dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir
İnanin kapiyi acmadigim günler oldu diger komsularinkine basiyo otamattan aciyolar ayakkabilarimida kapinin önünde görünce el mecbur cogu kez sigortalari bile indirdim kimsenin zili calmasin diyeDurumu düzeltmek için şikayet etmekten baska bişey yapmıyorsunuz. Oranın sizin eviniz olduğunu, icerde sigara icemiycegini, dışardan gelince elini yıkaması gerektiğini net bı tavırla dile getirmeniz lazım. Bi de bu salgın günlerinde eve misafir kabul ediyorsunuz? Pes doğrusu
Neymiş eskiler cahil yeniler akıllı olmuyormuş. Yakın demem oki abla dediğiniz en fazla 40 yaşlarında olsa genede en büyük cahilYa çıldırıcam görumcem disardan geliyo elini falan yikamadan iceri giriyo üstelik bigun geliyo bigun gelmiyo ben o kadar dikkat ediyorum ki gecen gun atesim 38.9 cikti esim direk ablam bulastirmistir dedi yani o derece ama Allahtan bademcikmis.
Onu gectim evin icinde sigara iciyo ben ve esim icmiyoruz o gelince evi o kadar pis kokutuyo ki hani öyle degisik bir insan ki sigarayi pencerede ic dedim bi kere yok gene yok ben sigarayi evde ictigi zaman cinnet gecirirken o elinde sigara kendini övüyo da övuyo ben böyle yaptim ben söyleyim falan gibi kendini öven bi insanla nasil sohbet edilir ki ailem uzak iki görümcem burda digeri cok iyi ama bu felaket ya o piskopat hareketler yapiyo evime misafir gelince oda geliyo sacma sapan deisik halleri var onlarin yaninda ahkam kesiyo esimde herseyin farkinda ben ablamin anormal hallerine alistim diyo ve gulüyo umarim bende bigün gulerim yani dicegim o ki demesinler ki gelinler fena kv görumce sevmiyolar diye valla ben hepsini cok severim onlarda beni ama bu deisik olduğu icin hic sesimide cikarmiyorum kv eşim icin Biz 2 yillik evliyiz cocuk istiyoruz ama esimde skntilar var tabi biz bunu ögrenmeden önce daha 3 aylik evliyken adet olmustum gene bize geldi bana dedi ki rengin gitmis sen adet mi oldun evet abla dedim telllellliiii dedi sende bize cocuk doguracan abla dedim bi sknti yok bende gittim hastaneye belki eşimde vardir insan bilemez yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir ben cildirdim esime soyledim esim kavga etti onla 2 haftaya yakin bize gelmedi
Size icimi dökmek istedim aileme söylemek istemiyorum üzülürler diye tskler...♡
Inanin eve geldiginde yuz vermiyorum 40 yasinda kadin iftira atma potansiyeli var diger eltime yaptiklarini biliyorum suan hic kimseyle konusmuyor eltim az kalsin esiyle bosatiyoduDelidir ne yapsa yeridir diye dayanılmaz ki, almayın eve. Gelmeden bir haber ver böyle çat kapı gelinir mi vs diye. Sizden yüz buluyor. Eşiniz de siz de evlendiğinizin, özel hayatın farkında değilsiniz. İğrenç üç aylık evliyken dedikleri ve sordukları. Özel sorulara cevap vermiyorum, sorma canım sana ne diye tersleyin. Madem her istediği gibi davranıyor.
yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir
başkasını getirse esin hemen hamile bırakılmış ama evde posurposur sigara içiyor sizden bebek istiyor bebek olsa o hala sigara içen bir birey olur o zmn bebek var içme deseniz yine aynı eşiniz alışmış olabilir ama siz aynı duruma alışamak sorunda değilsiniz aileniz üzülmesin bu konuda hak veriyorum ki bir çok şeyi bende aileme anlatamam size sabır diliyorum şimdi sesiniz çıkmasa da ilerde çok büyük sesler çıkaracaksınız çünkü bu tipler hastalık sebebiYa çıldırıcam görumcem disardan geliyo elini falan yikamadan iceri giriyo üstelik bigun geliyo bigun gelmiyo ben o kadar dikkat ediyorum ki gecen gun atesim 38.9 cikti esim direk ablam bulastirmistir dedi yani o derece ama Allahtan bademcikmis.
Onu gectim evin icinde sigara iciyo ben ve esim icmiyoruz o gelince evi o kadar pis kokutuyo ki hani öyle degisik bir insan ki sigarayi pencerede ic dedim bi kere yok gene yok ben sigarayi evde ictigi zaman cinnet gecirirken o elinde sigara kendini övüyo da övuyo ben böyle yaptim ben söyleyim falan gibi kendini öven bi insanla nasil sohbet edilir ki ailem uzak iki görümcem burda digeri cok iyi ama bu felaket ya o piskopat hareketler yapiyo evime misafir gelince oda geliyo sacma sapan deisik halleri var onlarin yaninda ahkam kesiyo esimde herseyin farkinda ben ablamin anormal hallerine alistim diyo ve gulüyo umarim bende bigün gulerim yani dicegim o ki demesinler ki gelinler fena kv görumce sevmiyolar diye valla ben hepsini cok severim onlarda beni ama bu deisik olduğu icin hic sesimide cikarmiyorum kv eşim icin Biz 2 yillik evliyiz cocuk istiyoruz ama esimde skntilar var tabi biz bunu ögrenmeden önce daha 3 aylik evliyken adet olmustum gene bize geldi bana dedi ki rengin gitmis sen adet mi oldun evet abla dedim telllellliiii dedi sende bize cocuk doguracan abla dedim bi sknti yok bende gittim hastaneye belki eşimde vardir insan bilemez yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir ben cildirdim esime soyledim esim kavga etti onla 2 haftaya yakin bize gelmedi
Diğer eltiyi sürekli övün, samimi olun, güçlerinizi birleştirin, kocanıza da rest çekin, gelmesin.İnan
Inanin eve geldiginde yuz vermiyorum 40 yasinda kadin iftira atma potansiyeli var diger eltime yaptiklarini biliyorum suan hic kimseyle konusmuyor eltim az kalsin esiyle bosatiyodu
Öyle seyleDurumu düzeltmek için şikayet etmekten baska bişey yapmıyorsunuz. Oranın sizin eviniz olduğunu, icerde sigara icemiycegini, dışardan gelince elini yıkaması gerektiğini net bı tavırla dile getirmeniz lazım. Bi de bu salgın günlerinde eve misafir kabul ediyorsunuz? Pes doğrusu
Acmadigim zamanlar diger komsularin ziline basip yukari cikiyo ve geliyo komsulara soruyo evde mi vs diye ben artik acmak zorunda kaliyorum yukardaşuna niye kapıyı açıyorsun acaba?
Suan evliligime karismiyo herseyi yutarim esime ve bana karisanin vay haline iste bu tür insanlarla basa cikilsaydi timarhane olmazdibaşkasını getirse esin hemen hamile bırakılmış ama evde posurposur sigara içiyor sizden bebek istiyor bebek olsa o hala sigara içen bir birey olur o zmn bebek var içme deseniz yine aynı eşiniz alışmış olabilir ama siz aynı duruma alışamak sorunda değilsiniz aileniz üzülmesin bu konuda hak veriyorum ki bir çok şeyi bende aileme anlatamam size sabır diliyorum şimdi sesiniz çıkmasa da ilerde çok büyük sesler çıkaracaksınız çünkü bu tipler hastalık sebebi
Acmadigim zamanlar diger komsularin ziline basip yukari cikiyo ve geliyo komsulara soruyo evde mi vs diye ben artik acmak zorunda kaliyorum yukarda
Bazı tipler vardır güzellikten anlamaz çok kişiye konuşursun 5 ı iyi anlasa bunun gibiler aynı kalır . O raddeye gelmemeniz dileğiyle .Öyle seyle
Acmadigim zamanlar diger komsularin ziline basip yukari cikiyo ve geliyo komsulara soruyo evde mi vs diye ben artik acmak zorunda kaliyorum yukarda
Suan evliligime karismiyo herseyi yutarim esime ve bana karisanin vay haline iste bu tür insanlarla basa cikilsaydi timarhane olmazdi
Şey yapsanız siz söyleyemiyosanız sigara içme falan dinlemiyosa diğer görümceye söyleyin o konuşsun kardeşi sonuçta belki çeki düzen verir. Evli değilmi kendisi?Ya çıldırıcam görumcem disardan geliyo elini falan yikamadan iceri giriyo üstelik bigun geliyo bigun gelmiyo ben o kadar dikkat ediyorum ki gecen gun atesim 38.9 cikti esim direk ablam bulastirmistir dedi yani o derece ama Allahtan bademcikmis.
Esim ne mal oldugunuDiğer eltiyi sürekli övün, samimi olun, güçlerinizi birleştirin, kocanıza da rest çekin, gelmesin.
Geldiğinde gidin başka odaya veya kapıyı açmayın. Eşiniz muhatap olsun. Anladı yüzünden sizi boşayacaksa zaten bırakın bu adamı. Saçmalık resmen.
Her ikiside evli söyledi herkes de söyluyor ama nafileŞey yapsanız siz söyleyemiyosanız sigara içme falan dinlemiyosa diğer görümceye söyleyin o konuşsun kardeşi sonuçta belki çeki düzen verir. Evli değilmi kendisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?