ben kme sorsam şimdi sesiini çıkarma diyo onu tanıyanlar sizde tanısaydınız eminim öyle derdiniz ama bn ne yapmalıyım görümcem bnden 8 yaş büyük 26 yşnda herşeyi bana bağlıyor sinirini bizden çıkarıyor we nolursa olsun özürü bizden bekliyor
ben kme sorsam şimdi sesiini çıkarma diyo onu tanıyanlar sizde tanısaydınız eminim öyle derdiniz ama bn ne yapmalıyım görümcem bnden 8 yaş büyük 26 yşnda herşeyi bana bağlıyor sinirini bizden çıkarıyor we nolursa olsun özürü bizden bekliyor
Madem tenzih ediyorsun,o zaman neden dul kelimesini gözümüze gözümüze sokuyorsun.Hasta,takıntılı,suratsız,dul bir görümcem var.Evlenmiş ayrılmış tüm hanımları tenzih ediyorum,fakat bendeki gerçekten psikiyatrik hasta..Benden uzak olsun da ıyyy.Geçinmeye çalışmak edebiyattan öte değil kusura bakmayın.Çekmeyen yaşamayan bilemez..
Hasta,takıntılı,suratsız,dul bir görümcem var.Evlenmiş ayrılmış tüm hanımları tenzih ediyorum,fakat bendeki gerçekten psikiyatrik hasta..Benden uzak olsun da ıyyy.Geçinmeye çalışmak edebiyattan öte değil kusura bakmayın.Çekmeyen yaşamayan bilemez..
Sen önce biraz tecrübe edin hayata dair,sonra evlen.Çünkü evlilik görümcenden başka bir çok engeli olan bir kosu sahası,400 metre engelli koşuyu bitirirsin düşe kalka,sonra 1500 metreliği korlar önüne hopla bakalım diye.arkadaşlar bnm bir tane görümcem war ama 1000 taneye bedel daha sewgilimle aramızda söz nişan yok ama şimdiden hayatı burnumuzdan getiriyor herşeye karışyor szce biz ewlendkten snra düzelrmi yoksa yne karışırmı???
Madem tenzih ediyorsun,o zaman neden dul kelimesini gözümüze gözümüze sokuyorsun.
Ve news flash: Artık bekar yazıyor kafa kağıdında bile
Hem teşhisi de koyduysan tedavisini de yapıver en hızlısından,iki ilaç ver olsun bitsin bari:sm_confused:
zaten nişanlılığı uzun tutmayı düşünüyorum ewlenncede çocuk 3 4 sene yapmayı düşünmyrum çnkü üniwersite okucam abla
Aferin ablası:teselli:zaten nişanlılığı uzun tutmayı düşünüyorum ewlenncede çocuk 3 4 sene yapmayı düşünmyrum çnkü üniwersite okucam abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?