Görümcesinden nefret edenlerrrr

nefret kotudur evet...
bende bır zamanlar nefret ederdım ...
fakat şimdı allah ıcın sevmek var..
bana yapılan haksızlıklar ...benden kucuk olmasına karşın onu dınlememı ıstemesı vs..
bır yerden sonra sıldım allah affetsın...
cunku hala ben merkezcı...
nefret sadece sana zarar verır...
onu düşünmekten, konuştuğun her konuda onu anmaktan cık artık...
hayatında sızıntı yapan bırı gıbı gor..
peeeh de gec:)

Bu konuyu zaten daha önce acmissiniz hatta konu kapanmis. Ve orada cok daha ayrintili bir bicimde aciklamissiniz. Neden tekrar acma ihtiyaci hissettiginizi anlayamadim.

Konuya gelirsek de "FB takimini tutan herkes cirkeftir" tarzi bir cümle kurmus diye bir daha görüsmem demeniz de olmamis. Ben olsam "futbol sevdasini abartip böyle genellemelere varma yasini coktan gectigimizi düsünüyordum" tarzi bir cümle kurardim, umursamazdim. Belli ki görümce de o kizi seviyor, aksine takmiyor havasi verirdim, bu insanlari emin ol daha cok cileden cikarir.

Bence hem sizin hem karsi tarafin hatalari olmus. Karsi tarafin misafirine karismak yerine keske o kizin inadina nisaninizi gayet mutlu bir sekilde gecirseydiniz. Konusmadiginiz icin bir kösede erkek arkadasiyla oturacakti büyük ihtimalle, herkesin icinde sizinle kavga edecek hali yoktur.

Diger yandan, bu eltin olacak kisi aile ile epey kaynasmis ki nisana gelme nasil deriz diye bir havaya bürünmüs görümcen ile kaynanan. Onlar da abartmislar ama. Nisani kiz tarafi yapar, istemedigin birini görmek konusunda biraz daha ara bulucu olabilirlermis.

Kim kime ne demiş bilmemde kaynana hepten tuhaf be kadın çoluk çocuk işi de geç onların kavgasıdır de geç herkesi boşver insan oğlunun nişanına nasıl gitmez hemde diğer oğlunun sevgilisi yüzünden hemde çocuğu yaşında iki insanın tartışması yüzünden! Allah Allah dışarıda görsen teyze der elini öpersin girdiği çoluk çocuk muhabbetine bak, bazı insanlarda olgunlaşamama problemi var onlar için yıllar öylesine gelip geçiyor demek

çok merak ettim pardon kaç yaşındasınız?
yani bilmiyorum ben de fenerbahçeliyim, sevgilimin kız kardeşi öyle bir laf etse hiç üstüme dahi alınmam ne bileyim
üstüne bir de "biz sülalecek çirkefiz o yüzden fenerbahçeliyiz" falan derdim.
he de geç yani.

her şey bir yana kayınvalideniz de cidden çok hoşmuş.
yani kendi oğlunun nişanına nasıl gitmiyor kıytırık bir kavga yüzünden şaşırdım doğrusu.
onu geçtim, kayınvalide nişana gelmese benim babam beni hayatta vermez. nişan daha olmadan her şey biterdi yani.
çünkü yaptığı şey cidden çok çirkin, arada ne geçerse geçsin o nişan.
ayıp ya.

Konunun bu kadar basit olduğunu sanmıyorum nedense.. Heleki kv nişana gelmiyorsa böyle basit şeyler yüzünden (çocuk gibi fb/gs kavgası olduğuna ise hiççç inanamıyorum) olduğunu sanmıyorum ..Mutlaka yaşanmış başka şeylerde vardır.Bu yüzden siz haklısınız o haklı şöyle yap böyle yapma diyemeyeceğim..

Kayniniz anladigim kadariyla kiz arkadasiyla, sizim erkek arkadasiniza kiyasla daha uzun zamandir beraber. Bence siniflara sokuyorsunuz kendinizle o kizi. Yani ben artik nisanlandim adimiz belli onlarin ne oldugi belli degil diye ayrim yapmak cok yanlis. Siz de hatalisiniz sizin bu restinize restle karsilik verdikleri icin onlar da hatali. Yani o kizla resmilesen bi durumlari yok diye bu o kizi degersizyapmaz. Sartlar uyum saglayinca onlar da adim atacaktir illaki resmiyete. Karsi taraf sizin restinize karsilik kizi savunmaya gecmis, sevdikleri deger verdikleri insanlar icin bunu yapar insanlar. Keske olmasaymis ama bence adimi siz atmalisiniz.

ohaaaa o tam sopalıkmış yüzüne bakılcak biri değil iğrenç insan fesat şeyler

teşekkürler şöyle düzeltelim kız kardeşi değil zaten o şahıs nişanlımın erkek kardeşinin kız arkadaşı namı değer elti yani benden 6 yaş küçük kendisi bana böyle terbiyesizlik yapmasını kabul etmem yüzsüz şayet bi de çirkef dediğin kişin evine neden gidiyosun değil mi söylediğin lafın arkasında dursana ben25 yaşındayım merak ettiğiniz için söylüyorum çok teşekkür ettm düşünceleriniz içinnn ama bazen insan üstüne alınıyosun formamı giyip gittim üstelik aramızda uzun zamandır bozuktu belki düzeltiriz niyetyle böyle birşeyle karşılaşmak istemezdm o laftan sonra tamamen kararımı verdim görümycem dedm insanları alttan aldıkça tepene çıkıyolar herkes yerini bilse hiç sorun çıkmaz gerçkten ...

görümcemi ben de sevmiyorum. alttan aldıkça tepene çıkıyor. benim dediğim olacak ben ne dersem o olacak. buraya gelin oraya gidin şöyle yapın böyle yapın sürekli emretmekte.. kv demle konuştum haklısın dedi. tek birşey değil çok şey oldu ve hepsinde yok sayıldım evliliğim de yok sayıldı.. neyse en son bugün yine emretti. eşim hiç oralı olmadı. karşılaşmadık bile. eve gidecez dedi. kv hala bir görseydiniz falan yaptı.. yeğenden bahsederek seviyor falan dedi. ben de bir müddet sonra evde bekleselerdi biz de onu sevmeye girerdik dedim.. her zaman ki gibi görümce şuraya gelin buraya gelin..

hani başlık görümcesinden nefret edenler diye açmışsın ya onun için yazdım..nefret etmek demek değil de benim için sadece görümce olarak kalacak..ancak bir yorum okudum bu sayfada aynı durum. yani ondan bahsaderek onun düşünerek gerçekten insanın canı sıkılıyor.

neyse

sana gelirsem..

şimdi sen müstakbel eltinle taraftara hakaret yüzünden deyim ondan dolayı küssünüz konuşmuyorsunuz.. onun bu davranışından dolayı görümceniz ve kv niz size tepki mi gösterdi? hakarete uğrayan,kırılan,üzülen siz olduğunuz halde sana mı tepki gösterdi.

hatta daha büyüyerek kendi oğlunun nişanına gelmedi mi? o kız gelmezse biz de gelmeyiz mi dediler..

herşey bu kadar mı gerçekten?

herkesin kavgalı tartıştığı kişiler vardır. ama düğünüme nişanıma şu gelmesin diye demek gerçekten çocukluk. Kusura bakma çok kızmış olabilirsin. ama bu öyle bir günde nişanına çağırmam demen için ölüm kalım saldırı tcvz yüz kızartıcı suç vs sebepler olur o zaman hak verebiliriz.. Ama bana öyle dedi böyle dedi diye o kızı asla istemiyorum nişanımda dememen gerekirdi..

hadi sen çocukluk ettin.. kv den büyüklük yapıp ne biliyim senin içinde bulunduğun nişan telaşı stresi vs düşünerek seni ikna edebilirdi.. Eğer ikna etmek için uğraşmışsa tatlı dille birşey diyemem.. Eğer yapmamışsa çok tuhaf..

hadi ikna etmek için uğraşmadı anlarım ama ne demek oğlunun nişanına gelmemek.. hem de x kişi gelmezse gelmemek..

kusura bakma ben burayı anlamadım. Eksik birşeyler var gibi. görümceni hiç saymıyorum.. onun için birşey diyemem ama annenin bu davranışına anlam veremedim.

Son düzenleme:
bu görümceelr zaten ortalık karıştırır..elti eltiden kaçar görümce bayrak açar..görümceleri anlamıyrm ya ortada olamıyrlr .ne yapacaksın gelmemeişlerse sende onları sayma bu kadar basit..

bazı görümceler candır bazıları cadıdır :) (çoğunlukla )

biz bir erkek bir kız kardeşiz. ben hep kızkardeşim-ablam olsun istedim. ne yalan söyleyim hep ablası olanlara imrenirdim. abim evlendi eşini ablam bildim. onlar evlendiğinde bekardım dolasıyla maddi manevi yanlarındaydım. evlendiler yeni evliler dedim çalışıyor dedim onlara gitmedim. rahatsız etmek istemedim. o da zaten işten gelince annesigil kardeşleriyleydi..1,5 sene görüşmedik. annem doğuma yakın ütüydü vs işleri yapıyordu. zaten ben de çalışıyordum öylee geçti.. yeğenim oldu o zaman evlerine gittik vs. yeğenimin bebekliği sorunluğuydu hergün iğne vuruluyordu. dolasıyla gerçekten desteğe ihtiyacı vardı.. neyse..
yengemin kızkardeşleri çok kıskançtı. sürekli onlardan talimat alıyordu. onlar ne dese onu yapıyordu. kardeşidir dedim. beni seçecek değil ya.. görüşme kesildi.. bugün gelse yine içimde kötü birşey yok uğradığım haksızlıklara rağmen elimden geleni ve hizmeti gösteririm.

ben evlendim.eşimin de bir tane kızkardeşi var.. dedim onunla kardeş olalım. ama maalesef nişan düğün nikah yani en başından belli bencil,kıskanç ve ben ne dersem o olacak tarzındaydı.. birçok şeyi önemsemedim. kusurları yani..
1 seneyi geçkin evliyiz biz buna rağmen beni yok sayıyıyor, evliliğimizi de yok sayıyor.. ben strese hiç gelemiyorum direk artırıyor değerlerimi.. onun o davranışları da beni aylardır kendime gelemiyorum. kuzen elti yenge vs olsa önemsemem. eşimin kardeşi diye üzülüyorum bir de ben kardeş olarak görmek istediğim ama olamadığımız için yani bir kere de abla kardeş olamadığımız için üzülüyorum.

benim daha vahim paronayak şizofren bi görümcem var:) allah yardımcısı olsun herkesin:) ama ben çözümü buldum cahil insanların cahillikleriyle ugrasamam.eşimin deil kendi ailem bile olsa.bu yüzden benle konusmayacaksa sevdiklerim buyursunlar konusmasınlar.cok yoruldum.

ilk başlarda gerçekten abla gibi sevdiğim sonra gerçek yüzünü anladığım saçma sapan kendinddn nefret ettirecek birçok harktte bulunan görümcemden nefret ediyorum

beni eşimle kötü etmeye çalıştı ama kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü abisini kendinden nefret ettirdi oh bende kurtuldum gelip gitmiyoruz artık eşimde sevmiyor artık onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…