- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
Tamam alıyormuş ne güzel ama sizde yolunu bulun diyin ki sagol çok düşüncelisin ama yolumuz denk düşünce gelir alırız bir şey uydurun eşin yorgun olduğumu yanda araba da sorun olduğunu falan söylesin bir şekilde sizin uygun olduğunuz vakit gidip alın alışmış her çağırdığın da gitmenizeBenim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyorİyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz
Eşim komple bağları koparmak istemiyor. Almasam dio haftasonu cagıracak ailecek gitcez mecbur uzun kalcaz istemiyorum oraya gitmek diyorEşinizin her çağırıldığında gittiğini söylemeyin sakın!
Şaka gibi
“Tamam dursun sizde, müsait olduğumda gelir alırım” diyemiyor mu yani? Tıpış tıpış gidiyor mu?
Ben gene bir gün şok :)
Gitmiyor deyin.
Bu arada konuya gelecek olursak görümcenin saçmalaması bu. Hayatımda bu kadar saçma şey çok az gördüm.
Ama yalvarırım siz de onunla saçmalamayın. Her çağırdığında gitmeyin.
O yolumuz denk düşene kadar her gün msj atio aslında eşim hafta sonuna bırakmak istemiyor busefer uzun oturmak durumunda kalcaz diye. Bari hafta içi alayım da şu şeyleri kapıdan ugrayıp geciom en azından diğer türlü istemiyor çok fazla diyorTamam alıyormuş ne güzel ama sizde yolunu bulun diyin ki sagol çok düşüncelisin ama yolumuz denk düşünce gelir alırız bir şey uydurun eşin yorgun olduğumu yanda araba da sorun olduğunu falan söylesin bir şekilde sizin uygun olduğunuz vakit gidip alın alışmış her çağırdığın da gitmenize
Maşallah iyi cesaret, ilk çocuğu da küçükmüş. Bemşm bildiğim tereliye anlatma yeter derİkinci.İllk çocuğu iki buçuk yaşında.Görüşmeme rağmen anlatıyor işte birgün anlatma diyeceğim az kaldı
İsterse on tane doğursun ilgilenmiyorum.Birde kaynanam bana diyor ki bana güvenme ben bakamam dedim ilk çocuğunda ilk altı ay yardım etmişti de sorsam eyvallahta işte gereksiz muhabbet banane dememe az kaldı birde söylediği anda bir başkası vardı bozmak istemedimMaşallah iyi cesaret, ilk çocuğu da küçükmüş. Bemşm bildiğim tereliye anlatma yeter der
Ah ah diyoruz diyoruZ sağolun gerek yok alıyoruz biz aldık yoook anlamıyorlarDeli heralde yazık.. Hiç işim yok da bi sampuan almaya o kadar saat yol gidicem. İnsan düşünmez mi yaktığı yakıtla alır zaten diye. Bunda söyleyemeyecek bir şey yok ki, sen biriktir onları bi ara toplu alırız ama ne alaka bu böyle belediyenin yardim paketi gibi desin eşiniz.
Hafta sonu gidince de tabi ailecek gidilio ozamn da uzun oturuluyo onuda eşim istemiyor. Gitmek istemiyorum diyo. Sanırım eşiminki yolu çekeyim tek razıyım orda oturmaktansa modundaTopluca hafta sonu gtsn alsn gorumcrniz de illa alcaksa 1 haftalik biriktirsn ne diyeyim
Yani sen sormadan saçma olmuş, zaten insan bakamayacağı çocuğu yapmamalı diye düşünüyorum.İsterse on tane doğursun ilgilenmiyorum.Birde kaynanam bana diyor ki bana güvenme ben bakamam dedim ilk çocuğunda ilk altı ay yardım etmişti de sorsam eyvallahta işte gereksiz muhabbet banane dememe az kaldı birde söylediği anda bir başkası vardı bozmak istemedim
Eşim komple bağları koparmak istemiyor. Almasam dio haftasonu cagıracak ailecek gitcez mecbur uzun kalcaz istemiyorum oraya gitmek diyorBöyle en azından kapıdan alıp geliom hafta sonuna cagıracak bahane bulamıyolar şeklinde kendini avutuyor bende ne diyeceğimi şaşırdım
Yalıtımı dede yaptırdı sağolsun onlara kalsa hayaldiYani sen sormadan saçma olmuş, zaten insan bakamayacağı çocuğu yapmamalı diye düşünüyorum.
Eşin ne diyor bu duruma, evin halloldu mu? Tereliye seni bayağı merak etmişim
Bana da öyle gelio artık biraz soğukluk girdi aralarına bazı konulardan sanki uzaklaşmaması için böle şeylerle kendine bağlamaya çalışıoBence eşinizi yanına getirmek için yapıyor iletişimi koparmayacak İlişkilerini sıkılaştıracak pinti anladığım kadarıyla bu yüzden de eşinizin gerçekten gittiğine değecek şeyler almıyor burda iş eşinize düşer her ne aldıysa ‘evde var yeni aldık sen onu iade et zahmet etmişsin’veya ‘bugün işim geç biter şu zamanda gelebilirim ‘ gibi kendi belirleyeceği bir şekilde kırmadan yıldırarak görümcenizin bu davranışlarını yönetimi altına alması lazım
Sizin şampuanınızı görümce niye düşünüyor ki saçma,eşinizin yerinde olsam hiç uğramam kzıarsa kızsınBenim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyorİyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz
Sizi kadar hayır diyemeyen görmemiştim görümce kadar siz de tuhafsiniz bence. Kimse beni dandik şeyler için çağıramaz canım istemiyorsa h.sonu da gitmem bulurum bahane bunun için bağları koparan heveslidir zaten koparsin. Aman küsmesin diye diye deli mi oyalayacaksiniz bir ömür.Ah ah diyoruz diyoruZ sağolun gerek yok alıyoruz biz aldık yoook anlamıyorlarEşimde bağları tam koparmak istemiyor o da diyo ama anlayan yok işte. Hafta sonuna bırakmak istemio eşimde hafta sonuna kalırsa ailecek gitcez tabi öyle gidince uzun oturucaz diye en azından kapıdan alıp geçiom böle dio. 15 liralık şampuan için işte 30 liralık benzin yakioz güya adı şunu aldım bunu aldım oluyo
Zaten sınır çizdiğimiz için yaptıgını düşünüyorum artık en iy ihtimal 15 günde bir ya görüyoruz ya görmüyoruz önceleri her hafta mutlakaaaaa görüşülürdü buda onu abisinin kendinen uzaklaşmaması için yaptıgı bir taktik oldugunu düşünüyorum acıkcasıKomple bağ koparmakla alakası yok ki bunun
Eşinizde asıl sorun.
Haftasonu neden gitmek zorunda? Ya da neden öyle hissediyor? Koskoca insanlarsınız. “Kardeşim bu hafta işyerinden arkadaşlarla buluşacağız, Pazar günü de esyyyyyyyyy ile başbaşa geçireceğiz” demek bu kadar zor mu?
Yani aslında zor olmamalı ama sizin pencereden bakınca zor. Neden? Bence bunun altını deşmelisiniz. Bu bir sorun. Neden insanlara (aileniz de olsa) SINIR çizemiyorsunuz? Çizdiğinizde neden size trip yapıyorlar? Size trip yapıldığında neden bunları ciddiye alıyorsunuz? Neden sizi üzmesine izin veriyorsunuz? İşte bunlar sorun.
Siz okumadınız tam galiba... alma etme diyorum bende eşimde. Yoksa hayır diyemeyen bir insan değilimSizi kadar hayır diyemeyen görmemiştim görümce kadar siz de tuhafsiniz bence. Kimse beni dandik şeyler için çağıramaz canım istemiyorsa h.sonu da gitmem bulurum bahane bunun için bağları koparan heveslidir zaten koparsin. Aman küsmesin diye diye deli mi oyalayacaksiniz bir ömür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?