Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yook bana dedi ben görüntülüdeydim birşey dedim ikisi vardı sadce duydu yani onun üstüne dedi salakmısın
Mesafe koy gec. Itibar etme . Nasilss tavrından anlar yuz yüze gelince kırıldığını ifade edrsin mesaj bazen insani tam ifade edemiyor.. ne olursa olsun kimse kimseye saygısızlık edemez.

Ben şu an sevgilim uyansın bakiyim doldurulacakmı onu merak ediyorum sadece ben dinlemeyip direk ailesinimi savunacak
Siz ona aslında attığınız mesajda kaçış yolu verdiniz. "duydun mu" diyerek.
Hayır duymadım ama kardeşimin kulağını çektim diyerek sıyrılabilir. Kardeşine de tek diyeceği yav biraz dikkat et olur.
Naif bir insanım demişsiniz, boşverin naifliği yırtıcı olun.
Bizi habersiz bırakmayın.

Yook bana dedi ben görüntülüdeydim birşey dedim ikisi vardı sadce duydu yani onun üstüne dedi salakmısın
Ciddi bir şekilde konuşmak en iyisi. Böyle bir hakareti asla alttan almayın. Kendince şaka mı yaptın bilmiyorum ama ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum, tekrarı olmazsa sevinirim derdim, mesafemi de koyardım.

Ben anlamadım çok ses varsa sizin telefonda sevgilinize ne söylediğinizi nerden duymuş nasıl duymuş..sevgilim duymadı diyorsunuz sizin ta telefonun öbür ucundan duyduğunuzu o nasıl duymuyor? Bir de daha sevgilisiniz resmiyet birşey yok bu içli dışlı tavırlar görümce demekler neden? Niye akraba şu bu ekliyor ki sizi.. bence gerek yok mesajla yapılacak bir tartışma çok yersiz olur yüz yüze gelirseniz kırıldığınızı söylersiniz..

Aynen herkesi kendisi gibi bilmekten oluyor
Şimdi diğer sayfaları da okudum. Bence bir üyenin de dediği gibi bu kadar uzun mesaj yazmayın. Kısa ve net olun, sevgilinize yazdığınız mesajda da onları yazmak yerine duydun mu duymadın mi diye iki üç kelimeyle sormak yeterli. Sonrasında verdiği cevaplara göre yanitlardiniz. Görümce dediğiniz kişiyle de yanlış iletişim kurmuşsunuz bence. Önce mesaj atmışsınız (bence öyle bir mesaj atilmamali) sonra mesajı silmişsiniz, sildiginizi görüp size söylemiş yetmemiş aramışsınız. Ortada size yapılan bir saygısızlık varsa bırakın saygısızlığı yapan sizinle iletişime geçmek için çaba sarf etsin.

Hayır görüntülü aradım oda yanında yani dedim şu kişi eklemiş neyapiyim ekliyimmi.sevgilimin evinde çok ses vardı o da dediki salakmısın eklleme diye sevgilim birşey demedi ayıp yani ben o an dedim ama duyulmadı susmadim yani

Değilde nişan falan olacak ondan

Bu kadar içli disli olma insanlar ile. Belli ki seninde yasin küçük. Nerde nasil davranacagini henüz bilmiyorsun ve tüm bu süreçler, cici gelin olmak, kayin ailesi olmak sana heycanli geliyor.

Ki degil. Evlendikten sonra mesafe isteyeceksin, peki nasil ayarlanacak o? Müstakbel görümceden arkadas olunmaz. Ha en fazla yillarin verdigi belli bir samimiyet olur ancak samimi dost olunmaz. Birbirine saygi duyulur fakat asla bir dost gibi samimi olunmamali.

Evet sildim onu tekrar sevgilime sadece dun bana edilen saygısızlığı duydunmu dedim sadece. Sildim ama güya okumuş ki ben kötü birşey yazmadım hakaret etmedim tereyağ gibi üste çıkmakta bu olsa gerek

Evet sildim onu tekrar sevgilime sadece dun bana edilen saygısızlığı duydunmu dedim sadece. Sildim ama güya okumuş ki ben kötü birşey yazmadım hakaret etmedim tereyağ gibi üste çıkmakta bu olsa gerek
Ben tam anlayamadım sanırım, karıştırdım. Siz kime mesaj atıp sildiniz? Sevgilinize mi atıp sildiniz, sevgiliniz mi üste çıktı? Hepsini karıştırdım

Hayır canım yaşım yerinde sadece onlar turkiyede ben hollandada bu yuzden telefondan samimiyim eksik anlattım böyle algılaman normal.cici gelinlik durum değil yani uzaktalar

Ciddi bir şekilde konuşmak en iyisi. Böyle bir hakareti asla alttan almayın. Kendince şaka mı yaptın bilmiyorum ama ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum, tekrarı olmazsa sevinirim derdim, mesafemi de koyardım.
Ben kimseye kötü birşey demedim aradım insan gibi konuşmak için iptal etti o yüzden bundan sonra böyle mesafe

Ben tam anlayamadım sanırım, karıştırdım. Siz kime mesaj atıp sildiniz? Sevgilinize mi atıp sildiniz, sevgiliniz mi üste çıktı? Hepsini karıştırdım
Kardeşine attım kırıldım diye geri sildim oda gördüm diyor ee daha iyi ya gördüysen ara özür dile.yine ben aradım konuşalım diye iptal etti ergence bence sevgilim daha uyanmadı bakalım neler olacak

Yook merak ettim duyduysa ben desem kıyameti koparır bana neden izin veriyor duymadıysa birşey diyemem. çünkü ses çoktu ev kalabalık ama onu şimdi dolduruşa getirecekmi onu merak ediyorum

Kardeşine attım kırıldım diye geri sildim oda gördüm diyor ee daha iyi ya gördüysen ara özür dile.yine ben aradım konuşalım diye iptal etti ergence bence sevgilim daha uyanmadı bakalım neler olacak
Anladim şimdi. Ama sevgilinize de bir dahaki sefere bu kadar uzun açıklama yapıp sormak yerine daha kısa ve net cümlelerle sorun bence.

Hayır canım yaşım yerinde sadece onlar turkiyede ben hollandada bu yuzden telefondan samimiyim eksik anlattım böyle algılaman normal.cici gelinlik durum değil yani uzaktalar

Sevgilin Türkiyedenmi? Yani ordami yasiyor yada simdilik sadece tatilemi gittiler?

Samimiyet telefondan olsa dahi gereksiz. Sevgilin ailesinin yanindaysa görüntülü aramakta gereksiz. Ah ah çok genç ve toysun, umarim bare sevgilin Türkiyeden degildir.

Onlar ayrı odadaydı görüntülü aradım yan odada diger aile üyeleri sonra ben dedimki şu kişi eklemiş kavgalı oldugu için onla ekliyimmi diye soriyim dedim.oda arkadan salakmısın ne ekleyecen gibi birşey dedi sonra sevgilim diger odaya baktı ses vardıya ben kendimi savunack birşey dedim duyulmadı ben mesajda bile normal davrandım.küfür falan etmedim neyin tribi bu yani iptal etmeler falan

Niye bu kadar eziksiniz bana salak mısın diyecek birisi ben onun yanında ezilip buzulucem ....

Bak ben olsam yazmasdim direk arardım şunu söylerdim

Geçen gün evde kim vardı himm demek yanlış duymamışim sen bana seslendin değil mi uzaktan ve kötü bir söz söyledin mi ben mi yanlış anladım diye sorguladım önce yok doğru duydun derse. ...ben böyle pis ağızlı kişilerle iliski kurmak istemiyorum bu saatten sonra bana hiç bir şekilde yazma arama deyip suratına kapatırdim...

Yok ben demedim sen yanlış anladın derse ..himmm zaten emin olsam senin yüzüne sıttın sene bakmam böyle iğrenç bir ağızda sana yakışmazdi derdim .

Kufurun büyüğü küçüğü olmaz hiç birine tahammulum affım yok silerim direk ...

Ama sen sevgiliyken bile eziksin sen ömür boyu ezileceksin ...ya psikolaga git kendini düzelt kaliteli bir hayatın olsun yada önüne geçen ömür boyu seni vıcık diye ezsin sesini çıkarama.

Daha evlenmeden bu ne iç içe ilişkiler yumağı böyle. demek ki öncesinde fazlasıyla yüz göz olunmuş ki o kelimeyi kullanabilmiş.evliyim halen daha görümcem kayınvalidem vs. o şekilde laçka kelimeler kullanamazlar çünkü sevgiliyken de nişanlıyken de duruşum mesafeliydi. evlenmeden bu durumu toparlayıp mesafenizi ayarlamanızı tavsiye ederim. samimiyeti acilen bitirin. yoksa başınız çok ağrır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…