görümcenin hamileliği

Bana sıkı fıkısınız gibi geliyo hala
Telefonlaşmak bile bana göre smaimiyet gerektirir
Hadi karnım ağrıyo dedi, sonra hamile olduğunu duyunca yine seni aramış mesela
Ne düşünüyosan öyle davran bence, git gide daha samimi olup birden patlamaktan iyidir

Bi de şey duymuştum ben komiğime gitmişti
Görümce kazan karası, kaynana başımın belası
Ne alaka kazanla bilmem
Bir yörede de düğün sonrası eğlencede söylenen bir oyun var ki akıllara zarar:
Görümce kazan karası, kaynana başım belası eltim itler havası oğlana gelince yaş pastanın ortası
gibi bir şeyler söylerek halay çekiyorlar. Bu arada bütün aileye saydırıyorlar nasıl iş anlamadım aşırı uzundu bu kadarı kalmış aklımda

Acaba ben tek başını mı duymuşum oyun görmedim de söz duydum
Çok komik herkese sayıp oğlana yaş pasta ortası deniyo demek

evet çok enteresan.
benim düğünümde "kaynanayı kaynar kazana atmalı" şarkısı çalındığında utanmıştım azıcık, gerçi oyanamaya devam etmiştim de.
sonradan düşününce pek hoş değil aslında.

Kaynana kaynana kara suratlı kaynana şarkısı var bi de
Düğünlerde de çalıyolar ciddi ciddi

bana göre de sırlarını derdini sevincini kederini paylaşmak samimiyet gerektirir. ki öyle bişiyimi hic de paylasmıyorum.. yani ama telde görüşmek filan bana normal geliyo. ki o da cok sık değil.
hamile olunca beni aramasını ben söyledim bana sonucunu söyle dedim. cünkü dügünümle ilgili planları oldugunu cok ii biliyodum.
aynı dedigin gibi daha samimi olmadan tavrımı net olarak bildircem. ben onun kardeşi deilim hayatımda yaşıcağım belkide en özel anımı onun keyfine göre ayarlıcak deilim. benim hayatıma karışabilme cüretinde bulunamaz.

Acaba ben tek başını mı duymuşum oyun görmedim de söz duydum
Çok komik herkese sayıp oğlana yaş pasta ortası deniyo demek
Müzik çalmıyor zaten kadınlar kendileri söyleyip oynuyorlar bir kişi söylüyor arkadan koro halinde tekrarlıyor diğerleri. Damat kıymetli tabi düğün olunca

hayatımda böyle saçma bir şey duymadım düğün olcak diye hamileliği ertelemek de saçma hamilelik var diye düğünü ertelemek çok daha saçma şaka gibi

Bence kesinlikle erteletme. Baştan görsünler bazı şeylerden taviz vermediğini. Onun hayali oynamak olabilir ve dediğin gibi diğer kardeşinin düğününde de oynayabilir. Ama gelinlik ve düğün hayali çok farklı bir şey.. Her kadın daha çocukluğundan başlar bu hayallere.. Hiç kimsenin değiştirmesine izin verme bence. Gerekirse kötü olduğunu düşünsünler, o gün senin günün.. İnşallah her şey gönlünce olur :)

Gorumcene sor canim onumuzdeki tum hamilelikleri ne zaman bitermis,hatta ve hatta ne zaman istedigi kiloya ulasirmis sana bildirsin dugununu ona gore yaparsin :) hey Allahim ne manyak insanlar var sanki kendisi evlenecek

Bazıları hamileliği ya üstün yetenek gibi görür, ya çok nazlı tuzlu olur ya da hastalık gibi görür.

Düğüne gitmekle hamile olmak arasındaki bağlantı ne? Hadi kendince bağlantı kurdun da o kadar insanı kenara itip karar merci olma küstahlığı ne?

Fazlaca şımartılmış bu kadın.

Onun tedbirsizliği sizin planınızı etkileyemez bence müsaade etmeyin görümcenin kendi düşünmesi lazım tribe girmesin boşuna zaten hep böle oluo üçüncü kişiler yüzünden düğününüz hayalleriniz berbat oluyor. O düğünlerde daha çok oynar ama siz BİR KERE EVLENİYORSUNUZ

cocuk 20haziran gibi doguyo bizim kına 14, düğün 17 temmuz ama hanımefendinin hayalleri varmış gelin almada filan hep olmak istiyomuş vs vs hepsini yazdım işte.

cok şımarıkça tabi. bu dügünde 1. planda olcak olan ben ve nişanlım. bizden hariç herkes 2.planda. sende görümce olarak 2.plandasın senin hayallerin oluyo da benim mi olmıcak. belki gün sayıyorum belki kendimi temmuz ayına odakladım . temmuz dışına çıkma gibi bi niyetim yok. ölüm olur keder hastalık olur eyvallah ama böyle emrivaki yapar gibi benim hayatımda belkide en özel günü kendi kafasına göre ayarlayamaz

Bir de bu kararı gizli planda siz verseniz bile aileler veirr gibi görünür.
O kim oluyor ki o kadar insanı idare etmeye çalışıyor.
aileni kullan bu konuda.
Baban annen tavrını koysun.

Sizde görümcenize biz halaybasina Mahmut tunceri ayarladik sen paşa paşa doğumunu yap diyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…