Bende gorumceyim..
Ama gelinimize nasil iyi davranirim, ne isine karisirim ne akil veririm..
Cekinirim bir laf desem bozulur belki diye..
O derece saygiliyim..
Ama gelin gorun ki, bizimde gelin BUZDOLABI !
Valla ne olursa olsun insan biraz samimi, sicakkanli olur..
Siz 2 3 adim giderken, karsinizdaki size 10 adim uzakta duruyorsa hic hos degil..
sevgi emek ister..
Tek tarafli nereye kadar ?????????
Ben size birsey diyemem ama bizim gelin bize geldiginde EMANET gibi oturur koltukda, sanki heran gidicek gibi, nefret ediyorum bu huyundan.. Halbuki ben ona karsi ne kadar samimi ve sicagim..
BU DEVIRDE KIMSEYE INSANLIK YAPMAYACAKSIN ARKADAS..
Bitmis !
ondan bitanede bende var bence erkek arkadasinla evliligi bile düsünme benim yuvam yikiliyo görümcemin yüzünden evlendikten sonra kardesler esten daha degerli oluyo 6 yil cektim görümcemi yaranamadim bosanicam artik esimde umrumda degil o tercihini yapti ailesini secti
size ne tür laf sokmalar yapıyor mesela benle kardeşinin evlenmesine çok gönüllüyken hatta en çok isteyen oydu şimdi ise bozma çabasında ortaya bişi atıyo ben eşimle tartışıyom o kenara çekilip ne kadar saçma bişi için tartışıyosunuz fln diyip kenara çekiliyo sanki o yapmamış gibi. bir bilmişlikler aman allahım nerden geldiğini unutuyo sanki saraylarda doğup büyümüş gibi bi havalar aslın neyse odur neden farklı yansıtıyon anlayamıyorum sürekli kocasını över över off hiç çenesi susmaz bilmiyom valla sizinkide ölemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?