görümcesi yüzsüz olan varmı

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
hey allahım yarabbim insan nasıl yüzsüz olur bana biri izah etsin, görümcem 30 ben 34 yasındayım, gorumcemle konusmuyorum cünkü nefret edıyorum ondan ve cocuklarından artık herkes bılıyor burdakı kk arkadaslarım.. Neyse cumartesi günü aradı kaynanamın kız kardesinin kızı yanı kocamın teyzesinin kızı sıze gelcez oturmaya ee bee dengesızler bılıyonuz ben calısıyorum cumartesıde, neyse allahdan temız tıtız bır ınsanım bırde becerıklı ayıptır soylemesı, her zaman tatlım pasta boregım olur kocam sevıyor hep yaparım ıse gıderkende sabahları alırız yanımıza, neyse ıs cıkısı haldır guldur eve gıttım dedım ben 5 e kadar calısıyom neyse evde oldum 5,30 da onlar geldı 6 da. Teyzesı kocası, kızı bırde kaynana takılmıs peslerıne geldıler daha ustumu cıkarmadım, neyse yenı evlıyız 5 ay oldu teyzesı olcak cadı cingene cimri bu arada kuyumcular zengınler durumları cok ıyı bana getırmıs hanı meyce kasesı olurya pazarda satılan 5 tl onlardan ev hedıyesı benım komsular bıle daha pahalı getırdıler dıceksın hedıyenın kucugu buyugu olmaz ama teyzesı boru degıl, bızımkılerden bırı getırse oyle bısey kınarlar laf ederler ama neyse, bırde bu kadar tesaduf olurmu aynısından bendede var hemde aynı model ve renk , kaynana hep benım aılemden eksıklerı bekler alsın kendı bır pok almaz cımrı cıngeneler,neyse yedıler ıctıler gıttıler, ertesı gun pazar oldu benım koca gıttı gene anasını kardesını yıyenlerı gormeye, ses cıkarmadım bıktım cunku artık kavga etmekden her hafta oraya gıtme demekden, neyse eve geldı 4 saat sonra bana demezmı askım kız kardesım dedıkı abı karınla ne zaman konusucaz bu boyle olmaz, benle hıc konusmıcakmı barısalım artık demıs, mısafır gelınce oda gelıcekmıs ama arabada yer olmayınca gelememıs, dusunun ya konusmuyorum ne evıne gıderım nede kaynanama gıdınce orda kızı gelıncede konusmayız, yüzsüzlükle evıme gelmek ıstemesı, tuhaf ya ben bırı ıle konusmıcam evıne gıdıcem yuh yanı dıyorum ınsan bu kadarmı rahat genis yüzsüzlügün daniskası olur.

34 yaşında,kocaman kadınsın.Hayatı az çok görmüş,tanımış birisin.
Eh be kardeşim,hiç mi idare bilmezsin?
5 ayda nasıl bu hale gelebildiniz?
Üstelik 4. ayda yine böyle bir konun var.Taa baştan başlamışsınız hır gür yaşamaya...

Tüm konularına istinaden yazıyorum...
Biraz lafını bilmen lazım.İnsanlara sevgiyle yaklaşıp,anlayış göstermen lazım.
Sevgi,saygı,usul,erkan,adap...

Dersen ki geçinmeye gönlüm yok,o zaman eşini de boş yere üzme.

Kullandığınız kelimeler hoş değil öncelikle.Misafir olarak gelip gitmişler.Gelmelerini istemiyorsanız kabul etmeseydiniz.Bana göre,hediye bir nekazet örneğidir,maddi anlamda değerlendirilmez.Bu kadar çok önemliyse sizin için sizde ona aynı değerde bir şey götürürsünüz.Görümcenizle aranızdaki sorunu bilmiyorum,haklıda olsanız belki de pişman olmuştur,ama adım atmaya cesaret edemiyordur.

Ne kadar itici bir tavrınız ve üslubunuz var, anlatacak kimseniz yokmu, şöyle tam da sizi anlayabilecek sizin dilinizden konuşan

Yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Ne zaman natlus’a yorum yazsam akşamında ceza alıyorum siteye giremiyorum. Yine de demek isterim ki ben natlus’un gerçek kullanıcı olduğunu zannetmiyorum. Her konusuna tepki çekmek kasıtlı kelimeler kullanıyor. Belki de kendince eğleniyor ama mesaj sayısına vs bakarsanız çok aktif olmadığı belli. O yüzden biz boşa kürek çekip boşa ceza almış gibi oluyoruz sanki.

Kk uyelerı ben calısıyorum ve herdakka ınternete gıremem ve suan bıle ınternete cep telefonumdan gırdım, ayrıca evımdede ınternet yok alma geregı duymuyorum o bakımdan gırdıgım kadarı ve telefonla ne kadar yazabılıyorsam okadar yazabılıyor ve online olabılıyorum, uyeyım dıye herdakka burada olacak kadar bos vaktım yok dıye gercek dısı insanmı oluyorum yani, bence sacma, benım uslubumu begenmeyen begenmez benım tarzım yapım anlatıs seklım bu anlatısıma degıl konumla ılgılı yorum yapılsa bana daha faydalı olucak

bu konuyu okuyunnca yuzsuz degil olgun bi gorumce ve gayet anlasilmaz huysuz ve agzi bozuk bi gelin gordum...Yazik esinize adama uzuldum valla

Alla alla biz nerden bilelim senin pc başında olmadığını, çalıştığını söyleyince net kullandığını düşündük. Kusura bakma tüm olasılıklar hakkında değişik düşünmek aklıma gelmedi…

ağzına sağlık kardeşim.
ayrıca ne biçim öyel cingeneler poklar felan filan aklıma daha gelmeyen bir sürü şeyler.
sizdede var bihuysuzluk belli yani konuşmalrınız felan çok bayağ yani

Kk uyelerı ben calısıyorum ve herdakka ınternete gıremem ve suan bıle ınternete cep telefonumdan gırdım, ayrıca evımdede ınternet yok alma geregı duymuyorum o bakımdan gırdıgım kadarı ve telefonla ne kadar yazabılıyorsam okadar yazabılıyor ve online olabılıyorum, uyeyım dıye herdakka burada olacak kadar bos vaktım yok dıye gercek dısı insanmı oluyorum yani, bence sacma, benım uslubumu begenmeyen begenmez benım tarzım yapım anlatıs seklım bu anlatısıma degıl konumla ılgılı yorum yapılsa bana daha faydalı olucak

ban yememek adına susuyorum susuyorum susuyoruuuuuummmmmmm....

aynen bende yeni çıktım...
müebbet ban yemeyelim şimdi durup dururken..:18:

İnşallay natlus da azmettirmez…ve inşallah bundan dolayı da yine ceza almam. Son aldığım cezanın mesajı da bana göre normaldi ama yönetime göre değilmiş…

Mahallede dedikoducu kadınlar olur ya konuşma tarzınız aynı benziyor şimdi de teyzeye cimri diye saydırmışsınız.
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.
Sizi bu konuşma tarzınızla saydıklarına şükredin.
Ben böyle birine iğne bile almam şahsen.

Görümce zeytin dalı uzattı diye yüzsüz oldu iyi mi

Allahım nasıl insanlar var bu dünyada.
Biraz akıl ver hey Yarabbim ya.
Bu kadar da gıybet yapılmaz.Kendimi altın gününde hissettim işin gücün yok mu senin.
Görümcen gayet akıllı düzgün.Ama seni bilemicem.......

Son düzenleme:

Üslup yine aynı....

Değişen birşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…