- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
Tamam alıyormuş ne güzel ama sizde yolunu bulun diyin ki sagol çok düşüncelisin ama yolumuz denk düşünce gelir alırız bir şey uydurun eşin yorgun olduğumu yanda araba da sorun olduğunu falan söylesin bir şekilde sizin uygun olduğunuz vakit gidip alın alışmış her çağırdığın da gitmenizeBenim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Görümcem sürekli eşime -çocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler için eşimi çağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai çıkışı bi elmasuyunu almak için 1-2 saat fazldan sürüyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyorİyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio
Şimdi ben arada kaldım tamam güzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep böle ufak tefek şeyler için çağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Söylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo
Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani çok şükür elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha öncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi günah çıkarmaya çalışıo gibi gelio haksız oldugu için. Birde paraya pula çok önem veren biri görümcem aslında biyerde sanırım batıyor böyle iyilik yapiomuş gibi görünmesi sizce abartıomuyuz
![]()