görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
valla benım gorumcelerımm BITANEDIRRRRR bitnesı yanımda degıl onunla pek fazla bişi paylaşamıyoruz ama buyuk olan yakın abna saolsun hep uanımdadr kotu gunumd eii gunumde cok ii anlaşiriz cok severım kendısınıııı....

Bende gorumceyim..
Ama gelinimize nasil iyi davranirim, ne isine karisirim ne akil veririm..
Cekinirim bir laf desem bozulur belki diye..
O derece saygiliyim..

Ama gelin gorun ki, bizimde gelin BUZDOLABI !

Görümcemle iyi anla$ırım..Kendisi yurtdı$ında ya$ıyor,yazları burada geçirir.Gelmesini dört gözle beklerim çok eğlencelidir..beraber sabahtan ak$ama kadar alı$veri$e çıkarız,sorunum olursada mutlaka ilgilenir canım benim çok özledimmmmzemuszemus Gelecek 1 hafta sonra kaydirigubbakcemile5

Bende gorumceyim..
Ama gelinimize nasil iyi davranirim, ne isine karisirim ne akil veririm..
Cekinirim bir laf desem bozulur belki diye..
O derece saygiliyim..

Ama gelin gorun ki, bizimde gelin BUZDOLABI !

buzdolabi kismini üzerime alindim
bende öyleyim napim huyum öyle
kendimi değiştiremiyorsun 30 yildan sonrazemuszemus

Valla ne olursa olsun insan biraz samimi, sicakkanli olur..
Siz 2 3 adim giderken, karsinizdaki size 10 adim uzakta duruyorsa hic hos degil..

sevgi emek ister..
Tek tarafli nereye kadar ?????????

Ben size birsey diyemem ama bizim gelin bize geldiginde EMANET gibi oturur koltukda, sanki heran gidicek gibi, nefret ediyorum bu huyundan.. Halbuki ben ona karsi ne kadar samimi ve sicagim..

BU DEVIRDE KIMSEYE INSANLIK YAPMAYACAKSIN ARKADAS..

Bitmis !

eşimle sozlu nışanlı kaldıgımız devrelerde eşim kız kardeşını bıze gonderırdı akşam kendı gelebılsın bahanesıyle...
yuzu gulsun dıye şebege donmuştuk aılece,yınede o asık suratını guldurememıştık 15 yıl oldu hala oyledır soguktur,dışardan bakanda anlar bır bakışta..
evlendıkten sonra her daım yanımızdaydı başka arkadaşlarla takılmadıgımız muddetce...
evlendı yıne oyle olsun ıstedı..
eşimle tatıl yapıyoruz tel acıp neden ona soylemedık dıye sıtem ederdı belkı o da gelırmış cocuguyla beraber ustelık bız cocugumuzu yanımıza almazken..
kucuk buyuk unutulmuş gıbı yer degıştırmıştık...
kendısı aramaz etmez neden aramadın dıye sorardı hıc cekınmeden..
gecen yıldan berı kusum..
fakat gecen yıl kus oldugumuz bır gun annesı ıle tartışmamız oldu huzursuzluk olmasın dıye adım attım ama suclu benmışım gıbı davranış gorerek..
bu boyle ıkı uc karşılaşma boyunca devam ettı..
ve en son kararım benden ozur dılemeden konuşmamak oldu..
arada annesıne akıl verıyor anlaşılıyor hadı hayırlısı..
duşunmezde karşındakı kırılır dıye alaylı bır şekılde sozunude soylemekten cekınmezdı..
eşime soylenmesı gerekenı soyledım bundan sonra kımse bana sozunu yapamaz yapamıyorlarda...
hatam yaptıklarının karşılıgını vermemem oldu...
bırgun fırsat olursa herşeyı her hatasını yuzune karşı soyleyecegım...
bugune kadar ne aılesı,ne abısı nede benım tanıdıgım arkadaşları ters bırşey soylemedı bende onlara uydum nıyeyse...
yazdıkca ıcıme gomdugum duygularım dışarı cıkıyor...
Allah hakkımızda herşeyın hayırlısını versın...

Son düzenleme:

Canim seni çok iyi anliyorum ama ben mahsustan öyle davraniyorum
dediğin gibi sicak davransam farkli şeyler olacak
temkinli davranmak zorundayim

Son düzenleme:
bende de ıkı tane var gorumce nefret edıyorum ıkısındende hele buyugu çok edepsız sureklı basıt sebeplerle kavga edıyoruz ama ben çok yuz verdım abla abla dıye yandırdım hep laf soyletmedım kımseye ne zoru var benımle bılmıyorum suan onun yuzunden eşımle ayrı yasıyoruz bıtıcek galıba evlılıgımız.sakın gorumcenıze kayınvalıdenıze yuz vermeyın ıyı oldukça daha ıyısını ıstıyorlar ben kı kımseye laf soyletmezdım onlar hakkında çok sevıyor sayıyordum benım eşımın aılesının ustunde kımse yok dıyodum yerı geldı kendı aılemle kavga ettım onlar ıcın laf soyledıler dıye meger benım gozum kormuş içlerıne gırınce anladım edepsız olduklarını.ben kendımı sabırsız bılırdım meger ben çok sabırlıymısım bugune kadar 3 yıldır hep sustum agzımı actıgım andada suclu oldum esımle ayrılıyoruz ıste yenı evlencek kızlar buna ınanın esınızın aılesı ıle hep bır sınırınız olsun mudale etmelrıne ızın vermeyın ılışkınıze benım arkadaslarım hep kotu gelın oynadılar yuz vermedıler sımdı bana salak gelın dıyolardı arkadaslarım meger haklılarmış onlar sımdı kıymetlı ben kotu gelınım hakıkaten salakmısım.herzaman herkes sınırını bılmelı ama artık akıllandım bunun ugruna belkı evlılıgımden oluyorum ama artık benı EZEMIYCEKLER

merhabalar

başlık görümcelerinden çekenler diye açılmış ama bakıyorumda görümcesini sevenler çoğunlukla yazmış komik ....acaba yanlışmı okuyolar başlığı :))

neyse bende görümcesinden çekenlerdenim benim 6 tane görümcem var ama 1 i hariç diğerlerinin hepsi uzakta oturuyolar .1 tanesi ile sadece aynı semtteyiz ,hatta aynı işyerinde çalışıyoruz aman allahım kabus gibi birşey.aramızda hiç öle tartışma ve kavga olmamasına rağmen sürekli bir laf sokmalar bi alttan işletmeler of of dayanılcak gibi değil.sürekli duymamazlıktan geliyorum ama nereye kadar yaa .. anlayamıyorum benle zoru ne .oysaki evlenmeden önce onu o kadar severdimki ablam gibi görürdüm onu ama şimdi çok farklı şeytan gibi şeytana bile ayıp olcak oderece kötü biri ya offf suan bile yanımda bu yazıları yazarken şuan şağ tarafımda masasında oturuyor ondan nefret ediyorum (heyyyy sağımdaki seni gerçekten sevmiyorum benle ne alıp veremediğin var ) başkalarına karşı çok kibar gibi gösteriyor kendini kibarlıktan ölüyo hatta. ama bir içine girseniz çok fena, çok sinsi ,yüzüne gülüp yandan tekmeyi sallar allah düşmanıma bile vermesin ama kocamı seviyorum alakası yok onla ama ablası sonuçta ..atsan atılmaz satsan satılmaz ..bişide diyemiyom işte itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler ya bende öle diyom içimden ama ne yapıcam bilmiyom kızlar

Son düzenleme:
aynen benmkilerde sizn gibi ben bu kadar sinsi bu kadar yalancı bu kadar dengesiz bir insan görmedm başkasının yanında huri melek ama yalnızken tam bir şeytan laf sokmalar arkamdan konuşmalar daha neler neler şu an muhattap olmuyorum bu sefer sewgilime sarıyo niye bana selam wermiyo nye bnmle konuşmuyo niye bni saymıyo delrdm walla artıkk..!

ne kadar iyi olursan o kadar üstüne geliyo.yemekler yapardim. degisik degisik ikramalr gönderirdim.görümcemle kaynanama hem yedirirdim.hem direk yüzüme laf söylemeler.ben cok altan almalar yaptim ama yaranamiyosun.kendi kiz kardasin gibi olsun istedim.ama olmuyo.olmaza olmaz ben de onlari sifirladim zaten. söylese ne söylemese

benimde görümcem evli çok soguk..bir araya geldigimizde ben hatır sorarım bişeyelrden bahsederim yoksa o hayatta agzını açmaz konuşmaz yatar annesinin dizinin dibe o kadar...anneside masum masum onu seyreder..benimle bir sorunu yok yani o kendi halinde ben kendi halinde tabii zamanında yaptıgı hatalırı var ama bugüne taşımıyorum...

size ne tür laf sokmalar yapıyor mesela benle kardeşinin evlenmesine çok gönüllüyken hatta en çok isteyen oydu şimdi ise bozma çabasında ortaya bişi atıyo ben eşimle tartışıyom o kenara çekilip ne kadar saçma bişi için tartışıyosunuz fln diyip kenara çekiliyo sanki o yapmamış gibi. bir bilmişlikler aman allahım nerden geldiğini unutuyo sanki saraylarda doğup büyümüş gibi bi havalar aslın neyse odur neden farklı yansıtıyon anlayamıyorum sürekli kocasını över över off hiç çenesi susmaz bilmiyom valla sizinkide ölemi

ondan bitanede bende var bence erkek arkadasinla evliligi bile düsünme benim yuvam yikiliyo görümcemin yüzünden evlendikten sonra kardesler esten daha degerli oluyo 6 yil cektim görümcemi yaranamadim bosanicam artik esimde umrumda degil o tercihini yapti ailesini secti

Hadi canm ailesinimi seçti yazık vallaha yazık sen ona 6 yılını vermişsin ve o huzursuzluktan ailesini seçmiş

Benimkiside çok bilmiş ama en önemlisi beni yönetmek istemesi ben şimdiye kadar hep iyi davrandım hep kötü olan ben oldum ben onun söylediklerini yapmak zorundamıyım yaa mesela diyelim insanların içindeyiz bana gelinim der ama yalnız olalım başlar nasiyata kendisi sevgilisinden ayrıldı bütün acısını bizden çıkardı biz mahallede konuşuyomuşuz diye laflar söyledi hepberaber gezmeğe gittik benimle gittiğine memnun kalmamış off herşeye burnunu sokuyo inşallah evlendikten sonrada böyle olmaz.

odasına gırdıgımde mantar panosunun uzerınde tum yegenlerının hatta arkadaslarının cocuklarının bıle fotolarını sergıleyen ama benım bır tanecık cocugumu fotosu olmadıgı gıbı yegenden gormeyen, her fırsatta bıze benzemıyor hastanede karısmıs olmalı dıyen ve cocuguma ıyı bakamadıgımı soyleyen cok bılmıs gorumcemı kırec kuyularına gommek ıstıyorum kötükedihüso

görumcem benı kıskanıyor ve sureklı benımle yarış halınde ben ne yaparsam aynısını yapıo cocukca davranıyor ve cok yalan soyluyor bunu anlayabılıyorum ve cocuguna sinir oluyorum:umursamaz:

Ben de sadece ben çekiyorum zannetmiştim... Ne kadar çok görümce mağduru varmış meğerse... Benim 3 tane görümcem var ve hepsi de birbirinden cins... Hiçbiriylede görüşmüyorum... Büyük görümcem (benden küçük, içlerinde en büyük) kıskanç, dedikoducu, sinsi, fesat, nankör, kendisiyle bile kavga edebilen, hastalık hastası (her an bir yeri ağrır, kalbi sıkışır vs.) hasta ruhlu biri... Onun küçüğünün karakteri sıfır seviyesinde zayıf... Çıkarı neredeyse oraya giden bir başka hasta... En küçük ise küfürbazın teki... Evlenirken düğünde resim çeken fotoğrafçı resimleri çekerken bunların benim görümcem olduğunu öğrendiğinde "eyvaaah, gelin hanım yanmış, Allah yardımcısı olsun" demiş... bunu da bana kendileri söylediler salaklar... Benden uzak Allaha yakın olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…