görümcenin telefonu

Ayyy benim yengemde konuşuyomudur acaba böyle geçen sene benimde telefona ihtiyacım vardı benim borcum çok (biraz müsriflikten bu borç) abicim telefon alacaktı bana ama istediğim telefon o olmadığı için aldırtmadım yengemde ses çıkarmıyo hiç belkide içten içe gıcık oluyordur kim bilir...

arkadaslar olaylari saptirmayin.Hediyelesmek olur veya kardes kardese alir satar.Sorun o degil zaten.Sorun konu sahibesine danismamak,kendi elin darken Kardesim diye tek cekim öyle büyük bir meblag harcamak.Olay bu....yani duygusallastirmaya gerek yokki,herkesin nerdeyse abisi kardesi neyse var.Ama ben gidip zaten zor kanaat gecinen abimden öäyle pahali bir hediye istemem.Kabul etmem, onun da gecimiyle yükümlü bir ailesi var derim.Kendi ailesinin de durumu iyiyse,sunu da merak ediyor insan.Neden gidiüp kendi annen babandan istemezsin ? Onu gectim,21 yasinda genc bir kadin kendi calisip da alabilir veya taksitle de alabilir...neyse

bence oluyordur,ben olsam olurdum yani ki benzer bir durumda bizde var.görümcemin 400 tl ehliyet kursuna borcu var 1 senedir,onu ödemiyor gidiyor kendine pahalı ipek eşarplar alıyor,müsriflik yapıyor. geçen gün de abisine telefon almak istiyorum,(700 tl lik) senin kartından çekelim ben sana öderim dedi.eşim de biz alalım,kızın hevesi var hediye olsun dedi.ama ben inceden inceden işledim aldırtmadım..
yeri geldiğinde harçlığını veriyoruz,ufak tefek hediyeler alıyoruz..kendi de çalışıyor bir zahmet alıversin telefonunu

Sen benim yengemmisin yoksaAma ben aldırtmıyorum o zaman sen değilsin :) benim yengede de o potansiyel varda ben pek fırsat vermem..Ben araba aldım kredisini ödüyorum haftada bir onlarda biner, sağolsun abim ben arabayı aldım alalı pek yakıta para vermedim o bidiğinde depoyu doldurur ben boşaltırım...:) Okadar iyiliğide olsun canım abimin..Ama onda laf ediyodur diye düşünüyorum

hepsi birer gönlü bol hayırsever, hepsi birer yardım meleği, konu sahibi kıskanç, eli sıkı, para meraklısı..
hayretler içerisindeyim inanki.. yani her ay gönderilen para, karşılanan lüx giderler normal, benim buna dur demeye kalkmam anormal. benim çalışmamam anormal, paraya karışma hakkım yok. görümcenin çalışmaması normal, bütçemi lüx ihtiyaçlarına kullanmaya hakkı var. anladım ki bazı kadınlar herşeyin cıvkını ( buraya başka bir kelime gelecek) çıkarıyor. şu kadınların çalışmaktan anladığına bak, aileden anladığına bak, yardımdan anladığına bak. ben bu tür mesajlara cevap vermeyi bırakıyorum. herkes vicdanıyla başbaşa.

Bosver canim, anladim ne demek istedigini...herkes ya evli degil yada Aileden devamli yaridm görüyor.Konuyu okuyan ne demek istedigini anladi,muhakkak haklisin.Essek basi degilsin,bunu görümce de olsa KV de olsa ögrenecek,ögrenmeli.Allah yardimcin olsun...

eğer abinin bütçesini sarsıyorsan, ailesinin huzurunu kaçırıyorsan, çocuğuna harcaması gereken parayı harcıyorsan, karısıyla arasının bozulmasına sebep oluyorsan yengen olmasam da yengen farzet beni. başını ellerinin arasına alıp biraz düşün.

sorun eşinizde bence, siz kıstıkça yiyen birileri oluyor madem sizde ihtiyaçlarınızı kısıtlamayın

sizin yeğen,iniz yokmu sizde alın

Cok güzel cvp verdin daha da güzel yazamazdin...Eger kardesim benim ailemi cocuklarimi düsünmeyip böyle bencil davranacaksa, kesinlikle beni kardesi olarak gör,üyordur zaten ;-)

ben devamlı görüyorum karşılıklı yorumlarımız oldu gayet uyumlu ama bilmiyorum bu konuda yok polemik başka yerde olduysa bilemiyecegim
başka bir konuda yorumum alıntılanıp hakaret mesajı yazılmıştı. ben hiçbir hakarette bulunmadığım halde banlanmışım. sağlık olsun.. ama keşke kurallar eskisi kadar sıkı olsa. bazı insanlar burayı iyice cennet mahallesine çevirdi.

Tatlım dur gerilme işin espirisindeyim ben o zaman konunda haklısın diyip olayı tatlıya bağlarım...Eğer senin evinin rızkından kesip sadece onların keyfine yapıyorsa elbette abes bir durum,kaldı ki benim durumumda ne ben abimi zor durumda sokarım nede abim bilinçsiz hareket eder...Ama benim olayım tamamen farklı sırf kıskançlığına yaparsa bende olayı çirkinleştiririm

E ama , ama , ama konuyu okuduktan sonra yorumlara sırayla bakarken görüp cevapla ya Tıklıyoruz napak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…