- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi Solukiklimler
Vermek zorunda değilsiniz;ama ben olsam şahsen görümceme verirdim. İstedikleri borç olarak 20 bin de düşük bir meblağ.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi çekmek istememiste olabilir,önce etrafına danışmıştır. Genelde böyle yaparız,geçen ay yeni araba beğendim,100 binim çıkışmadı,borç istedim 1 aylık ve ödedim de. Kredi çekmedim neden o kadar faizi ödeyeyim. Borc isteyen cocuk yapamaz diye bi durum yok yani. Her cocugu olanin da koşede keş parasi olmayabilir. Konu gelirimiz çocuk bakımına yeter mi de degilO kadar iyi kazansalardi zaten banka rahatlıkla kredi verirdi ona buna ricacı olmaktansa. Tek maaş iyide olsa işten cikarilabilir vs her an çocuğa ekstrem bı sağlık masrafı çıkarabilir ucu ucuna parayla çocuk yapılmaz
bilemiyorum. böyle bir süreçten geçmedim. ama bana saçma geliyor açıkçası. çocuğun hasta vs olur onun için çırpınmayı anlarım. borçÇok para harcadılar. Kolay bir tedavi değil. Arabalarını sattılar daha önce.
Benden size tavsiye olsun o zaman zorunda olmadıkça kimseden gerekli gereksiz borç istemeyin inanın isteyenin hep arkadasından konuşuluyo. Bu kadar insan salak değil ki kredi ödeyip dursun ama bu konuda da göreceğiniz üzere borç istenince konu sarpa sariyo, kimse kimseye parasını vermek istemiyo herkesin parası kendine.Kredi çekmek istememiste olabilir,önce etrafına danışmıştır. Genelde böyle yaparız,geçen ay yeni araba beğendim,100 binim çıkışmadı,borç istedim 1 aylık ve ödedim de. Kredi çekmedim neden o kadar faizi ödeyeyim. Borc isteyen cocuk yapamaz diye bi durum yok yani. Her cocugu olanin da koşede keş parasi olmayabilir. Konu gelirimiz çocuk bakımına yeter mi de degil![]()
Ay yorumlari okuyanlar anlamistir,kel alaka yazıyorsunuz şuan birde direktif veriyorsunuz. Siz kredi cekin hanfendi bananeBenden size tavsiye olsun o zaman zorunda olmadıkça kimseden gerekli gereksiz borç istemeyin inanın isteyenin hep arkadasından konuşuluyo. Bu kadar insan salak değil ki kredi ödeyip dursun ama bu konuda da göreceğiniz üzere borç istenince konu sarpa sariyo, kimse kimseye parasını vermek istemiyo herkesin parası kendine.
Birisiyle bı iş insanı ortak tanıdığımız var bu tanıdığımız iş insanından kredi cekmiyim diye araba almak için borç istiyo iş insanı da veremem diyo. Sonra iş insanı arkasından gülerek ondan para istediğini anlattı bize.
Konu gayatte bu ayrıca tüp bebeği yaptıktan sonra bitmiyo asıl masraflar o zaman başlıyor ya konu sahibine borcunu ödeyemezse.
6 defa tüp bebek yapmış ve hepsini çöpe atmış biri olarak söylüyorum ki gerçekten insnın tek düşüncesi bebeğine kavuşmak oluyor bende borç aldım ailemden ve daha çok bankalardan.. senelerce cektiğimiz ve boşa giden kredileri ödedik.. rabbim daha sonra doğal yoldan bebiğimizi bize nasip etti ve hiç düşünmedim bu çocuğa nasıl bakarım diye.... allah bir yol çiziyorYanlıs anlaşılmasın ama tüp bebege para yetmezken, eger hamıle kalırsa nasıl sonrakı sureclerı atlatacaklar ? Doktoru
Hastanesi..testler
Tahlıler
Cok para harcadılar paraları kalmadı artık dıyorsunuz, bu da tutmazsa tekrar para arayısına gırecekler
Tıpkı onceden oldugu gıbı .
Zaten hali hazırda paraları yokken
Size nasıl gerı odeyeceklerdı ki ?
Egrı oturup dogru konuşalım.
O bıle yok ellerınde .
Sız de aynı sürectesınız, ya sıze lazım olursa ?
Akrabalar arasında borca kesınlıkle karsıyım. 40 kat yabancıdan alırlar hemen verırler, ama akrabadan alırlar ve cok zor oderler.
Vererek kötü olacagıma, vermez kötü olurum daha ıyı " demısler.
İşin içine para karıstırmayı sevmıyorum .
Allah, ıkınızın de gonlune gore versın .
Her şey de vardır bi hayır
Realıst olmak gerek.
Vırt zırt insanlardan borç isteyenlere sinir oluyorum. Arabamın motoru yandı. Kimseden borç falan istemedim. Kredi çektim 36 ay 30 bin oldu bitti. Kimse mecbur değil benim tamiratına para vermeye. Önemli bir hastalık olur amenna o ayrı.Tüp bebek sürecini bilmiyorum ama kızım ağır bir hastalık atlattı, o esnada para isteyen olsa vermezdim. Acil bir durumda o parayı kullanmak isterdim.
6 defa tüp bebek yapmış ve hepsini çöpe atmış biri olarak söylüyorum ki gerçekten insnın tek düşüncesi bebeğine kavuşmak oluyor bende borç aldım ailemden ve daha çok bankalardan.. senelerce cektiğimiz ve boşa giden kredileri ödedik.. rabbim daha sonra doğal yoldan bebiğimizi bize nasip etti ve hiç düşünmedim bu çocuğa nasıl bakarım diye.... allah bir yol çiziyor
bebeğine kavuşmak uğruna kardeşinden para istemek çok zordur onun içinde eminim
Elbette siz bilirsiniz herkes hayatı kendi yorumladığı biçimde yaşarAy yorumlari okuyanlar anlamistir,kel alaka yazıyorsunuz şuan birde direktif veriyorsunuz. Siz kredi cekin hanfendi bananesiz istediginiz gibi yaparsiniz,baskalarinin tercihine karismayin bir zahmet. Konunun ne olduğu da açık ortada,sapmayalim
Kenarda paranız varsa hepsini bir başkasına vermek aptallıktır ama yardım için birazını verebilirsiniz ha vermiyorsanızda kimsenin kınama hakkı yokGorumcemin tedavi için acil paraya ihtiyacı oldu. Ben de ağzımdan bir ara kaçırmıştım param olduğunu . Bana da lazım olur dedim vermedim. Çünkü aniden ihtiyacım olsa bir müddet gelmeyecek. Eşim de karışmadı ama kırıldığını hissettim .Epey yalvardı son şansı gibi bir şey çünkü. (Tüp bebek yaptırıyor)
Vermediğim için pişman oldum. iki gün sonra Mesaj yazdım hâlâ lazımsa vereyim diye. Mesajıma cevap yazmadı.sanırım bir yerden bulmuş.Hata mı ettim? Keşke verseydin diyor annem de. O öyle söyleyince daha çok üzüldüm.
Siz ödemişsiniz borcunuzu ne güzel sadıkmışsınız yalnız o iş hep öyle olmuyor.Kredi çekmek istememiste olabilir,önce etrafına danışmıştır. Genelde böyle yaparız,geçen ay yeni araba beğendim,100 binim çıkışmadı,borç istedim 1 aylık ve ödedim de. Kredi çekmedim neden o kadar faizi ödeyeyim. Borc isteyen cocuk yapamaz diye bi durum yok yani. Her cocugu olanin da koşede keş parasi olmayabilir. Konu gelirimiz çocuk bakımına yeter mi de degil![]()
Son şansı demişsiniz ben olsam verirdim belki başka bir yerden bulamayacağı belki sizden isteyebiliyor başkasından isteyemiyir bir de böyle düşünmek lazım .Belki başka borç bulacağım yerler olurdu ama hazır param kalmazdı. Benim ailem daha iyi maddi açıdan eşimin tarafına göre. Ama ben de arayışa girecektim versem
Haklisiniz. O an sadece kendimi güvende hissedemedim. Ya bana da lâzım olursa diye.Son şansı demişsiniz ben olsam verirdim belki başka bir yerden bulamayacağı belki sizden isteyebiliyor başkasından isteyemiyir bir de böyle düşünmek lazım .
Tüp bebek tedavileri için 200 bine yakın harcama yapan bir kuzenim var.
Gelirleri de kötü değildi üstelik. Ama ailesinden borç da aldılar. Üst üste harcama olunca.
Burada da görümce için son şansıydı denmiş, daha önce tedaviler için para harcamış. Şimdi borç istiyor diye, çocuk yapmasın demek ne kolay öyle. Maşallah.
Hanımefendi araba için bozuk para ister gibi 100k borç isteyip bir ay sonra ödeyebilecek durumunuz varsa ne mutlu size...Ama siz borcu veya masrafını odeyememeniz durumunda arabayı satma alternatifine sahipsiniz...Çocuk öyle araba , arsa gibi birşey değil , insan yetiştirmek maddi manevi çok ciddi planlama isteyen bir iş....Yapınca geri dönüşü yok...Yaptım bitti diyemiyorsunuz....Çoluk çocuk sahibi onca insan bunu anlatmaya çalışıyor burda size...Kredi çekmek istememiste olabilir,önce etrafına danışmıştır. Genelde böyle yaparız,geçen ay yeni araba beğendim,100 binim çıkışmadı,borç istedim 1 aylık ve ödedim de. Kredi çekmedim neden o kadar faizi ödeyeyim. Borc isteyen cocuk yapamaz diye bi durum yok yani. Her cocugu olanin da koşede keş parasi olmayabilir. Konu gelirimiz çocuk bakımına yeter mi de degil![]()
Ne yapsın şimdi tek maaş olanlar anne olmasın mı ? İnsanlar bakabilecegini düşünmüştür bu kadar çocuk istiyorsa, herkes her şeyi dört dörtlük yapmak zorunda değil, asıl olan koşulsuz sevmek o çocuğu, mutlu bir çocuk büyütmek daha önemliSize kötü bir haberim var , tek aylık maaş çocuk bakımına yetmiyor artık. 2 maaş anca karnını doyuruyor bir cocugun, extra bir hastalık vs yoksa o da...