- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi afra tafra
-
Alıştım artık keşke tek sorun bu olsa inanın susarim ne alıyorsa alsın derim ama birikince sorunlar altından kalkilamayacak bir hal alıyor. İnanın kendimi bırakın çocuğuma şampuan almak için ben 1 ay beklediğimi biliyorum haliyle insanın zorunda gidiyor bize gelince sorumluluk ortadan kalkiyor
Eşimin parası benim elime geçmiyor ki kendim için birşey almak istesem aylarca para vermesini bekliyorum bazen veriyor bazen vermiyor. Bende ihtiyaçlarım var karsilamiyorsun dediğimde paragozsun benim elimden bu kadar geliyor diyip üste çıkıyor aklın fikrin para diyor seni aç susuz mu bırakıyorum vb şeylerle üste çıkıyor kırılıyor kusuyor
cok takntın varsa bence bi doktora görünDemorolize değil demoralizedaha kelimeyi yazamıyorsun.
Onunlayken mümkün değil is görüşmelerine arandığım zaman sorun çıkarıyor göndermiyor . İkna etmeye çalışıyorum başta tamam diyor başvuruda geri dönüldügu zaman sorun cikariyorKesinlikle çalışmalısınız. Evde kedi besler gibi "aç susuz mu bırakıyorum" lafa bak
Ne demek eşe para vermemek. Kardeşine lüks olan akıllı tel. ihtiyacını karşılıyor ama
Çalışmaktan başka çareniz yok. Yoksa eşiniz sizi hep ezecek
Konu benim değil ben soru sorulduğu için cevap veriyorum ben konu sahibine yorum olarak başladım sorular geldikçe msj alintilandikca cvp veriyorum konu sahibinden de özür dilerim bu arada konusunu meşgul ettiğim icinYa arkadaşlar konuyu kim açtı. karıştı sanırım biraz.
Lambadaki cin açmış konuyu
Ama ben kamelya üyesinden alıntı yapmışım. Noluyor ayol
Onunlayken mümkün değil is görüşmelerine arandığım zaman sorun çıkarıyor göndermiyor . İkna etmeye çalışıyorum başta tamam diyor başvuruda geri dönüldügu zaman sorun cikariyor
Ünv bıraktım açıktan devam etmek istiyordum onada karıştığı için edemedimya benimki en azından korka korka yapıyor. mahçup oluyor. senin eşin daha fena. buradaki bazı kadınların kafasında anlaşılan. hem de çalışmana müsade etmiyor. mesleğin var mı?
Son konumda belirttim delil oluşturup boşanmaya düşünüyorumya calısmama laf etmezsin ya da harcamalarını yaparken bana sorarsın diyin diicem de ikisi birbirine denk seyler degil.
her kosulda dogru olan esinizin size sorması, harcamaları ortak yapması.
ustelik calısıp calısıp sonra ev geciminiz rahatladı diye daha fazla sacma olasılıgı da var.
ancak genel olarak sizin eşinizi deyimi yerindeyse yola getirmeniz lazım.
4duvar arasıdna soz hakkınızın olmadıgı bir yer... memnunsanız birsey diyemiyorum tabii ama en azından bu kadar alttan almayın bence.
Son konumda belirttim delil oluşturup boşanmaya düşünüyorum
Yok tazminat için değil zaten veremez tazminat bunu biliyorum tek celsede bitsin diye isterseniz benm konuma gelin ordan konuşalımkusura bakmayın gormemistim.
sanırım tazminat icin delilleri arttırmak istiyorsunuz.
ancak yine de cok vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim, en azından bir avukattan yardım alın. burada da bir suru hukukcu var, onlara danısabilirsiniz.
hepsi birer gönlü bol hayırsever, hepsi birer yardım meleği, konu sahibi kıskanç, eli sıkı, para meraklısı..
hayretler içerisindeyim inanki.. yani her ay gönderilen para, karşılanan lüx giderler normal, benim buna dur demeye kalkmam anormal. benim çalışmamam anormal, paraya karışma hakkım yok. görümcenin çalışmaması normal, bütçemi lüx ihtiyaçlarına kullanmaya hakkı var. anladım ki bazı kadınlar herşeyin cıvkını ( buraya başka bir kelime gelecek) çıkarıyor. şu kadınların çalışmaktan anladığına bak, aileden anladığına bak, yardımdan anladığına bak. ben bu tür mesajlara cevap vermeyi bırakıyorum. herkes vicdanıyla başbaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?