- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
15 günde bir görüşüldüğünde alırsınız aldığı şeyleri her bir parça eşya için gidilir mi yaaZaten sınır çizdiğimiz için yaptıgını düşünüyorum artık en iy ihtimal 15 günde bir ya görüyoruz ya görmüyoruz önceleri her hafta mutlakaaaaa görüşülürdü buda onu abisinin kendinen uzaklaşmaması için yaptıgı bir taktik oldugunu düşünüyorum acıkcası
Siz okumadınız tam galiba... alma etme diyorum bende eşimde. Yoksa hayır diyemeyen bir insan değilimsorun şurda görümcemin okadar alma etme dememize ragmen alması ve ısrarla gidip alana kadar hergün msj atması
Yani işte konu sahibi de anlıyor ne demek istediğimizi de yokuş yapiyor artık bence. Yoksa şaka mı yapiosun ya bi sampuan almaya o kadar yol gelinir mi demek buraya konu açmaktan kolay:) bunun için de küsermiş küserse küssün o zaman. eşi gitmek istiyor bence.ama yine bile garip
atsın canım mesaj ne var
sanki falakaya yatırıyor
bir iki mesajı bile görmezden gelemiyor mu eşiniz
çok garip
Deli işi. Ankarada mesafeler zaten uzak. Yollar hep kalabalik trafik. Deli işi olmuş eşiniz se uymuş. Ağır saçma yani. Her markette olan seyler. Toptan alip kargolasin ayni gun gelir cok merakliysa..Benim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyorİyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz
Ben eşinizin yerinde olsan sadece haftada bir gün gider uğrar alırdım. İsim var gelemem diyiversin. Gorumcede sorun yok alır yeğeni neticede .Benim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyorİyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz
Bu erkekler neden ailelerine ses çıkartamiyor şimdi ki aklım olsa dünyaya yeniden gelsem bu bilinçle,öksüz yetim kimsesiz aile isteyen çalışan birini alırdımO yolumuz denk düşene kadar her gün msj atio aslında eşim hafta sonuna bırakmak istemiyor busefer uzun oturmak durumunda kalcaz diye. Bari hafta içi alayım da şu şeyleri kapıdan ugrayıp geciom en azından diğer türlü istemiyor çok fazla diyor
O zaman daha net olacak eşiniz görümceniz eşinizi bu kadar basit şeyler için yorup yıpratmaya kıyıyorsa eşiniz de grmc yi kırmaktan çekinmeyecek başka çare yok bir de şunu denediniz mi siz de basit bişey alıp görümcenize gel kendi aldığını da getir bunu da al götür denebilirBana da öyle gelio artık biraz soğukluk girdi aralarına bazı konulardan sanki uzaklaşmaması için böle şeylerle kendine bağlamaya çalışıoEşim inan diyo alma var yada aldık zahmet etme vs yok yine alıyor busefer gidene kadar hergün msj atiyor. Bugun sabahtan beridir kac kere msj atmış akşam ugra olmazsa sabah işe giderken ugra şu bu yani bıktırıyo insanı eşim alma dese de alıyor Eşimde artık yeter alayım da sussun modunda gidio alıyor yoksa susmaz gidene kadar hani aldıgı şeyler cok abartılacak şeylermiş gibi
Benim bir sorum olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?