görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
ben kme sorsam şimdi sesiini çıkarma diyo onu tanıyanlar sizde tanısaydınız eminim öyle derdiniz ama bn ne yapmalıyım görümcem bnden 8 yaş büyük 26 yşnda herşeyi bana bağlıyor sinirini bizden çıkarıyor we nolursa olsun özürü bizden bekliyor

ay,sende pek küçükmüşsün canım ya.... 18 demek....
hemen mi evleneceksin

daha yaşınız 18 görümcenizin azcık yaşına hürmet edin.. ve hatta siz erteleyin ya nedir bu yaşta evlilik...

Madem tenzih ediyorsun,o zaman neden dul kelimesini gözümüze gözümüze sokuyorsun.
Ve news flash: Artık bekar yazıyor kafa kağıdında bile
Hem teşhisi de koyduysan tedavisini de yapıver en hızlısından,iki ilaç ver olsun bitsin bari:sm_confused:

görümce olduğu için mi hasta takıntılı ve suratsız yoksa dul olduğu için mi?
ya da dul olmasının bütün bunlarla alakası nedir?
dul olunca psikiyatik hasta mı oluyor insan.
ayrıca madem hasta niye hor görüyorsunuz, tedavi ettirin olsun bitsin.
hastalığı dulluktan mı kaynaklanıyor bir araştırsınlar bakalım hem.

pardon ben yaşınızı bilmiyordum.
18 yaşında ne evliliği, ne görümcesi.
o yaşlarda bana göre bilinmesi gereken akrabalık ilişkisi teyze, amca, kuzendir; görümce, elti, kayınvalide değil.

bir de rica;
w harfi değil v harfini kullanırsak daha iyi olur.

Sen önce biraz tecrübe edin hayata dair,sonra evlen.Çünkü evlilik görümcenden başka bir çok engeli olan bir kosu sahası,400 metre engelli koşuyu bitirirsin düşe kalka,sonra 1500 metreliği korlar önüne hopla bakalım diye.
Küçüksün,dizlerinin bağı çözülür,bi de çocuk yaparsan üstüne,evcilik oyunu iyice sarpa sarar..
Abla tavsiyesi,uzuuuun bir süre nişanlı kal,uzaktan izle biraz

aynen canım,

yani bir insanı tanımlamak için anlatmak için medeni durumunu neden kullanmış arkadaş?

huysuz suratsız nemrut anladık dul ne? artık dul diye bir niteleme kaldı mı cidden hala?

psikiyatrik hastaysa madem( ki buna bir tek arkadaş karar vermiş sanırım) o halde kendisini mazur görün madem hasta

kısaca hasta bir görümcem var deyip(sizce hasta) geçivereydiniz diğer sıfatları niye kondurdunuz?

Son düzenleme:
zaten nişanlılığı uzun tutmayı düşünüyorum ewlenncede çocuk 3 4 sene yapmayı düşünmyrum çnkü üniwersite okucam abla

zaten nişanlılığı uzun tutmayı düşünüyorum ewlenncede çocuk 3 4 sene yapmayı düşünmyrum çnkü üniwersite okucam abla

canım ,bence üniversiteyi bitir eline ekmeğini al o zaman evlen. okul bitene kadar nişanlı kal...
hem evlilik hem okul zorlanırsın..

Aferin ablası:teselli:
Aslında beni mutlu edecek cevap,daha nişanlanmayı bile düşünmüyoru olacaktı ama bu da idare eder sözünde durabileceksen :1hug:

1 sene veya 2 sene farketmez biz beraber olduktan snra ama dimi inş buralarda üniversiteyi kazanırımda mesleğim elimde olur

ben kaynanamla kalıyorum görümcen allahın günü burda herşeye karışır gezmeye gider çocugunu bırakır kısknç annesi gibi.eşimle yeni evlendimiz sıralarda eşimin yanında oturdum için gel benim yanıma otur diye kızdı.gittim oturdum yanına ama hiç unutamadım bu olayı.düşünüyorumd n kadar akılsızmışım gidip yanına oturdum için bu kadar saçma bişey olurmu?

gnaydın kızlar bu yeni nickim ben gamzeyk moralim yne çok bozuk dün akşamdan beri ağlıyorum yne bu görümce yüzünden dün akşam erkk arkadaşımın msninie grdim mail gelmiş facebooktan (bnm sewgilime görümcenn ayarlamak istediği bi kız wardı ama sewgilim kızı kabul etmemişti )o kız sewgilimi eklemiş bni bi anda şeytan mı dürttü ne görümce msndeydi hemen ona sordum dedim x eklemiş dedim abini napayım kabul et haftaya nikahı war ondan zarar gelmez dedi ve bırakta herkes kendi msnini kendi kullansın dedi ben zaten delirdim o sürekli eski sewgilisinn msninideyken ben hiç bişey dememiştm we tmm dyip kapattım msnleri ama çok moralim bozuldu yaa ağlaya ağlaya uyumuşum yemin ediyorum katlanamıcam artk yaa

Kızlar ben görümcemi seviyorum bir sorunumuzda olmadı gerçi ben çok uyumlu bir insnaım sanırım ondan yalnız onun yapısı gereği herşeye yorum yapma olayımız var bunu çok iyiniyetli ve tatlı dille yapıyor olmasından çok rahatsız olmadım ama sıkılmayada başladım.geçen gün kayınvalideme gelinlik ayakkabımı daha önce giymediğim gelinliğe uygun abiye ayakkabımı kullanayım dedim.ayakkabıya baktı....
Dediği şu: x'e (Yani görümceme) bi soralım!..
ya sabır!..bana acil akıl verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…