görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
bende bir görümce var ben hayatımda bukadar kıskanç bir insan görmedim zaten gözlerindende belli oluyor biz evleneceğimiz zaman onun kocası askere gitti tabi kocasızlığın vermiş olduğu azgınlıkla sürekli bana saldırdı evde hep onun dediği olmuş eşim 2. insan muamelesi görmüş ki bunu kedi aile muhabbetlerinde gülerek anlatırlar herşeye müdahele olmak ister herşeyin içinde olmak ister herkes onu dinlesin ister en güzel o dur en başarılı o dur en iyi evlat o du en zengin o durr en kültürlü en zeki en en en........bana nişanlık almaya gittik kendi atladı bana alın diye benim alacağım kıyafeti aldı k.tak. eşimin ailesi düğüne 5 gün kala geldiler kızlarınada dedilerki sen son gün gelirsin bu kudurdu kudurdu annesini bizim yanımıza geldiği ilk gün ortalığı ayağa kaldırdı benim kocam yok çocuğumla beni bıraktınız çocuğum ölüyor kalp hastası dedi ilk uçakla geldi o gün bizim düğünü erteliyorduk azkalsın. sonra babam çocuğu prof. götürdü doktor siz delimisiniz sapasağlam çocuk ne kalp hastası erden uyduruyorsunuz dedi sürekli eşimi arayıp annesi abası için para ister çünkü bizi ve onlar o organize etmek ister ben 3 yıl katlandım buna birgün aramış yine 300 tl istiyor bende biz mesaj attım kendisine açtım ağzımı yumdumgözümü siz ne kadar ahlaksız terbiyesiz insanlarsınız sizde hiç ahlak dürüstlük yokmu ne diye para istiyorsun yine biz it gibi çalışıp sanamı bakacağız seninde kızın var sende kızında bana yaşattıklarınızın yüz katını çekin dedim( aslında çocuğun ne günahı var sinirden dedim işte) bu k.tak tansiyonlar fırlamış bni aramayada tırsmış kocasını bana aratıyoe ne demek oluyor bu diye ona da açtım ağzımı yumdum gözümü senin karında az g.t olsaydı kendi arar problem nedir derdi niye seni aratıyor senmisin benim muhattabım karına sahip çık çok fena yapıca sizzi defolun hayatımdan karın benimle uğraşmaı kessin başına çok fena çorap örücem yoksa dedim. kudurmuş tabi hemen kardeşini arsmış hemen bende kocam kendisi niye beni aramadı birşeyden kokuyor ki sizi aradı kocasına arttırdı dedim, şimdi baahaber yolluyor bana söyleyecek iki çift lafı varmış söylesinde alsın ağzının payını dedim tabi kocam müsaade etmedi bizim konuşmamıza kocama senin benim gibi birablan yok artık demiş. zaten bir hayrını görmedik şimdiye kadar olmaması bizim için daha faydalı dedim. akı sıra kocama öyle diyerek duygu sömürüsü yapacak . ohh olsun kocamda aramıyor onu çünkü ablasının ne kadar beyinsiz olduğunu biliyor

Benim görümcelerim ikiz biri evli biri bekar aynı semtte oturuyoruz ve ikisi de maşallah mükemmel insanlar
Bekar görümcem bi misafir gelir yardım isterim gelir her şeyi yapar elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyo desem yeridir.Kardeşimi seveni onu mutlu edeni ben neden sevmeyeyim der. Çok iyi anlaşırız. Evli olanı da aynısını. 20 aylık evliyim 3 yılda öncesi var bir kere bile tartışmayı bırak bana laf falan sokmadılar
Allah razı olsun
Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın

benim görümcemin ağzı var dili yok bende ona öyleyim gerci abla kardeş gibiyiz..
aile ile hiç bi sorunum ok ama eltim çok fena benim yaaa off profilimden actığım konularda_____________ELTİM TAM 1 YILAN ne olur yardım edin _____
başlıklı konum varrrr
bana neler yaptığı yazıo
bende onla başa çıkmak için fikir istiom arkadaşalrdan :))
canım en doğrusu ne biliomusun MESAFE WE SAYGI .... sen erkek arkadaşınla ii gecimeye bak...

benim kayın walidem kendisine zehir zemberek laflar eden çok kötü daranan eltime 3 tane inek bakıyor daha şimdiden 20 binlik faydası oldu onlara
biz nışan yapacağız bi tane inek olsak düğün için dedik bakamam zor dedi bende ona kendi anneme iyi olmadığım kadar iyi oldum
halada öyle iyiyim...
sözlüm düğünümüzü yapabilmek için doğuda uzun dönem paralı askerlik yapıyo ben iki işte birde calışıyorum
ikimizinde babası yok çünkü..
kayınwalidemin maddi manewi desteği yok birde bana diyoki ewlenince sizin yanınızda kalcam
bana her ay para werceksiniz...
ben kötü gelinin olduğuna inanmıyorum.... kayın walidelerde kötü değil.. gelinin yaşam alanlarına müdahele etmeye hakları yok
tüm sorun iletişimsizlik ve eğitimsizlik....
benimm için kılını kıpırdatmadı hak mı benle yasaması ?? ben yeni ewli olcam benden önce 3 çocuğu dha war 20, 15 we 4 senelik ewli çocukları war
onların yanına yakışır...
benim namusuma kadar laf söyleyen sözlümle ayırmaya calışan eltime bir kez bile kızım haksızsın demedi
elinden cok cekiyo gene ona yardım edio.. benim hiç bi zaman saygısızlığım olmadı bana el gibi....
profilimde actığım konularda arkadaşlarımın yol göstermelerini bekliyorum lütfen bana da yol gösterin....

benimde bir tane var ama keşke onun yerine eltim olsaydı derim hep en azından şartlarımız eşit olurdu yani bana ve eşime karışamazdı her şeye eme her şeye karışıyor çocuk bakımına bir yere gitmemize beşey almamıza o öyle olmaz böyle olur modunda hep off deli olcam

benimde 3 görümcem bir eltim var kayınvalidem elitm ve biz altılı üstlü oturuyoruz görümcemin biri uzak biri bekar biride yakınımızda oturuyor bekar olan biz yeni evli olmamıza rağmen daha 7 aylık evliyiz her akşam bize iniyor hafta sonları dışarı çıkıyor içiyor dışarıda sonra eline alıp içkisini gelip bizde içmeye devam ediyor sonra beni bozuyor laf söylüyor yok ben suratımı asıyormuşum diye diğer görümcemde sağolsun karışmayı çok sever yok siz evinizde oturmuyorsunuz yok geziyorsunuz size büyü yapmışlar nerler neler söylüyor en sonunda dayanamadım eşime anlattım oda dün akşam çok sinirlendi ablasıyla kavga etti sen benim evime içkili gelip benim karımı bozamazsın diye ama ne oldu şimdi ben kötü oldum herkes bana cephe alıcak senin yüzünden kavga ettiler diye çok zor çok şu insanlar dillerini tutup karşılarınındakilerin hayatlarına müdahale etmeden duramıyorlar. yeni evlenicek olanlar varsa aman uzak olun hafta bir gidin nasılsın iyimisin deyin evinize dönün kendi yaptıklarını görmezler sizin yaptığınız iyide olsa suç olur uzak olunki iyi olun

Benim görümcem olacak ( daha sözlü falan degiliz erke arkadasim ile) Herseyi mahvettiii tam bir pislikdi anlayacaginiz. cikmaya basladik benimki ile, kiz sen git pc de ki bütün msn yazilarini oku, sonra git annene anlat onlari. Bizde kötü bisey yazmadik ki sadece iste evlenince suraya gidelim balayina buraya gidelim falan. Sen git annene deki bunlar kacicak
salak yaa bütün aileye kiskirtti beni hic kimse istemedi. cok sorunlar yasadi erkek arkadasim ailesi ile o yüzden. beni tanimadan etmeden kizin anlattigi seyler ile ön yargi ile istemediler.
O pislik kiskaniyodu beni ya resmen. Hic beni ne gördü ne konustu benimle. ama mailler atti seni istemiyoruz ne yüzyüzsün birak kardesimi :) zoru da benim ki bana cok hediyeler falan aliyodu o. Neymis parasini yiyomosum cocugun.
herneyse arakdaslar 2 sene gecti öyle.
2. senemize girdik ben erkek arkadasimin dayisi ile tanistim adam benimle güze konustu dinledi etti ve beni tabiki hakli buldu. Cünkü ben hic tanimiyorum etmiyorum aileyi onlarda beni tanimiyo sadece istemiyolar. Dayisi beni begendi gitmis aileye anlatmis o köpek kizi susturmus yani.
Sag olsun erkek arkadasim hic vazgecmedi benden.

Sonra arkadaslar bu kiz bana mail atiyo face de ekliyo iste k.bakma sana ön yargili davrandim tanisalim bilmem ne.. tmm dedim tanistik ettik ama hic samimi olmadim. Soguk bi insandi zaten.
bana coook cektiri cok aglatti beni.. ama ne oldu..

ben erkek arakdasim ile 3 senedir birlikteyim simdi.
O bana cektiren kizzz yapmadigini birakmayan kiz
1 ay önce izmire sevgilisine kacti!!!!!!!

unutmayin etme bulma dünyasii!! bana demedigi kalmadi ama dediklerini kendi yapti simdi türkiyede
(ben almanyadan yaziyorum) cok üzüldüm ilk baslarda yinede sonucta erkek arkadasim cok üzüldü
ama simdi iyi ki gitti diyorum yoksa ilerde burnunmdan getirirdi o yine cadiiiiiiii :))​

arkadaşlar benmde aynı derdim var. bende erkek arkadaşımla sözlü felan değilim ama 4 yıldır beraberiz. Bende bulunduğum şehirde üniversite okuyorum 3. sınıfım 1.5 sene kaldı. Benm ailemde biliyor erkek arkadaşımı. Neyse ben erkek arkadaşımın ailesinin evine ayda 2 3 kere gidiyorum burada ailem olmadığı ve erkek arkadaşımda çalıştığı için yorulyuor bize gidelim diyor kıyamıyorum gidiyorum. Bir görümcem var burada yaşayan evli şu an hamile geçen hafta 2 kere gittim ikisin de de bana laf sokup duruyor hadi hamile dedim bilmem ne dedm sustum. en sonunda pazar günü erkek arkadaşımla tartıştı bir olay oldu erkek arkadaşım dedi sen karışma annem babam varken sana laf düşmez bu başladı bağırınmaya en sonunda ne dese beğenirsiniz DÜŞMANLARIMIZI SEVİNDİRMEYEYİM susayım ben. Ben de dayanamadım dedim benmiyim düşman ne demek istiyorsun sen ordan biraz daha tartıştık ama tartışma sırasında ben hala kendime hamile sus diyorum uzatmadım zaten erkek arkadaşım da cevap verdi orda. Anlıyacanız benm için çok kötü bir durumdu. okdr ii zamanlarımız oldu ona faydam dan başka zararım olmamıştır ne olduda böle olabildi anlamıyorum. hiç alışık olmadığm şeyler. Ne yapmayalım sizce çok uzun süre konuşmamayı düşünüyorum

Son düzenleme:

görümcemin kaçması haricinde aynı şeyleri yaşadım diyebilirim.. benim cadı da evlendi.. bide kocası böyle sırnaşık bişey iyice fitil ediyorlar beni :) bana da aynılarını çektirdi çektirdi ama Allah büyük bakalım o sözleri nereye kadar devam edecek.. ben hakkım varsa zerre söz bile onu Allaha havale ettim.. o ailesinin karşısında beni çok küçük düşürmeyi kendi pislikleri ile başardı ama.. mevlam neylerse güzel eyler..

valla arkadaşlar ben neredeyse 5 yıllık evliyim. kayınvalidemin yanına evlendim.eşimde bende çalışıyorduk 1,5 yıldan sonra evimizi ayırdık. gel zaman git zaman hamile kaldım, doğumdur vs.. bir süre sonra eşimide işten çıkarttılar tabii maddi sorunlar başgösterdi.. en sonunda görümcemin eşimin aklına girmesiyle işte "annemlerin yanına dönün kendinizi toparlarsınız,borçlarınızı ödersiniz,evinizi bile alırsınız vs..vs..." 2010 yılının eylül ayında düzenimizi bozup eşyalarımızın yarısını satıp bir kısmınıda annemin evine tıkıştırarak kayınvalidemlerin yanına döndük!! eşimde işe girdi bu arada
benim kızım biraz cadımı diyeyim yok yok bebekliğinden beri bana aşırı düşkün yanında olmayayım yada beni göremesin katılana kadar ağlıyor içini çeke çeke benden başka kimse susturamıyor.. bu yüzden işimede geri dönemedim..
neyse uzatmayayım daha aradan 2 ay geçti kasımda yine aynı görümcem evde büyük bir kavga kopardı "ben neden çalışmıyormuşum!!!" çalışacakmışım beni kimse beslemek zorunda değilmiş!!!
ve bunu yapan görümcem evli ama işi dolayısıyla hafta içi ailesinin yanında kalıp haftasonlarını ailesinin yanında geçiriyor!!!
neyse ben onun kadar çirkefleşmeden cevaplarımı verdim ve emrivaki konuştuğu içinde çalışmayacağımı eşimin verdiği paranın yeteceğini söyledim..ve kendimi toplamak için 2 gün anneme gidip kaldım.
aradan bir süre geçti tekrar kavga!!! ve ben yine sakince cevaplar verip onun ibi bağırıp çağırmadım böyle olunca iyice kudurdu tabii ne küfürler ne hakaretler bana hayatımda annemden ve babamdan bir kırıcı söz işitmeyen ben eşimin kardeşinden neler duyuyorum yaa aslında dünya başıma yıkılıyor ama belli etmemeye çalışıyorum çünkü eşim bile çok şaşkın beni koruyormuş savunuyormuş diye sen bana kimi savunuyorsun diyor bide eşime!!! neyse kayınvalidem ve kayınbabama maddi olarak destek verdiği için onlar sesini bile çıkaramıyor bulunduğum duruma bakarmısınız biz onların evine sığınıyoruz ama onların evinden kovuluyoruz aynı zamanda kimsenin sesi çıkamıyor ve daha 2 ay ancak olmuş eve geleli (
ben yine bir iki günlüğüne anneme gittim kafamı toplamak için sonra döndüm kayınvalidemde 10 günlüğüne biryere gitmişti döndüğümde o yokken görümcem olacak terbiyesiz gelmedi..
herkes eve döndüğünde yine görümcem kavga çıkartmak için bahane kolluyorduki çocuğu bahane ederek bir kavga daha kopardı yine küfürler hakaretler gırla gidiyor.. bi ara hırsını alamadı sırtıma atladı yaa eşim çekip aldı onu.. şimdi yazarken bile ağlayasım geliyor neler yaşadım yaa
inanın bana tek taraflı anlatmıyorum hamile olduğu için çok tepki vermedim ben ona başına birşey gelirse benden bilinmesin çünkü doğmamış bir bebeğin günahına giremem (
işte bu son kavgada kayınvalidemde kızıyla birlikte üzerime geldi..
herkes kayınvalidemin yanına dönüşümüze çok şaşırmış nasıl geçineceksiniz diyordu. benimde cevabım neydi biliyormusunuz " biz kayınvalidemle görümcelerimle arkadaş gibiyiz" aslında hakikaten öyleydik yani ben öyle görüyormuşum sadece.. yani biz o eve dönerken beni çalışıp eve para getirecek bir makine mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum işte öyle görüyorlarmış...
son kavgadan sonra ben kızımı alıp annemin evine geldim.. oysa ben kaçarak evlenmiştim biliyormusunuz arkadaşlar.. (((
bir yandan anne ve baba evladının evinden kovuluşuna tanık olup ses çıkartmazken diğer yandan başka bir anne ve babada kaçarak evlendiği halde evladına ne olursa olsun kucak açıyor o kadar sonsuz bir kucak işte..
şu anda çok çaresizim ev tutalım diye düşünüyoruz ama eşim 700 lira maaşla çalışıyor ev tutsak depozitti peşin kiraydı vs.. nasıl kalkacağız altından onlara güvenip eşyalarımı yok pahasına sattım (
şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Allah insana çaresiz dert vermesin..
başka yerlerse insanlar bir gecede binlerce liraları yerken bizim çektiğimiz sefalet...
bu ne düzensiz bir dünya birileri etrafa para saçarken bizler meteliğe kurşun atıyoruz ((

Evlenmeden önce görümcenizle ya da bir başka yakınıyla kolay kolay tanışmayın. Evlenme aşamasına gelindiğinde tanışılır zaten.

Öyle görümce, kayınvalide vs. nin kıskançlıkları boş şeyler.

Ben eşimi kıskanırım ama benim eşimi ne annesi ne de bir başka yakını benden kıskanamaz. O benim ömrüm olacak o kadaaaaar

Başkalarının yaşam hikayelerini okuyunca çok çabuk empati kuruyorum, senaryo yazıyorum, kendi kendimi darlatıyorum.

Nefret ediyorum görümcemden.Dengesizin teki,sinirleri bozuk herşeye birşey der.En ufak bi sözden kavga çıkartır.Dün gece yine sinir etti,ağladım saatlerce başım çatlıyor şuan...Bazen diyorum bunlarla hayat böyle nasıl geçecek diye..Allahımm sabırr verr

harikuladeee

evet canım doğru diyosun eden allahından bulur

bencede tanışmamak lazım allah kimseyi dengesiz yaratmasın

valla ben tanıştım sevigilim askere giderken askerdeykende yemeğe gittim onlara tek başıma yani bütün aile ordaydı hiç sıkılmadım bunalmadım çok güzel yedik içtik sohbet ettik herkesle allah korusun şimdiye kadarda hiç birşey yaşamadık kötü anlamda hatta kaynanam erkek arkadaşıma neden gelmiyor zehra onu bir göreyim diyormuş bu arada gittiğimde ben eve gelirken bana kalan kurabiyeler kekler felan vardı onlardan koymuş poşete ben görmeden giderken elime tutuşturdu.sağolsun iyiinsanlar onlara gidince kendi evimden farksız gibi geliyor bana hiç yabancılık çekmiyorum.

Bence sen birkere konus,seni rahatsiz eden seyleri ve senin nasil bir hayata alistigni anlat.görümceler cogunlukla anneleri üzülüyor,gelinlerine kiziyor diye alevlenip geline karsi gelirler.benim bir yengem var,bende görümceyim,ama onunla okadar cok iyi anlasiyorumki,böyle birsey yoktur daha.ama ben annemle olan tartirsmalarina karismadim.cünki annem nekadar iyi olsa sonucta oda bir kayinvalide,ve yengemin gicik olan kesin taraflari vardir.dünya böyle kurulmus. benimde görümcem var,bana demedigni birakmadi.bana senin yüzünden abimle tartisiyoruz diye bagirdi,esyalarimi hep karistirdi sormadan,sanki bütün dünya onunmus gibi,bana hep laf soktu.beni yalanci yerine koydu.ama ben sounda patladim kizi yolcaktim vallah:) benim nekadar sinirlendimi gördü ve birdaha hic bana bisey diyemedi,sikarsada desin bundan sonra:)

harikuladeee

evet canım doğru diyosun eden allahından bulur

Ben evli olmama ragmen,arkamdan oglumun parasini yiyo diyorlarmis,böyle birsey olurmu?ben hep evdeyim hic disariya ciktigim yok,hep esimleyim.alirsam yeni birsey oda dügün birsey olursa.bende dua ediorum görümcemn biran önce evlenip cok uzaklara gitsin diye:9hatta kendim bulmaya calisiyorum ona birtane:)yeterki gitsin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…