- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Yalnız bana bu işte bir şey var gibi geldi.
1-Görümce senden daha çok hevesli ve şimdiden elbise ayarlamış.. (ben düğünümde bile gelinliğime 1,5 ay varken bakmaya başladım) Ben olmazsam olmaz, oynamazsam hiç olmaz gibilerinden dokundurmaları..
2- Kayınvalidenin durduk yere görümcene aman o dönemde hamile kalma demesi..
bunlar bi mesaj sanki.. Zemin hazırlamışlar gibi.. Bence altından bir şey çıkabilir. Sen yine de kesin olarak söyle değiştirmeyeceğini
Ne zamana ertelemeni istiyo peki? Ayrıca Allah korusun tabii de, belki düşük yapacak..
yok diktirme değilde şimdiden netten bakıyomuş modelleri filan kafasında netleştirmiş vs.
ki ben daha gelinlik araştırmasına bile girmedim.
1-2 ay sonrasına istiyo .
valla ne bılım bızımde abımız kuzneımız evlendı bız govmenız bızım ıcın cok tefarruatlı bu ıslerben, abla şimdiden bu kadar telaş yapma 'kul plan yapar kader gülermiş' gibisinden konuşuyodum. o da, ciğer işte insanın kardeşi evlenince heycanlanıyo vs demeye başlıyo . ilk kardeş filan diyo
oo düğün bu herkesin keyfini bekleyecek olursanız evde kalırsınız...bu bir dertmidir bilmiyorum ama dünden beri aklımı kurcalıyo.
şuan nişanlıyım, nişanlım önümüzdeki ay askere gitcek ve mayıs ayında gelcek bizde temmuz ayında düğün yapıp evlencez inşallah. düşüncemiz bu yöndeydi taa ki dün'e kadar.
görümcem nezamandır biizm düğünün hayalini kuruyodu işte heycanlanıyomuş filan şimdiden elbiselerini ayarlıyomuş vs... annesi de bu yüzden, kızım sakın hamile kalma dügünden sonra cocuk yap diyodu. o da dügüne hamile olmam bebek yapamam , gelin almaya bende gidicem halay başı olcam vs diyodu.
gecen gün telefonda konusuyoduk. adetinin geciktiğini söyledi bende şakalı yoldan , 'ay abla hamile olmayasın' dedim. o da test aldım yapcam dedi ve dün aradı hamileymiş. kimseye söylememiş daha ne annesine ne nişanlıma..
bende iyi hayırlı olsun. Allah saglık sıhhat versin yardımcın olsun gibilerinden güzel temennilerde bulundum. o da ben düğünü düşünüyom yaa falan dedi. olmadı dügünü erteleriz dimii yaa asdf34 dedi. ben şok oldum gülerek 'ay yok abla erteleme olmaz nişanlımın da bunu isticegini düşünmyorum' dedim.
ya ben kına dügün elbiselerimi hep ayarlamıştım halay başı olcaktım oturmıcaktm oynıcaktım filan dedi.. sonra da olmassa gelmem gibilerinden duygu sömürgesi yapmaya basladı. bide dügünde bacılar kardeşler olmassa dügün olmaz ki dedi.
bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..
ama benim zoruma gitti. bana sormadan benim dügünümü nasıl erteleyebiliyosun kendince yorumlar yapıyorsun dügün tarihimle ilgili.. sen benim dügünümle ilgili hayaller kuruyosunda ben o dügünün gelini olarak hic mi hayal kurmuyorum hic mi gün saymıyorum. insanlar mı cok bencil ben mi cok abartıyorum acaba ?
böyle bi durumda sizin tepkiniz nolurdu? dügünün ertelenmesine müsade edermiydiniz ?
Afedersinde sen nesin o kardeşte sen nesin yani ben şimdi abim evlencek abi hamileyim ya şimdi hayal ettiğim gibi geçmicek tekrardan plan kurun erteleyin mi dicem benim ne haddime yani sanki onlar yüzünden hamile kalmışımda karışıyorum. Net bişekilde yüz verme bu benim meselem deil de ha lohusalıktan çıkana kadar belki ileriye atabilirsin biraz sonuçta evden çıkamaz lohusaykenben, abla şimdiden bu kadar telaş yapma 'kul plan yapar kader gülermiş' gibisinden konuşuyodum. o da, ciğer işte insanın kardeşi evlenince heycanlanıyo vs demeye başlıyo . ilk kardeş filan diyo
Düğünlerde bitse de gitsek tarzı surat asar otururum zaten 2 tane düğüne gittim sadece o derece sevmem :) Yani kızkardeş olsa ben de heyecanlanırım etrafta gelinliğiyle şuyuyla buyuyla ilgilenirim ama abi yani napıyim ben giyinir giderim sadeceöyle deme :)
kaç kez abiye giyiyoruz şu hayatımızda. ben de normalde heyecanlanırım yani, abimi sevmiyor bile olsam
bana garip gelen hamile haberini alıp bunu düşünmek ve hesaplamak.
Geleneksel düğün hiç sevmem halay zurna, halay başılık ne yaa :) Görümce mi oluyor halay başı?kaç kere halay başı olur 1insan
bu bir dertmidir bilmiyorum ama dünden beri aklımı kurcalıyo.
şuan nişanlıyım, nişanlım önümüzdeki ay askere gitcek ve mayıs ayında gelcek bizde temmuz ayında düğün yapıp evlencez inşallah. düşüncemiz bu yöndeydi taa ki dün'e kadar.
görümcem nezamandır biizm düğünün hayalini kuruyodu işte heycanlanıyomuş filan şimdiden elbiselerini ayarlıyomuş vs... annesi de bu yüzden, kızım sakın hamile kalma dügünden sonra cocuk yap diyodu. o da dügüne hamile olmam bebek yapamam , gelin almaya bende gidicem halay başı olcam vs diyodu.
gecen gün telefonda konusuyoduk. adetinin geciktiğini söyledi bende şakalı yoldan , 'ay abla hamile olmayasın' dedim. o da test aldım yapcam dedi ve dün aradı hamileymiş. kimseye söylememiş daha ne annesine ne nişanlıma..
bende iyi hayırlı olsun. Allah saglık sıhhat versin yardımcın olsun gibilerinden güzel temennilerde bulundum. o da ben düğünü düşünüyom yaa falan dedi. olmadı dügünü erteleriz dimii yaa asdf34 dedi. ben şok oldum gülerek 'ay yok abla erteleme olmaz nişanlımın da bunu isticegini düşünmyorum' dedim.
ya ben kına dügün elbiselerimi hep ayarlamıştım halay başı olcaktım oturmıcaktm oynıcaktım filan dedi.. sonra da olmassa gelmem gibilerinden duygu sömürgesi yapmaya basladı. bide dügünde bacılar kardeşler olmassa dügün olmaz ki dedi.
bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..
ama benim zoruma gitti. bana sormadan benim dügünümü nasıl erteleyebiliyosun kendince yorumlar yapıyorsun dügün tarihimle ilgili.. sen benim dügünümle ilgili hayaller kuruyosunda ben o dügünün gelini olarak hic mi hayal kurmuyorum hic mi gün saymıyorum. insanlar mı cok bencil ben mi cok abartıyorum acaba ?
böyle bi durumda sizin tepkiniz nolurdu? dügünün ertelenmesine müsade edermiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?