Görümcenizle aranız nasıl?

+100 Herşey niyetle başlar o daha çocuk ben olsam onun ablası gibi görürdüm kendimi ve verici olan tarafın ben olmam gerektigini düşünürdüm daha evlilikler başlamadan bizim insanlar kendini doldurmaya başlıyor ne tuhaf bir ülkedeyiz yahu :KK43:mutsuzluk ve kin ekip kin biçiyoruz
Haklısın çevremde öyle biri evlendi. Daha evlenmeden görümcelerine eltilerine karşı kendini öyle doldurmuş ki, önyargının âlâsı. Kendi kendini rezil etti ortada hiçbir şey yokken.

Klasik görümce takma hiçbir gorumceye veya kaynanaya yaranamazsin bende gorumcemle görüsmuyorum ne yapsam yaranamam çünkü ve bıktım artık...

Gorumcemle aram inisli cikislidir.su sirslar iyiyiz.
Ama ben grlinlerime karsi bir gorumcrlik agirligi koyamadim ona yaniyorum suan
Hep kirilmasinlar uzulmesinler yankis anlamasinlar diye dikkat ettikce
Onlar beni uzmeye basladilar.
Artik silahlari çektim 😂guclu olan kazansin moduna gectim
Aslinda bunca yasanmislikdan sonra sunu diyebilirim ki fazla muhabbet cildi bozar.
Bayramdan bayrama gorusmek yeterlidir.yildz iki kere:)))

Gelinlerin mi???? Kayinvalide filan olsan tamam bir nebze ama senin nerden gelinin oluyorlar 😂😂😂 olsa olsa yengelerin olur 🙄 ne agirligin varmista koyacaktin 😁😁😁

Gecmis olsun simdiden sabirlar diliyorum
Annem de evlendiginde gorumcesi yani olmaz olasica halam 15 yasindaymiş, o zamanlar ergen diye kendini avutmus canim annem, ama yilan 15inde de yilan 45inde de
Bitmedi yilanliklari yaptigi kotulukler

Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Insaf yahu o yaştaki kızdan ne istiyorsun?

Gecmis olsun simdiden sabirlar diliyorum
Annem de evlendiginde gorumcesi yani olmaz olasica halam 15 yasindaymiş, o zamanlar ergen diye kendini avutmus canim annem, ama yilan 15inde de yilan 45inde de
Bitmedi yilanliklari yaptigi kotulukler
Katılıyorum bir insan 7sinde neyse 70sinde o

Bu nasil bir genelleme gercekten? Ben de bekarim ama yengemin neresini kiskanacagim? Evli ve cocuklu olusunu mu? Ben kendisinden de zaten yasca buyugum ama kendisini niye kiskanayim yahu? Bence herkesi genellemeyin.
Sizin gibi istisnalar kaideyi bozmuyo :KK54:
Görümceler dışardan başka bi hemcinslerinin aileye girişini hem hazmedemiyorlar bir de bekarlarsa bu iyice hasetlikte tavan yapıyor. Ama en alt yapısı işte evlenmeyle ilgili mahalle baskısı

Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Aman takma bence sizden sonra o da evlenir kendi derdiyle uğraşır benim ki de çok gıcık ama kendi derdiyle uğraşıyor bizden önce evlenmiş olması da benim şansım çok şükür diyorum bekar olsaydı başıma fena bela olurdu

Bir cocukdan bahsediyoruz ergenlige yeni girmis dunya onun etrfinda donuyor saniyor hersyi bildigini dusnuyor ve kendini ispatlamasinin en belirgin yolu laf sokarak ustte kalmak bunlari bil ve ona gore orumcegini bidaha dusun anneni dinle o daha cocuk ve sen olgun davran bu konuyuda fazla uzatma yoksa ccukla coxukmu oluyorsun der cikarlar

Back
X