- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
buarada 7 senedır bır hanım kızın gorumcesıyım
da once demıstım gofretto cok ıyı anlasılıyoruz bız arada cocuklardan sessız sedasız bozusuyoruz ama seslı bı sekılde kımse kırgınlıgını dıle getırmedı
buarada gene bıseye kızgın pek pas vermıyor bende sallamıyorum yarın aksam ona gıdıcem bı baktınız can cıger kuzu sarması
ama bırbırımızıde kımseye vermeyız konusmayız aramızda bıle bozustugumuzu sesllı dıle getırmeyız
aramızdakı ılıskıye kımse karısmaz ne abım ne annem ne babam
kendısı benden buyuk ısmıyle hıtap ederım
Ama tatlım senin yorumlarından bile ne kadar temiz kalpli ve sempatik biri olduğun anlaşılıyor, keşke böyle görümcem olsaydı da başıma taç etseydim. Benim kız kardeşim yok kardeş olalım dedim hanım efendi kendine rakip gördü beni, benden büyük olduğu halde olgun davranan ben oldum. Kendi görümcelerinin yaptığı şeyleri üzülerek anlatıyor ama diğer taraftanda bana aynısını yapmaya çalışıyor bu ne şimdi

En basitinden nişanımda benim giymediğim ayakkabım vardı boşuna almayın onu giyerim ben dedim, görümcemin ayakkabısı kıyafetine pek uymuyordu başka bir ayakkabımıda ona verdim daha güzel olsun diye, giymedi neyse neden giymediğini sordum senin ayağındakiler daha güzel onları verseydin dedi ya. Bunun gibi o kadar çok şey varki anlatamam aklıma geldikçe bu görgüsüzlekleri hazmedemiyorum. Benim kardeşimin eşinin herşeyi tam olsun isterim en güzel zamanlarında aklında hiç bişey kalmasın diye kendimi paralarım bu hanım köstek olmak peşinde.