görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
ayy kızlar benimde 1 görümcem var.. 3 eltiyiz ayrıca.. eltilerimle iyiyiz.. ya mutlaka her evde sorun olur.. insanların huyları farklı farklı.. bi de biz 3 kat evde üst üste katlardayız eltilerimle.. ama birbizimi<zin yüzüne bakacak yüzümüz kalıyo tartışırken ileri gidilmediği için.. ya bizde tartışma da olmuyoki.. arada birbirimize çaktırmadan laf sokarız sadece :))))

ama görümcem ... görümcem.. onu alatmaya kelimeler yetmez ki.. küs değilim.. kavga da etmeyiz.. arada laf söyleriz birbirimize o kadar... ama ya nasıl diyiim kişilik yapılarımız uymuyo ki..
bilgisiz insan davula benzer.. sesi çok çıkar ama içi boştur...
bu söz onu anlatmaya yeter sanırım.. herşeyi bilirim havalarındadır.. akıl verir ama o zaman sen git yap deyince kıvırır.. çünkü o konuda en ufak bi bilgisi yoktur..
ben uyumlu biriyimdir ama bazı davranışlara katlanamam açıkçası..
bana geldiğinde misal namaz kılıcak,seccade istemez.. direk gider dolapları karıştırır.. ben seccade verim abla sana derim.. yok sen bırak ben eşeler bulurum der... eşelemek nedir yaa???
benim evimi benim eşyalarımı? o çekmecelerde iç çamaşırım olduunu bile bile açar bakar...
bigün alıp dökücem önüne hepsini bak benim nelerim var.. görde için rahatlasın dicem o olcak yani..
ayy ne güzel içimi döktüm...
bi de bize geldiğinde eşimin yanına geli,p oturması ve sarılarak bana bakması yokmu.. ya onunb kardeşi.. yanına da oturur sarılırda... ama konuşmiyiim hadi şimdi... benim kocamla ne zaman ne yapçağımıza da karışıyosa,ayy bunu niye aldırdın kardeşime,boşuna masraf niye yaptırıyosun diyosa gerisini siz düşünün artık.. bi de 8 yıllık evliyim.. hala alışamadı benim kardeşinin karısı olduğum fikrine.. ona oturmaya gittiğimizde eve gelirken sinir oluyo hala bana bakışlarından anlıyorum..
yaşamayan bilemez kızlar... bir de kayınvalidem le kayınpederimi görseniz.. allahım o kız onların mı cidden... o kadar iyiler ki anlatamam.. çok iyi anlaşırlar tüm gelinlerle... karışmazlar..

yani kısacası kızlar benim kocam onun kardeşi sonuçta.. mecburiyetten görüşüyoruz.. 40 yıl görmesemde aklıma gelmez yani... ama mecburuz birbirimize... yapacak bişey yok...

sen yinede şanlısın canım :))) sadece görümceyle uğraşıyorsun. ya ben... kaynana kayınpeder, görümcem kaynım, abimin eşi... işyerine geliyorum buradaki kişiliksiz şahsiyetler. hepside kıskançmı kıskançlar. aldığım hiçbirşeyi beğenmezler burun bükerler felan. kıskançlıklarından tabiiki. bende çevremdeki herkesten bıkmış durumdayım. tek bir kişi olsa görmem konuşmam olur biter.

görümce değil gÖRÜMCEK kötükedihüso YA BİZ NEREDEYSE HİÇ GÖRÜSMEYİZ AMA İLLAKİ BİR YERDEN LAF CIKIYOR KİMSEYE YARANAMAMAK COK KÖTÜ

gorumcemın bırını cok severım gecım erbabıdır
bırını aracı olarak goruyorum dıgerlerıne msj gondermek ıstedıgımde yanında konusmam yeterlı olur 7 mahalle duyar o da benım kocayı fınansor olarak kullanıyor zaten
bırı harıc dıgerlerını toplasan bır araya getırsen ıssız bır adaya bıraksan akrep mısalı kendılerını yaksalar cok memnun olurum

canım kendin yazmışsın daha söz yok nişan yok diye görümcen bile olmamışki bu şahıs allah nasip ederde olursa şimdiden böleyse evlenince daha çok sorun çıkarır.

hiç anlamam böle insanları benimde görümcem var bizde yeri gelince sorunlar yaşadık nişanlıyken ama evlenene kadar sürdü onun varlığı kesinlikle evlendikten sonra hiçbirşeye karışmadı karıştırmdımda karışamazda öle bir hakkı yok çünkü .

bende yeni görmceym hatta 2 gün sonra düğünümüz görümceyim ama kesinlikle iyisinede kötüsünde karışmam fikir isterse sölerim veririm ama benim dediğimi yapıcak diye birşey yokkk banane yaaa niye kötü olayımkiii. gül gibi geçinmek varken ben ablamdan ve kızkardeşimden ayrmıyorum öle biliyorumki biz 4 bacıyız

görümcemi çok severim. çok iyi bir insandır...
kayınvalidem ameliyat oldu bir o zaman geldi. birde nişanlandık nişana geldi.. iki hafta sonra da düğüne gelir... aradaki süreçti birbirmizi hiç arayıp sormadık. kayınvalidem hiç sorun çıkaran biri değildir. görümcem kardeşim askere gidince aradı bir Allah kavuştursun dedi o kadar. ama çok içten samimi davranır tam istediğim gibi biri... birkez olsun nişanımda gereksiz ne birşey demiştir ne karışmıştır. alıp yaptığımız herşeyi takdir etti..

benim görümcem birtane,hep yardım eder,beni korur,eşime sen karışma kız bilir der,ihtiyacin bir şey varmı arayıp sorar,çocuklarıma kendi çocukları gibi bakar,dürüst,anlatamam,çok iyi yanlar var,6yıl evliyim ve hiç kötülük görmedim,yardım meleğim diyebilirim,derdini dinler çağre bulmaya yardım eder,çok seviyorum onu:1hug:

görümcede kafaya takılırmı yaaa benim 3 tane var
3ünüde tınlamıyorummm bişey derlerse lafı yapıştırım ben onlara diyorum dış kapının dış mandalı diye
ama bir tanesi evli annesine yakın oturuyorr ama hergün annesinde 1 sokak ötede oturuyorr sanki 3 günlük yoldan gelmiş gibi hazılrıklı geliyor sabaın köründen gecenin yarısına kadar oğüluyla kocasıyla akşam yemekelrinden sonra bile
nezman gşitsem evde tamam annesinin evid egel otur 2-3saat git kcoaıs çocuğu kendi
nezman gitsem orda şöle ayda yılda bir gidiyroum kaynanamla yanlız oturadım evde bir
angarya söz konusu

Canim bence olay burda erkek arkadasinda bitiyor!!!

Sen bi sey soylesen, bu sefer geline bak daha evlenmeden bana laf soyluyor moyluyor olur.

Sen hic muhattab olma, sevgilin halletsin bunu, sana iyi davranmasini, ve herseye burnunu sokmamasini soylemekle. bir kac defe ikaz etsin onu, bakalim burnunu sokuyormu daha!!!

benim üç tane görümcem var işleri güçleri fitne fesat dedikodu, ama kocalarının abilerinin fln yanında yani erkeklerin yanında süt dökmüş kedi gibilerdir. kişiliksiz yani büyüklerin ve erkeklerin yanında ağızlarını açamazlar ama hep kendilerinden küçükleri ezmeye çalışırlar bir de çok kıskançlar ya ufff anlat anlat bitmez. ama ana sökmüyo artık yaptıkları hiçbirşey şimdi de beni kullanmaya çalışıyorlar. dışarı çıkmak gezmek ve alışveriş yapmak için işte bizi şuraya götürsene izin alıversene diye bi de ben en küçüğüm

aman bedende var 2 tane bırı 25 yasında onunla ıyı anlasıyorum ama 23 yasında olanla yaklasık 1 senderı konusmuyorum kendımce cok haklıyım, abısını yanı esımı pek sevez cunku abısı onun gece gezmelerıne tek basına tatıle gıtmesıne ızın vermıyor ve tartısıyolar ve bunu sbeeb sunarak benden de sogumus( sacmalıga bakın) bır kac zmandır kayınvalıdeme gıdıyorum oturmaya bana hıc holgedın demıyor bıkac zaman dıkkatımı cektı daha sonradan ogredım cep telefonumu karıstırmıs ve benım esıme godnerdıgım mesajları okumus ve kendıne gore o mesajları uyarlamıs, mesajlarımda demısımkı esıme kesınlıkle arabayı veremezsın onlar bıze ne yardım ettılerkı falan fılan neyse esımle hepsını yuzlestırıdım esım kesınlıkle bole bısey yok aramızda bole bır muhabbet kesınlıkle gecmedı gecmezde dedı, yanı uzun lafın kısası 1 senedır konusmuyorum o yokmu sgıbı tavranıyorum yanı varlıgı yoklugu bır benım ıcın şakkıdı

benim birtane görümcem var ama gerçektende birtanedir o .benden yaşça oldukça büyük bana bi annneemmm deyişi var sanki bin tane annem dökülüyor agzından çok seviyorum onu çookk canım yaaa...

benimde 3 tane var ama farklı memleketlerde oldukları için karışamıyorlar öğüt vermesini çok severler ama ben onları tınlamam adet ve geleneklere takmış 3de sinir oluyorum allahtan bayramdan bayrama görüşüyoruz

çok şanslısın canm dua et yakınnda değiller

ahh ahhh bende 6 görümce var kıslar 3 tanesi hiç muhatap olmuyoda 3 cadımı cadı zaten benden yaşça çok büyükler ben en küçük gelinim ama hala kocamdan ayrılmam için ellerinden geleni yapıyolar 10 sene oldu yılmadılar hala ya nys ben Allaha havale ettim.

Valla ilk eşimle evlendim bir ay sonra 99 depremi olmuştu. Ayrı evde oturuyordum o zamanlar. Biz 7. katta oturuyorduk kayınvalidem 2 sokak ötede giriş katta. Görümcemler ise 30 dakikalık mesafede müstakil evde oturuyordu. Deprem olunca hepimiz tabi kayınvalidemlere toplandık. Ailem yalovadaydı ve ben onlardan 1 haftadır haber alamıyordum delirmiştim meraktan. Eşimle konuşup aileme gitmeye karar verdik ve gittik. Geldiğimizde kayınvalidemde görümcemde benimle konuşmadı :))) 1 ay sürdü bu:))) Sonrasında bir akşam görümcem tel açtı ben geliyoruz diye :) ok abla dedim buyur gel ama anladım birşeyler var. Kayınvalidem görümcem ve eşi birde küçük görümcem gelmişler. Aman yarabbiiii ne geceydi. Ben neden gitmişim aileme, kayınvalidem hastaymış ki değildi Allah biliyor. Sarma saracakmışız ben bırakıp gitmişim :))) Öyle büyük bir kavga olduki anlatamam size. Bir aylık evliydim daha. Ve eşime ya o ya biz dedi. Boşanacaksın dedi :)))) Ne küfürler etti ne ağza alınmayack sözler mümkün değil bir kadının ağzına alması o küfürleri. Eşim zorla evden çıkardı bu sefer kapıları yumrukladı... Kaç kişi tutamadı anlayacağınız.... Sarma sarmadım diye :)))) Aklıma geliyor şimdide gülüyorum. O zamanlar ne ağlamıştım sinir krizi geçirip hastaneye kaldırlmıştım ellerim ayaklarım yamulmuştu zorla düzelmişti...

Ha birde yine o depremde dışarıda yattık bir kaç gece görümcemin kocasının arabasının park yeri yüzünden başka bir adamın karısıyla sokakta tartışmıştı kadının kolunu bir ısırdı eti kopacakmış sanırım kadın doktora gitti 1 hafta sarılı kaldı kolu. Bunun benimle alakası yok evet ama gerçekten hastaymış. Yani bende çektim görümcemden tabiki büyüğünden. Küçüğü elimde büyüdü çünki abla kardeş derlerdi bize. Ben mi hastaydım o mu hastaydı bilmiyorum yani :))) Rabbim kurtardı neyseki... Görümce başlığını görünce yazmak istedim sadece. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Sevgiler....

Son düzenleme:
benim 2 görümcem var ikiside birbirinden fesat ve nişanlıyken başladı problemlerimiz,kardeşlerini kıskanmaya başladılar özelliklede küçüğü bana kin besledi resmen,neyse evlendik bu seferde kayınvalideme her gidişimde o da orda olurdu ve sürekli laf sokardı bense eşimi üzmeyeyim diye terbiyesizlik olmasın diye kendisiyle hiç muhatap olmadım o buna daha da sinir oldu bu durum hem eşimi hemde evliliğimi kötü etkiledi,eşim arada kaldı,birgün bu telefon açtı,eşime dediki çabuk buraya gel sen ne biçim kardeşsin uzaklaştın bizden gel bugün konuşacağız ama o gelmesin o dediği ben oluyorum ve eşim gitti aslında gitmemesi gerekirdi bana bu şekilde hitap ettiği için ama malesef gitti,güya eşim orda beni savunmuş bundan sonra demiş huzurumuzun bozulmaması için evime gelmeyin bir süre demiş tabi o laf bana çok dokundu ama eşimin onların yanına gitmesi beni daha da üzdü ben onun için sesimi hiç çıkarmadım olan benim psikolojime oldu,1 yıl depresyon ilaç tedavisi gördüm,bu süre içinde onlarla hiç görüşmedim,çok dua ettim,kayınvalidem şehir dışına taşınıca artık onlarla ilgim kalmadı ta ki geçen sene kücük görümcemin oğlunun sünneti olana kadar,gitmek zorundaydım gittim ve eşimin yanında o kadar iyi davrandılar ki ne kadar samimiyetsiz olduklarını bir kere daha anladım,eşim askere gittikten sonra yalnızca bir kere aradılar,onu zaten ellerde yapar,eşim askerden gelince utanmadan evime geldiler hatta büyük görümcem gelecekleri gün aradı ve bana küçük görümcemin de geleceğini söyledi bende gelmesini istemiyorum dedim,bugüne kadar çok laf soktu bundan sonra onu çekemem artık dedim ama yüzsüzse gelir dedim yok gelmez dedi ve akşam şok oldum hepsi geldi hiç bir şey olmamış gibi evime geldiler,çayımı içtiler ve gittiler ben utandım onların bu rahatlıklarından ve yine evliliğimi deşmeye başladılar,büyük görümcem bu hafta beni msnden silmiş benim bunu farketmeyeceği sandı sanırım canı isteyince tekrar ekleyecekti ama bu sefer bende onu sildim hem msnden hem de hayatımdan bundan sonra uzak durmaya devam edeceğim aksi taktirde ne ben mutlu olurum ne de eşim mutlu olur ,eşime gelince bana diyorki arada kaldım ne yapayım onada üzülüyorum ama başta bu fırsatı vermeyecekti,çok yazdım kızlar kusura bakmayın dolmuşum iyice,okuduğunuz için teşekkürler....

valla ben ufak tefek bir iki şeyini görmüşümdür ama hayatta sallamam KıMSEYı SALLAMADIĞIM GıBı

bana bi kere komşularının kızlarını anlatıyo şimdi eşimi görmüşler kendisinie gelip giderken aaaaa senin kardeşin bumuydu bilseydim ben ayartırdım bunu falan demiş kızın biri hemde nişanlı

görümcemde kalkmış bana bunu anlatıyo ama anlattığına anlatacağına pişmanettim onu
benim bozulduğumu anladı hemen 360 derece dönüş bana bişeyler soruyo bir hareketler bilmem neler ne cevap verdim dönüp bakmadım bile kız baksana huu kime söylüyorum falan g.t gibi kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ne ilginçtirki yinede severeim kendisini çünkü bu huy sülalerinde var artık huylarını öğrendiğim için sallamıyorum kendilerini çok beğenirler
eşimede hep derim benim ve insanların göremediği bişey var galiba sizde bu kadar gereksiz öz güven nerden geliyo falan derim gülüşürüz kasımpaşa anlıycanızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…