- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
var ama onlar bile bize evlatlık gelme derdinde. böyle ana babanın böyle kızıBu kizin anasi babasi yok mu?
yaşa göre nasıl değişiyormuş? 21 yaşındaGörümcen kaç yaşında ona göre durumlar degişir
geçen gün de beğendiği yüzük için yol yapmaya çalışıyordu. çok pis kavga çıkardım. eşim olmaz çok pahalı dedi de şimdilik sesini kesti.ben babamdan bile bu kadar rahat isteyemem insanlar ne kadar arsızlar ya
valla canım eşim tek çalışıyor. ortalama memur maaşı, kira, ev masrafı, çocuk derken ay sonunu getiremediğimiz çok oluyor. benim aptal kocam hesaptaki parayı sorduklarında söylyor 3 kuruş kalmışsa son kuruşa kadar peşimizi bırakmıyorlar.800tl mi pes diyorum...siz çok mu zenginsiniz yani maaşlar bol mu hiç mi evde eksiğiniz yok
yaşa göre nasıl değişiyormuş? 21 yaşında
yüzsüzlük kısmını çoktan geçtik. en ufağından en büyüğüne kadar bizden istiyorlar. utanmanın yanından bile geçmiyorlar. hani desek buyrun bizim maaşı siz alın biz taş yeriz ha tamam o zaman derlerYaşı Çalışmaya müsait ,sizden para istemeye yüzü olamaz.ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilir,ya da anne babadan para alabilir.hele hele böyle keyfi şeyleri istemesin bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?