Görümce😈

Açma kapıyı yahu
İster ayakkabını görsün ister sesini duysun açamam hastayım kimseyi eve almıyorum de
Sağlığından önemli mi
Çok pasifsin kusura bakma
Asla pasif bi insan degilim herkes de bilir bunu ama karsinda ki bunu anlamiyosa yapacak bisey yok derlerya cahille tartismaya girilmez diye

Bende de bir tane deli abla var. 50 yaşında torun torba sahibi ama akıl, fikir, izan yok. Öyle kabul etmek gerekiyor. Onun söylediklerine he he diyip geçin
Bazi arkadaslar kapidan iceri almayin laf soyleyin diyo siz beni anlarsiniz insan arada laf sokar ama kocaman kadinlar bu mümkun mu sizce biz pasif deil saygisz ve seviyesiz degiliz herkes kendine yakisani yapar

Ben o kadar terbiyesizlik yapip seviyesine

Valla elimden gelen herseyi yaptim surat astim laf soktum eşim konustu diger görumcem konusti 40 yasinda kadin daha ne yapilir ki herkes yaka sirkeliyo ben degil sadece eltisine görümcesine de yapiyo aynisini hatta eltisiyle bi kere kufurlu kavga bile ettiler ama nerde insan yüzsüz oldu mu isterse kapiyi acma pencereden girer bi keresinde arkadastaydim aradi kapidayim eve gelir misin dedi ben de yok dedim sen eve git gelemem ayip olur tamam dedi kapatti tam 3 saat sonra eve gittim karsi komsuma gidip beklemis ben daha ne yapim
Istedıgı kadar yuzsuz olsun, simdı bana biri gelse kapıyı acmam isterse aksama kadar calsın.ısterse kapıya cadır kursun.
Ev benım ve kapıyı acmıyorum.

Son düzenleme:
Ben o kadar terbiyesizlik yapip seviyesine

Valla elimden gelen herseyi yaptim surat astim laf soktum eşim konustu diger görumcem konusti 40 yasinda kadin daha ne yapilir ki herkes yaka sirkeliyo ben degil sadece eltisine görümcesine de yapiyo aynisini hatta eltisiyle bi kere kufurlu kavga bile ettiler ama nerde insan yüzsüz oldu mu isterse kapiyi acma pencereden girer bi keresinde arkadastaydim aradi kapidayim eve gelir misin dedi ben de yok dedim sen eve git gelemem ayip olur tamam dedi kapatti tam 3 saat sonra eve gittim karsi komsuma gidip beklemis ben daha ne yapim
Hiç utanma duygusu yok demekki yazık valla komşuyu da rahatsız ediyor

git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir
"Ablacım nerden biliyorsun her kadını hamile bırakacağını?nerden bildiğini söyle de ben de ordan yürüteyim işimi?" Derdim ben olsam .

Terbiyesiz seviyesiz kadın. Eşin de sen de buna ses etmediyseniz boşverin ellerini de yıkamayıversin. O da nazar boncuğu olsun.

Daha 3 aylık evliyken bende sıkıntı yok doktora gittim diye görümcenizi ikna etme çabanıza da hayran kaldım doğrusu.
Kime ne sonuçta hayat sizin. Daha 3 aylık evlisiniz belki çocuk düşünmüyorum onu ne ilgilendirir. Verin ayarı baksın işine gerekiyosa gelmesin bidaha. Ben olsam bu şekilde davranıp konuşsa direk kovardım.. ( inşallah davranır :halay: )

Asla pasif bi insan degilim herkes de bilir bunu ama karsinda ki bunu anlamiyosa yapacak bisey yok derlerya cahille tartismaya girilmez diye

Evinize izinsiz girmiyordur ama sonuçta.

Net iletisim kurdugunuzu dusunmuyorum.
Ellerini yikamadan bir seye dokunma, evimizde sigara icme diyor musunuz?

Net tavriniza ragmen zorla girip istemediginiz seyleri yapiyorsa polisi arayin. Kim olursa olsun kimsenin evinde ev sahibinin rizasi disinda bir sey yapamaz.

Valla elimden gelen herseyi yaptim surat astim laf soktum

Bu tür insanlara surat asmakla olmaz
Laf sokmakla da olmaz

Siz evde yokmuşsunuz. Telefon etmiş. Sen git demişsiniz ama 3 saat sizi komşuda beklemiş. Eeee?

Geldiğiniz zaman KAPIYI AÇMAYIN.

Çözüm basit aslında ama eziksiniz kabul edin. Kendi evinizin kapısını istemediklerinize açmama hakkınız var. Hele ki eşiniz de yanınızda iken.

Evinize izinsiz girmiyordur ama sonuçta.

Net iletisim kurdugunuzu dusunmuyorum.
Ellerini yikamadan bir seye dokunma, evimizde sigara icme diyor musunuz?

Net tavriniza ragmen zorla girip istemediginiz seyleri yapiyorsa polisi arayin. Kim olursa olsun kimsenin evinde ev sahibinin rizasi disinda bir sey yapamaz.
İste tanimadiginiz icin bilmiyosunz eğer o öyle degil boyle dedi mi tamam artik kendini paralasanda ikna olmaz cok inat dedigim dedik ne yapilir ki kendi kocasi bile ondan tirsiyo

Sa
Bu tür insanlara surat asmakla olmaz
Laf sokmakla da olmaz

Siz evde yokmuşsunuz. Telefon etmiş. Sen git demişsiniz ama 3 saat sizi komşuda beklemiş. Eeee?

Geldiğiniz zaman KAPIYI AÇMAYIN.

Çözüm basit aslında ama eziksiniz kabul edin. Kendi evinizin kapısını istemediklerinize açmama hakkınız var. Hele ki eşiniz de yanınızda iken.
Kusura bakmayin hanfendi ben sizin gibi saygiszlk yapmam sonucta benden yaşça buyuk seviyesine düsecek kadarda karaktersiz değilim bende onun gibi patavatsiz ve terbiyesiz olursam ne farkim kalacak ondan eşimde göruyor herseyi söylüyorda o bile x evde değil gitme diuo eziklikle bunun alakasi yok bi insanin kafasina bisey girmiyosa siz ne yapsanizda boş

Sa

Kusura bakmayin hanfendi ben sizin gibi saygiszlk yapmam sonucta benden yaşça buyuk seviyesine düsecek kadarda karaktersiz değilim bende onun gibi patavatsiz ve terbiyesiz olursam ne farkim kalacak ondan eşimde göruyor herseyi söylüyorda o bile x evde değil gitme diuo eziklikle bunun alakasi yok bi insanin kafasina bisey girmiyosa siz ne yapsanizda boş

Yani bu konuyu neden açtığınızı anlamadım.
Sadece yaşı büyük diye birisine saygı göstermemiz gerekliliği çok saçma değil mi? Benden önce doğmuş olması sebebiyle değil yaptıklarıyla saygıyı hak etmesi nedeniyle ona saygı duymalıyım.

Ayrıca bu tarz insanlar ne yazık ki terbiyeden, saygıdan anlamazlar. Biz her ne kadar onlar gibi olmasak da onların TEK anladığı dil bu ve biz de bu dilde konuşmak zorundayız. Bunun karaktersizlikle alakası yok. TAM TERSİ, karakter sahibi bir insan, istemediği bir insanın evine girmesine izin vermemeli.

Niye konu açtınız, bizden ne bekliyorsunuz bilmiyorum. İçinizi dökmekse amacınız, daha bu konuda çok konu açarsınız.

Al karşına konuş reis akıllanmıyorsa da açık açık gelme de

Sigarayı, diğer muhabbetleri geçtim de (hayır geçilecek gibi değiller ama yine de geçtim hadi) sırf şu salgında evime gelip bir de ellerini yıkamasa, evime öylece girse kıyameti koparırdım. Siz de koparın. Yoksa çözülmez derdiniz.

Eşiniz de ne güzel hastalık geçtiyse ablamdan geçti demeyi biliyor da ablasına evime gelme şu dönemde diyemiyor. Güzel kafaymış.

Kocana diyeceksin ki, herkes hastalıktan kırılırken bu kadın kapıma dayanıp durmasın, gelirse kapıyı açmam, gerektiği şekilde konuş gelmesini istemiyorum.

Kadın buna rağmen gelirse kendi kapını içerden zincirleyip onun yüzüne de bak kardeş bir kaç ay gelme, ben canımı sokakta bulmadım diyeceksin. Normal zamanlarda da evde balkon dışında sigara içirmeyeceksin. Özel yaşantınla ilgili soru sorduğunda da gelen giden rahat bırakırsa yaparız inşallah dersin. Arsıza arsız olmazsan, sigarasını alnının çatısında söndürür.
yaşı büyük diye herkes saygıyı haketmez

İste tanimadiginiz icin bilmiyosunz eğer o öyle degil boyle dedi mi tamam artik kendini paralasanda ikna olmaz cok inat dedigim dedik ne yapilir ki kendi kocasi bile ondan tirsiyo

Kapiyi acmamak butun krizi cozer. Kapi onunde gurultu yaparsa veya bir sekilde girerse de polis cagirin. Polise mi inat yapacak? Evime girip bana ahkam kesecekmis biri ha? Hangi memleketin pasasiymis?

Ama eger derseniz ki buyugumdur akrabamdir nasil polis cagririm, saygisizlik olur diyorsaniz... sayginizdan odun vermeyin, susup katlanin. O sizi yok saysin, takmasin, insan yerine koymasin ama siz sayginizi bozmayin. Ama buraya konusunu acip cekistirmek de ayip oluyor öyleyse. Bunu da unutmayin. Gidin bir de özür dileyin :KK66:

Her eve girdiğinde sıkılmadan ellerini yikamasini söyleyin yüzü kızarmaz belki ama sinir olur en azından.. Çocuk konusunda da ben herhalde eşime bırakmadan saydirirdim ona büyük olması bunu söyleyebileceği anlamına gelmez haddini bildirirdim..

İnan

Inanin eve geldiginde yuz vermiyorum 40 yasinda kadin iftira atma potansiyeli var diger eltime yaptiklarini biliyorum suan hic kimseyle konusmuyor eltim az kalsin esiyle bosatiyodu

Açık ve net olacaksın pabuç bırakmayacaksın
Sigara mı yaktı söndür lütfen ya da balkonda iç bu evde içilmiyor, tek cümle
Çat kapı geldi mi, salgın var televizyon izlemiyor musun , misafir kabul etmiyoruz, bu kadar
Böyle olmazsan daha çok uğraşırsın, sevdiğim bir laf var deli deliyi görünce çomağını saklarmış , deli olmasan da deli taklidi yap

Bu durumu esiniz halledecek siz degil.bu durumda bile size gelebiliyorsa burda tek suclu esiniz.yok diyemiyor mu gorumce kisisine sert sekilde soylesin kusuyorsa kussun

Bana ve eşime karışının vay haline demissiniz de abim her kadını hamile birabilecek potansiyelde derken sizin eşinizden ve sizin özelinizden bahsediyordu bilin istedim 😏
Suan evliligime karismiyo herseyi yutarim esime ve bana karisanin vay haline iste bu tür insanlarla basa cikilsaydi timarhane olmazdi
Ve değil 40 yaşında 100 yaşında da olsa saygı duyamam ensesinden tutar kapının önüne koyarım böylesini.

Ne tuhaf insanlar var şu dünyada
Beraber mi yaşıyorsunuz ?
Hergün görüşmeyin araya mesafelerin en bolunu koyun.

Back
X