Görümce😈

Sa

Kusura bakmayin hanfendi ben sizin gibi saygiszlk yapmam sonucta benden yaşça buyuk seviyesine düsecek kadarda karaktersiz değilim bende onun gibi patavatsiz ve terbiyesiz olursam ne farkim kalacak ondan eşimde göruyor herseyi söylüyorda o bile x evde değil gitme diuo eziklikle bunun alakasi yok bi insanin kafasina bisey girmiyosa siz ne yapsanizda boş
O zaman bu şekilde çekeceksiniz 🤷‍♀️

E kapıyı açma deniliyor yok sizin gibi saygısızlık yapamam yok öyle edemem bunu diyemem. Ay seviyesiz olamam.
Otur görümceni ağırla o zaman, neden konu açtın?
Biz burdan napabiliriz?
İkram önerisi mi yapalım? Elma varsa evde, elmalı kurabiye yap madem, sigaradan sonra iyi gider ablacığına. Bol cevizli olsun.

Yani bu konuyu neden açtığınızı anlamadım.
Sadece yaşı büyük diye birisine saygı göstermemiz gerekliliği çok saçma değil mi? Benden önce doğmuş olması sebebiyle değil yaptıklarıyla saygıyı hak etmesi nedeniyle ona saygı duymalıyım.

Ayrıca bu tarz insanlar ne yazık ki terbiyeden, saygıdan anlamazlar. Biz her ne kadar onlar gibi olmasak da onların TEK anladığı dil bu ve biz de bu dilde konuşmak zorundayız. Bunun karaktersizlikle alakası yok. TAM TERSİ, karakter sahibi bir insan, istemediği bir insanın evine girmesine izin vermemeli.

Niye konu açtınız, bizden ne bekliyorsunuz bilmiyorum. İçinizi dökmekse amacınız, daha bu konuda çok konu açarsınız.

Yormayın kendinizi. Laf soktum surat astım demiş mesela bunlarda kendinden büyük insana yapılan bi saygısızlık aslında. Bunları yapıp saygısızlık yapamam diyosa boşuna laf anlatırsın. Çeksin görümceyi böyle

Bazi arkadaslar kapidan iceri almayin laf soyleyin diyo siz beni anlarsiniz insan arada laf sokar ama kocaman kadinlar bu mümkun mu sizce biz pasif deil saygisz ve seviyesiz degiliz herkes kendine yakisani yapar
Yani şöyle söyleyeyim ablamın yüzüne küfretsen unutur geri konuşur kin tutmaz. Genel yapısını siz bilirsiniz görümcenin hain mi patavatsız mı yoksa densiz mi. Benim ablamda hainlik yok ama patavatsız O yüzden he he diyip geçiyoruz. Eve alma demek kolay eşinizle niye aranızı bozasınız dış faktörler yüzünden

Açma kapıyı valla biz dışardan gelen ne varsa yıkıyoruz el yıkamamak nedir su zamanda şakası mi var bu işin tek sizin değil toplum tehditi görümce

Yani şöyle söyleyeyim ablamın yüzüne küfretsen unutur geri konuşur kin tutmaz. Genel yapısını siz bilirsiniz görümcenin hain mi patavatsız mı yoksa densiz mi. Benim ablamda hainlik yok ama patavatsız O yüzden he he diyip geçiyoruz. Eve alma demek kolay eşinizle niye aranızı bozasınız dış faktörler yüzünden
Ben öyle bisey yapsam beni heryere söyler bide 7 tane de arkadan sallar e kapi evimin arka tarafinda kim gelmis görmuyorum bazen acmadigim zamanlarda eşim telefonla arayip kapiyi neden acmiyosun diuo

Ya çıldırıcam görumcem disardan geliyo elini falan yikamadan iceri giriyo üstelik bigun geliyo bigun gelmiyo ben o kadar dikkat ediyorum ki gecen gun atesim 38.9 cikti esim direk ablam bulastirmistir dedi yani o derece ama Allahtan bademcikmis.
Onu gectim evin icinde sigara iciyo ben ve esim icmiyoruz o gelince evi o kadar pis kokutuyo ki hani öyle degisik bir insan ki sigarayi pencerede ic dedim bi kere yok gene yok ben sigarayi evde ictigi zaman cinnet gecirirken o elinde sigara kendini övüyo da övuyo ben böyle yaptim ben söyleyim falan gibi kendini öven bi insanla nasil sohbet edilir ki ailem uzak iki görümcem burda digeri cok iyi ama bu felaket ya o piskopat hareketler yapiyo evime misafir gelince oda geliyo sacma sapan deisik halleri var onlarin yaninda ahkam kesiyo esimde herseyin farkinda ben ablamin anormal hallerine alistim diyo ve gulüyo umarim bende bigün gulerim yani dicegim o ki demesinler ki gelinler fena kv görumce sevmiyolar diye valla ben hepsini cok severim onlarda beni ama bu deisik olduğu icin hic sesimide cikarmiyorum kv eşim icin Biz 2 yillik evliyiz cocuk istiyoruz ama esimde skntilar var tabi biz bunu ögrenmeden önce daha 3 aylik evliyken adet olmustum gene bize geldi bana dedi ki rengin gitmis sen adet mi oldun evet abla dedim telllellliiii dedi sende bize cocuk doguracan abla dedim bi sknti yok bende gittim hastaneye belki eşimde vardir insan bilemez yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir ben cildirdim esime soyledim esim kavga etti onla 2 haftaya yakin bize gelmedi
Size icimi dökmek istedim aileme söylemek istemiyorum üzülürler diye tskler...♡
Allah sabır versin. Şükür ki eşiniz herşein farkında. Araya mesafe koymak en iyisi.

Ben öyle bisey yapsam beni heryere söyler bide 7 tane de arkadan sallar e kapi evimin arka tarafinda kim gelmis görmuyorum bazen acmadigim zamanlarda eşim telefonla arayip kapiyi neden acmiyosun diuo

Ben esinizin size destek oldugunu düşünmüştüm. Esim de kavga etti gorumcemle demistiniz.
Siz de mangalda kul birakmaz gibi konusmustunuz. Esimle ve benle kimse ugrasamaz falan diye. Ama suan arkanizdan sallama ihtimali bile sizi korkutuyor.

Beni yanlis anlamayin. Bu sadece bir abla uyarısıdır. Esinizin de tutumu buysa sadece ve sadece; Ailece bir guzel sizi sindirmisler. Bu ise bir yerden dur diyemezseniz çok üzülürsünüz.
Kendinizi güçlü saniyorsunuz ama malesef susup pusuyorsunuz iste.

Acmadigim zamanlar diger komsularin ziline basip yukari cikiyo ve geliyo komsulara soruyo evde mi vs diye ben artik acmak zorunda kaliyorum yukarda

komşularını tembihleyeceksin herkes tersleyip atacak basma bi daha zilimize diyecek bu 1.
ayakkabılarınızı da kapının önünde tutmayın eve alın her ne olursa olsun yukarı da çıksa kapıyı da kırsa o kapıyı açmayın. haber vermeyi öğrensin bu 2.

çocuk mevzusunda cümleye "abla" diyerek başlayıp açıklama yaparsanız daha çok yüz bulur. "bu tür mevzular hassas ve özel konular, biz şuan çocuk düşünmüyoruz, lütfen bi daha bu konuda yorum yapma" diyeceksin. bu kibarcası. daha da haddini aşarsa "seni ilgilendirmiyor, kardeşinde sorun olmadığına nasıl bu kadar eminsin anlam veremiyorum, sana mı kaldı bizim yatak mevzularımızın derdine düşmek" diyeceksin, bu 3.

önce sigara konusunda güzelce uyaracaksın, sonra dinlemezse işi çirkefliğe vurup elinden sigarayı alıp atacaksın. ama bu ikinci söylediklerim hep kibarcasını dinlemezse yapacağın şeyler tabi.

eşin de gülüp geçerek olayı basitleştirmesin. eşine söyle ben komik bulmuyorum nedense hiç gülemiyorum de.

ama bütün bunlardan önce artık salgın bitene kadar kesinlikle görüşmek istemediğini söyle. çok sabrını zorlarsa polise bildir.

çözmen gerek bu tür sorunları yoksa bu kadını daha çok çekersin. nereye söylerse söylesin bu tür şeylerle sinmeyin. sırf yaşı büyük diye bu saygıyı hakettiği anlamına gelmiyor. eşine de ki "canım iş yaparken falan hep müzik dinliyorum çoğu zaman kulaklıkla dinliyorum zili duymayabiliyorum geldiğin zaman kapıyı açmazsam ara" de. böylelikle zil çaldığında bi süre sonra eşin tarafından aranmazsan bil ki kapıyı açmana gerek yok.

onu da geçtim görümceye açık açık söyle salgın bitene kadar görüşmeyelim gelme de. tv de sağlık bakanı bas bas bağırıyor görüşmeyin dışarı çıkmayın diye ben artık korkuyorum görüşmeyelim bitene kadar de. eşine de söyle kimseyle görüşmek istemiyorum bu süreçte bana bi şey olsa siz mi kurtaracaksınız de.

Ya çıldırıcam görumcem disardan geliyo elini falan yikamadan iceri giriyo üstelik bigun geliyo bigun gelmiyo ben o kadar dikkat ediyorum ki gecen gun atesim 38.9 cikti esim direk ablam bulastirmistir dedi yani o derece ama Allahtan bademcikmis.
Onu gectim evin icinde sigara iciyo ben ve esim icmiyoruz o gelince evi o kadar pis kokutuyo ki hani öyle degisik bir insan ki sigarayi pencerede ic dedim bi kere yok gene yok ben sigarayi evde ictigi zaman cinnet gecirirken o elinde sigara kendini övüyo da övuyo ben böyle yaptim ben söyleyim falan gibi kendini öven bi insanla nasil sohbet edilir ki ailem uzak iki görümcem burda digeri cok iyi ama bu felaket ya o piskopat hareketler yapiyo evime misafir gelince oda geliyo sacma sapan deisik halleri var onlarin yaninda ahkam kesiyo esimde herseyin farkinda ben ablamin anormal hallerine alistim diyo ve gulüyo umarim bende bigün gulerim yani dicegim o ki demesinler ki gelinler fena kv görumce sevmiyolar diye valla ben hepsini cok severim onlarda beni ama bu deisik olduğu icin hic sesimide cikarmiyorum kv eşim icin Biz 2 yillik evliyiz cocuk istiyoruz ama esimde skntilar var tabi biz bunu ögrenmeden önce daha 3 aylik evliyken adet olmustum gene bize geldi bana dedi ki rengin gitmis sen adet mi oldun evet abla dedim telllellliiii dedi sende bize cocuk doguracan abla dedim bi sknti yok bende gittim hastaneye belki eşimde vardir insan bilemez yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir ben cildirdim esime soyledim esim kavga etti onla 2 haftaya yakin bize gelmedi
Psikolojik sorunları var sanırım ama senin evinde Sigar içmeye hakkı yok benmde evime çok sevdiğim saydığım insanlar geliryor ama tolerans yok yani herkez balkona 🤷‍♀️

Esıne soyle su vırus bıtene kadar gelmesın de oda ona desın kesınlıkle kımseyı kabul etmıyorum de. Ister kussun ıster kırılsınn ayyy benı bogar boyle ınsanlar cok sabırlısın

yok dedi git hangi kadini getiriyosan getir hemen hamile birakir

Yuh yuh yuh bu nasil bir cümle ne aşağılık bi kadın ya. Ay çok sinir oldum ben olsam asla muhattap olamazdım öyle bir insanla. O sözü söylemesine rağmen nasıl hala evinize gelip gidiyo? Sonrasında özür diledi mi

Yuh yuh yuh bu nasil bir cümle ne aşağılık bi kadın ya. Ay çok sinir oldum ben olsam asla muhattap olamazdım öyle bir insanla. O sözü söylemesine rağmen nasıl hala evinize gelip gidiyo? Sonrasında özür diledi mi
Diledi evet cünku sert karsilik verdik esim rezil etto zaten lanet olsun pislik kadin dedi ablasinin yuzüne buna ragmen gelip gidiuo iste

Her insanla aynı yöntem ile baş edilmez akıllı insani akıl ile mat edersiniz, deli insanı delilikle yani o dellige vuruyorsa sende deli ol aklını başından al

Terbiyesiz bir kadın. Siz fazla sakinsiniz.

ya benim merak ettiğim diyosunuz ki eşi bile tırsıyor bu kadın evli eşine söyleseniz. e bu kadın evinde değil sizde mi kalıyor her gün mü geliyor.
ben olsam kapı komşularıma eşimin ablasına corona bulaşmış açmayın kapıyı sakın binaya tükürür derdim kapıyıda açma vursun vursun gitsin :D

Back
X