benim 2 görümcem var ikiside birbirinden fesat ve nişanlıyken başladı problemlerimiz,kardeşlerini kıskanmaya başladılar özelliklede küçüğü bana kin besledi resmen,neyse evlendik bu seferde kayınvalideme her gidişimde o da orda olurdu ve sürekli laf sokardı bense eşimi üzmeyeyim diye terbiyesizlik olmasın diye kendisiyle hiç muhatap olmadım o buna daha da sinir oldu bu durum hem eşimi hemde evliliğimi kötü etkiledi,eşim arada kaldı,birgün bu telefon açtı,eşime dediki çabuk buraya gel sen ne biçim kardeşsin uzaklaştın bizden gel bugün konuşacağız ama o gelmesin o dediği ben oluyorum ve eşim gitti aslında gitmemesi gerekirdi bana bu şekilde hitap ettiği için ama malesef gitti,güya eşim orda beni savunmuş bundan sonra demiş huzurumuzun bozulmaması için evime gelmeyin bir süre demiş tabi o laf bana çok dokundu ama eşimin onların yanına gitmesi beni daha da üzdü ben onun için sesimi hiç çıkarmadım olan benim psikolojime oldu,1 yıl depresyon ilaç tedavisi gördüm,bu süre içinde onlarla hiç görüşmedim,çok dua ettim,kayınvalidem şehir dışına taşınıca artık onlarla ilgim kalmadı ta ki geçen sene kücük görümcemin oğlunun sünneti olana kadar,gitmek zorundaydım gittim ve eşimin yanında o kadar iyi davrandılar ki ne kadar samimiyetsiz olduklarını bir kere daha anladım,eşim askere gittikten sonra yalnızca bir kere aradılar,onu zaten ellerde yapar,eşim askerden gelince utanmadan evime geldiler hatta büyük görümcem gelecekleri gün aradı ve bana küçük görümcemin de geleceğini söyledi bende gelmesini istemiyorum dedim,bugüne kadar çok laf soktu bundan sonra onu çekemem artık dedim ama yüzsüzse gelir dedim yok gelmez dedi ve akşam şok oldum hepsi geldi hiç bir şey olmamış gibi evime geldiler,çayımı içtiler ve gittiler ben utandım onların bu rahatlıklarından ve yine evliliğimi deşmeye başladılar,büyük görümcem bu hafta beni msnden silmiş benim bunu farketmeyeceği sandı sanırım canı isteyince tekrar ekleyecekti ama bu sefer bende onu sildim hem msnden hem de hayatımdan bundan sonra uzak durmaya devam edeceğim aksi taktirde ne ben mutlu olurum ne de eşim mutlu olur ,eşime gelince bana diyorki arada kaldım ne yapayım onada üzülüyorum ama başta bu fırsatı vermeyecekti,çok yazdım kızlar kusura bakmayın dolmuşum iyice,okuduğunuz için teşekkürler....