Görümcenin sürekli bişey alması

Gel al dediginde o gün almak zorundamısınız
Bekletin o tarafa gecince alsın
Şampuan veya elma suyu tüketim tarihi bir iki hafta değildir zaten
Kosmanıza degmez

15 günde bir görüşüldüğünde alırsınız aldığı şeyleri her bir parça eşya için gidilir mi yaa Bir de ters yerde evi diyorsunuz. Evin çok ters o tarafa gelince alırız denir biter gider yani, eşiniz de gitmek istiyor bence ondan gidiyor.

Siz okumadınız tam galiba... alma etme diyorum bende eşimde. Yoksa hayır diyemeyen bir insan değilim sorun şurda görümcemin okadar alma etme dememize ragmen alması ve ısrarla gidip alana kadar hergün msj atması

ama yine bile garip
atsın canım mesaj ne var
sanki falakaya yatırıyor
bir iki mesajı bile görmezden gelemiyor mu eşiniz
çok garip

Eşiniz sesini çıkarmıyorsa paşa paşa gidip alsın. Ellemeyin hiç. Laf söyler kötü siz olursunuz. Esiniz rahatsizsa çözümü o bulur

ama yine bile garip
atsın canım mesaj ne var
sanki falakaya yatırıyor
bir iki mesajı bile görmezden gelemiyor mu eşiniz
çok garip
Yani işte konu sahibi de anlıyor ne demek istediğimizi de yokuş yapiyor artık bence. Yoksa şaka mı yapiosun ya bi sampuan almaya o kadar yol gelinir mi demek buraya konu açmaktan kolay:) bunun için de küsermiş küserse küssün o zaman. eşi gitmek istiyor bence.

Deli işi. Ankarada mesafeler zaten uzak. Yollar hep kalabalik trafik. Deli işi olmuş eşiniz se uymuş. Ağır saçma yani. Her markette olan seyler. Toptan alip kargolasin ayni gun gelir cok merakliysa..

Neden iletişemiyorsunuz? Yani konu ne olursa olsun annem babam kardeşim aramızda konuşur kararlaşırız. Mesela, şimdi o kadar yol gelmiyim ya başka bigün geliriz, veya her hafta böyle bana zor oluyor gibi gibi. Alıncak kırılcak falan diye gerilmeye gerek var mu? Hem de en yakınınla abuk sabuk bi şey için. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın canınıza yazık.

Ben eşinizin yerinde olsan sadece haftada bir gün gider uğrar alırdım. İsim var gelemem diyiversin. Gorumcede sorun yok alır yeğeni neticede .

Madem alıyor, evin bütün erzağını alsın :) istemediğinizi söyleyin artık almasın

Bu erkekler neden ailelerine ses çıkartamiyor şimdi ki aklım olsa dünyaya yeniden gelsem bu bilinçle,öksüz yetim kimsesiz aile isteyen çalışan birini alırdım

Çok istiyorsa aldıkları biriksin öyle haber versin. Yakın olsanız neyse de, abla kardeş özlemi gidermenin kılıfı mı bu elma suları, şampuanlar falan bilemedim

1 saatlik yolu elma suyu sampuan icin hayatta gitmem.cok isterse bi kerede versin ayni mahallede olsaniz neysede.yaptigi cok sacma sampuan icin cagirilir mi

O zaman daha net olacak eşiniz görümceniz eşinizi bu kadar basit şeyler için yorup yıpratmaya kıyıyorsa eşiniz de grmc yi kırmaktan çekinmeyecek başka çare yok bir de şunu denediniz mi siz de basit bişey alıp görümcenize gel kendi aldığını da getir bunu da al götür denebilir

Yanlış anlamayın da çok saçma yani. Eşime git de şurdan meyve suyu al desem gelirken marketten alır, onca yol gidilir mi?
Hayır gelemem demek bu kadar zor mu? Birkaç defa gitmese zaten almaz o da artık.

Abla bişeyler almak istiyorsan toplu olarak al yol ters oluyor benzin parası oluyor her seferinde gibi bişey diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…