende cocuk yapma diyodu.

düğünü ertelerseniz sonra da hazır beklemişken biraz daha bekleyin doğum kilolarımı vereyim çok çirkin olurum oyle kilolu kafamdaki abiye de güzel durmaz ne de olsa insanın kardeşinin düğünü güzel olmak ister der:)))))

yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.

ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim.

şimdi abiye bakacağına lohusa kıyafeti baksın kendine.
bak ona iş çıktı işte.

sen de de ki daha 10 ay var, yeniden bakarsın kıyafet, acele etmene gerek yok :)

peki 1 2 ay sonra kilo vermiş mi olacak, o elbiseye o zaman gidebilecek mi?? hayalindeki düğün mü olacak onun..
Ayrıca burada gelin sensin ve o gün sadece senin günün. Ne saçma insanlar var ya!!

O halde ebru Sallı Çağla Şikel gibi 7.ayda çektirecek bebeği iki aya da pilates, Sauna, fitness Allah ne verdiyse yapacak.

Emek olmadan yemek olmaz de kendisine ..

Hamilelikte de az yesin biraz . Kilo almasın.

Eğlenceli bir görümcen var ama boşver..

ben, abla şimdiden bu kadar telaş yapma 'kul plan yapar kader gülermiş' gibisinden konuşuyodum. o da, ciğer işte insanın kardeşi evlenince heycanlanıyo vs demeye başlıyo . ilk kardeş filan diyo
valla ne bılım bızımde abımız kuzneımız evlendı bız govmenız bızım ıcın cok tefarruatlı bu ısler
ama gecen sene mesela mayısta kuzenım evlendı hamıle kalmak ıstemıyordum ama tamamen dıkkat ettım

oo düğün bu herkesin keyfini bekleyecek olursanız evde kalırsınız...

ben, abla şimdiden bu kadar telaş yapma 'kul plan yapar kader gülermiş' gibisinden konuşuyodum. o da, ciğer işte insanın kardeşi evlenince heycanlanıyo vs demeye başlıyo . ilk kardeş filan diyo
Afedersinde sen nesin o kardeşte sen nesin yani ben şimdi abim evlencek abi hamileyim ya şimdi hayal ettiğim gibi geçmicek tekrardan plan kurun erteleyin mi dicem benim ne haddime yani sanki onlar yüzünden hamile kalmışımda karışıyorum. Net bişekilde yüz verme bu benim meselem deil de ha lohusalıktan çıkana kadar belki ileriye atabilirsin biraz sonuçta evden çıkamaz lohusayken

Ne saçma bir istek insan utanır benım kız kardesım 20 gunluktu dayım evlendı erteleme mevzusu bıle olmadı annem gelmedı ozaman babamla bız gıttık hatta dayım anneme dugun pastasının en ust kucuk olan pastayı yolladı

Böyle rahat gamsız trıplı olcaksın sen keyfıne bak hayatının en ozel gunu krndıne gore ayarlıycaksın gelmek ısteyen gelır

Olur tabi neden olmasın düğün dediğin nedir ki eğer bi görümce göbek atamiyosa o düğüne düğün denmez kesin iptal edin çok haklı :)))))))))))))

Cidden içim daraldı. Böyle bir bencillik olabilir mi yahu? O kadar meraklıysa halay başı olmaya bi zahmet adam gibi korunaydı.

öyle deme :)
kaç kez abiye giyiyoruz şu hayatımızda. ben de normalde heyecanlanırım yani, abimi sevmiyor bile olsam
bana garip gelen hamile haberini alıp bunu düşünmek ve hesaplamak.
Düğünlerde bitse de gitsek tarzı surat asar otururum zaten 2 tane düğüne gittim sadece o derece sevmem :) Yani kızkardeş olsa ben de heyecanlanırım etrafta gelinliğiyle şuyuyla buyuyla ilgilenirim ama abi yani napıyim ben giyinir giderim sadece Bence de çok saçma yani hamileysen hamilesin doğurucaksın ya da niye düğünümü erteliyorum ki yapacak bir şey yok kısmet değilmiş.

Senin görümcen öyle demiş benim kardeşimde hamile kalınca kasımda doğum yapmadan düğünü yapıverin demişti takma böyle şeyleri çünkü 100kere evlenmiyor insan tabiki de haklısın. Bencillik yapan sen değil görümcen.. Annen ve babana dedin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…