Görümcenin sürekli bişey alması

Esyyyyyyyyyyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
127
172
18
34
Benim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyor İyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz

valla hiç abartmıyorsunuz
gitmesin eşiniz de nedir yani
her seferinde böyle ayağına çağırır eşiniz de giderse kadın da devam eder yapmaya.
gerçekten iyilik yapmak istese bir gün atlar arabaya aldıklarını getirir.
siz de elma suyuna gerek yok deyip kesip atsaydınız bir daha çağırmazdı.

Hayir elma suyu sampuan ne alaka ya .. o kadar aciliyeti olan seyler degil ki onlar gittigimde götürürüm diye düsünür insan her ufak tefek sey icin gel sunu aldim gel al denmez ki .. bence bidahakine sen gelirken getir gelemeyiz diyin iyi alismis yani bide kendinde zahmet etmiyor ayagina cagiriyor saka gibi

Ahhahahahaha senin yazdığını okuyunca komşunun eriğiyle insanlık yapmaya çalışan kaynanam aklıma geldi bence çözüm git al demek tabiki almalısın demek erkekler böyle tepkiye inat yapıyor birazda siz ses çıkardıkça almaktan vazgeçmeyecek.

Esiniz almaya gitmesin. Sen bize geldiğin zaman getir desin. Ama o zaman da sizden çıkmaz gibi bir durum olur mu acaba?

Senin görümcen yine alıyor. Bizimkine biz alıp gidiyoruz yine de yaranamıyoruz beterin beteri var

Bence eşinizi yanına getirmek için yapıyor iletişimi koparmayacak İlişkilerini sıkılaştıracak pinti anladığım kadarıyla bu yüzden de eşinizin gerçekten gittiğine değecek şeyler almıyor burda iş eşinize düşer her ne aldıysa ‘evde var yeni aldık sen onu iade et zahmet etmişsin’veya ‘bugün işim geç biter şu zamanda gelebilirim ‘ gibi kendi belirleyeceği bir şekilde kırmadan yıldırarak görümcenizin bu davranışlarını yönetimi altına alması lazım

Sen hiç karışma bence. Eşine gitme desen, yarın birgün araları bozulsa, eşin sana “sanane o benim ablam tabi ki gideceğim, kadın bizi düşünüp almış” diyecek. Ailesi ile arasına girme, bırak akılsız başının cezasını ayakları çeksin. Gitmek istemese on kere söylerdi.

Esinize söyleyin aldigi seyleri biriktirip belirli bi günde topluca gidip alsin ya tamam diyecektir yada almayi birakicaktir..

Tereliye kv son durum ne, bu aralar pek bişey paylaşmıyorsun

Eşinizin her çağırıldığında gittiğini söylemeyin sakın!

Şaka gibi

“Tamam dursun sizde, müsait olduğumda gelir alırım” diyemiyor mu yani? Tıpış tıpış gidiyor mu?
Ben gene bir gün şok :)

Gitmiyor deyin.

Bu arada konuya gelecek olursak görümcenin saçmalaması bu. Hayatımda bu kadar saçma şey çok az gördüm.
Ama yalvarırım siz de onunla saçmalamayın. Her çağırdığında gitmeyin.

Tereliye kv son durum ne, bu aralar pek bişey paylaşmıyorsun
15 günde bir görüyorum valla oda en fazla bir saat.Arada oluyor ufak tefek şeyler ama artık önemsemiyorum lafımı esirgemiyorum bu sebepten ona dert oluyor bana değil yeni gündem görümcem yeniden hamile

15 günde bir görüyorum valla oda en fazla bir saat.Arada oluyor ufak tefek şeyler ama artık önemsemiyorum lafımı esirgemiyorum bu sebepten ona dert oluyor bana değil yeni gündem görümcem yeniden hamile
Kaçıncı çocuğu görümcemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…