Görümcenin sürekli bişey alması

Tamam alıyormuş ne güzel ama sizde yolunu bulun diyin ki sagol çok düşüncelisin ama yolumuz denk düşünce gelir alırız bir şey uydurun eşin yorgun olduğumu yanda araba da sorun olduğunu falan söylesin bir şekilde sizin uygun olduğunuz vakit gidip alın alışmış her çağırdığın da gitmenize

Eşim komple bağları koparmak istemiyor. Almasam dio haftasonu cagıracak ailecek gitcez mecbur uzun kalcaz istemiyorum oraya gitmek diyor Böyle en azından kapıdan alıp geliom hafta sonuna cagıracak bahane bulamıyolar şeklinde kendini avutuyor bende ne diyeceğimi şaşırdım

Deli heralde yazık.. Hiç işim yok da bi sampuan almaya o kadar saat yol gidicem. İnsan düşünmez mi yaktığı yakıtla alır zaten diye. Bunda söyleyemeyecek bir şey yok ki, sen biriktir onları bi ara toplu alırız ama ne alaka bu böyle belediyenin yardim paketi gibi desin eşiniz.

O yolumuz denk düşene kadar her gün msj atio aslında eşim hafta sonuna bırakmak istemiyor busefer uzun oturmak durumunda kalcaz diye. Bari hafta içi alayım da şu şeyleri kapıdan ugrayıp geciom en azından diğer türlü istemiyor çok fazla diyor

Maşallah iyi cesaret, ilk çocuğu da küçükmüş. Bemşm bildiğim tereliye anlatma yeter der
İsterse on tane doğursun ilgilenmiyorum.Birde kaynanam bana diyor ki bana güvenme ben bakamam dedim ilk çocuğunda ilk altı ay yardım etmişti de sorsam eyvallahta işte gereksiz muhabbet banane dememe az kaldı birde söylediği anda bir başkası vardı bozmak istemedim

Ah ah diyoruz diyoruZ sağolun gerek yok alıyoruz biz aldık yoook anlamıyorlar Eşimde bağları tam koparmak istemiyor o da diyo ama anlayan yok işte. Hafta sonuna bırakmak istemio eşimde hafta sonuna kalırsa ailecek gitcez tabi öyle gidince uzun oturucaz diye en azından kapıdan alıp geçiom böle dio. 15 liralık şampuan için işte 30 liralık benzin yakioz güya adı şunu aldım bunu aldım oluyo

Vallah ben görümcelerle arama bir mesafe koymuşumm... Yok böyle bi mesafe koymak. Mesafeli ol, bir ol, iki ol, üçüncüde anlar. Eşin gitmesin sen de her aradığında bizde var ondan sen kullan sağol bizim evin eksiklerini düşünme sen de kapat telefonu. Kırılan kırılsın. Kimse kırılmasın diye kırılan biz oluyoruz yeter ulan !

Yani sen sormadan saçma olmuş, zaten insan bakamayacağı çocuğu yapmamalı diye düşünüyorum.
Eşin ne diyor bu duruma, evin halloldu mu? Tereliye seni bayağı merak etmişim

Komple bağ koparmakla alakası yok ki bunun

Eşinizde asıl sorun.

Haftasonu neden gitmek zorunda? Ya da neden öyle hissediyor? Koskoca insanlarsınız. “Kardeşim bu hafta işyerinden arkadaşlarla buluşacağız, Pazar günü de esyyyyyyyyy ile başbaşa geçireceğiz” demek bu kadar zor mu?

Yani aslında zor olmamalı ama sizin pencereden bakınca zor. Neden? Bence bunun altını deşmelisiniz. Bu bir sorun. Neden insanlara (aileniz de olsa) SINIR çizemiyorsunuz? Çizdiğinizde neden size trip yapıyorlar? Size trip yapıldığında neden bunları ciddiye alıyorsunuz? Neden sizi üzmesine izin veriyorsunuz? İşte bunlar sorun.

Yani sen sormadan saçma olmuş, zaten insan bakamayacağı çocuğu yapmamalı diye düşünüyorum.
Eşin ne diyor bu duruma, evin halloldu mu? Tereliye seni bayağı merak etmişim
Yalıtımı dede yaptırdı sağolsun onlara kalsa hayaldi

Bana da öyle gelio artık biraz soğukluk girdi aralarına bazı konulardan sanki uzaklaşmaması için böle şeylerle kendine bağlamaya çalışıo Eşim inan diyo alma var yada aldık zahmet etme vs yok yine alıyor busefer gidene kadar hergün msj atiyor. Bugun sabahtan beridir kac kere msj atmış akşam ugra olmazsa sabah işe giderken ugra şu bu yani bıktırıyo insanı eşim alma dese de alıyor Eşimde artık yeter alayım da sussun modunda gidio alıyor yoksa susmaz gidene kadar hani aldıgı şeyler cok abartılacak şeylermiş gibi

onun çocugu falan yok mu? varsa aynısını yapın devir kısasa kısas devri alın bi iki süt bisküvi gel diyin çocuguna aldım, alıp tam dönerken ay sunu da almıstım bi daha gel diyin..
çocugu yoksa bilemedim.

Sizin şampuanınızı görümce niye düşünüyor ki saçma,eşinizin yerinde olsam hiç uğramam kzıarsa kızsın

Sizi kadar hayır diyemeyen görmemiştim görümce kadar siz de tuhafsiniz bence. Kimse beni dandik şeyler için çağıramaz canım istemiyorsa h.sonu da gitmem bulurum bahane bunun için bağları koparan heveslidir zaten koparsin. Aman küsmesin diye diye deli mi oyalayacaksiniz bir ömür.

Zaten sınır çizdiğimiz için yaptıgını düşünüyorum artık en iy ihtimal 15 günde bir ya görüyoruz ya görmüyoruz önceleri her hafta mutlakaaaaa görüşülürdü buda onu abisinin kendinen uzaklaşmaması için yaptıgı bir taktik oldugunu düşünüyorum acıkcası

Siz okumadınız tam galiba... alma etme diyorum bende eşimde. Yoksa hayır diyemeyen bir insan değilim sorun şurda görümcemin okadar alma etme dememize ragmen alması ve ısrarla gidip alana kadar hergün msj atması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…