• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcesinden nefret edenlerrrr

görüşmediğm daha adı bile konmamış kişiyi benim isteme geceme çapırdı bende kabul etmeynce bozdu ne yapmalı bu kız

ben hiiic anlamadim valla. Nasil yani, senin tanimadigin birini seni istemeye getirecekmis sen de hayir demissin zaten, nasil mahvetti senin en onemli gununu ?

istemedilermi simdi?? eline ne gectiyse bende aynı seyi yasadm ya
Benim kocamin eski sevgilisini benim dugunume çağırdı birde karsimda samimiyetler falan dayanamadm tabi en mutlu gunum maffoldu kavga cikarmistim boyle isguzarliklardan nefret ediyorum ya ne yapmaya çalışıyorlarsa

Cok fena bir baslangic olmus sizinki...
Ama konuyu tam anliyamadim...

sanırım mustakbel damatlarını sizin icin onemli bir yere getireceklerdi, siz izin vermeyince tartısma oldu.

fakat konu sahibi uzuntusunden turkceyi unutmus olmalı.

gecmis olsun...

Ben böyle görümceleri cidden anlamıyorum..Benimde bi abim var evlenicek olsa mutluluğu bozulmasın diye hertürlü fedakarlığı yaparım..Niye abimi kıskanayım ki?O benim abim eşininde kocası..Herkes yerini bilse bu sorunlar hiç çıkmıycak..

şöyle söyleyeyim kızla kavgalıyım konuşmuyorum nişanlımın erkek kardeşinin kız arkadaşı elti bile demek istemiyorum o kızı istemedim diye nişanıma gelmedi kv ve görümce ne yapmalyım

şöyle söyleyeyim kızla kavgalıyım konuşmuyorum nişanlımın erkek kardeşinin kız arkadaşı elti bile demek istemiyorum o kızı istemedim diye nişanıma gelmedi kv ve görümce ne yapmalyım

Dha adi bile konmamis biri icin nisanina gelmiyorlarsa sen de onlari gormezden gel

sizi istemeye gelecek kişilere siz mi karar veriyorsunuz:44:

misafir misafirdir,tanıyıp tanımamak o kadar önemli mi,zaten zamanla tanıyacaksınız:34:

niye aynı konuyu sürekli açıyorsun,açtığın diğer konudan devam etmelisin:34:

Konuyu parça parça anlatmışsınız,ağzınızdan cımbızla laf alıyorlar keşke konuyu açarken detaylı ve anlaşır bir şekilde anlatsaydınız böyle bir şey anlaşılmıyor.

ayy ne kadar geçimsizsiniz yahu sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermelisiniz.Siz saygı göstermezseniz saygı ve sevgi beklemeyin kimseden.Yani neticede o da aileden biri sayılır ve onu getirmek istiyorlarsa bırakın getirsinler ne olacak misafir yani nasıl bir kavga ki bu böyle nefret dolmuşsunuz.Biraz daha pozitif bakmanızı tavsiye ederim.

Gelirse gelsin neden bu kadar sorun ettiniz ki. Nefret ettiğimiz o kadar çok insanla yüz yüze bakmak zorunda kalıyoruz ki bu hayatta. Hiç kimseye de sebebi ne olursa olsun bu kadar kin gütmek doğru değil.

Back
X