Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bir kızım olacak beni sakın Yalnış anlama kuzum.. Ben senin yerinde olsam Ayrılır yoluma bakarım Anne kuzusu erkekten hayır gelmez.. Kendini geliştirmemiş erkek sadece yorar üzer ve kırar...

Benimde bir kızım olacak beni sakın Yalnış anlama kuzum.. Ben senin yerinde olsam Ayrılır yoluma bakarım Anne kuzusu erkekten hayır gelmez.. Kendini geliştirmemiş erkek sadece yorar üzer ve kırar...
Evet onun için önce aile aile aile sevgili ama bu haksızlığa susarsa zaten benim için bitmiştir.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin❤

Birde insan gibi konuşmak için aradım red ediyor allah allah komedi ya

Aaaaa.. O nasıl şey be. Çoluk çocuk kaprisiyle mi uğraşacaksınız bir de.
Ben olsam gül cemalin için aramıyorum, açmazsan açma ama bir daha bana öyle hadsiz bir kelime kullanırsan çok fena yaparım tarzı bişey yazardım sanırım. Erkek arkadaş bişey yapmıyorsa onu da şutlardım.

Oda demin anlattım insan derki Evet aşkım ayıp etmiş konuşurum ben sen iyi degilsin kapatıyorum iyi eyvallah.haksızlığa gelemiyor ama bana gelince herşey serbest galiba yazık

Birincisi sizden küçükmüş bu yüzden bile dikkat etmeliydi ayrıca ona o cesareti belliki siz vermişsiniz rahat rahat hakaret edebilmiş o an karşılık vermeliydiniz bence salaklık değil saygı diyebilirdiniz en azından böyle alttan almaya devam ederseniz ki daha sevgililik dönemindeymişsiniz ilerde çok tepenize çıkar tavrınızı saygı çerçevesinde o anda koyun bidaha ki sefere bence şuan bi tepki göstermenin manası yok kırıldım felan diyebilirsiniz yada salak demesine

Hayır kardeşi hani dedim yazmayı boşver direk yüzüne söyle red etti açmadı ozaman bye bye
O anda tavrını koymalıydın.. Benimle konuşurken aptal salak gibi kelimeler kullanmazsan sevirim diye mesaj atabilirsin bunda bir sakınca yok Baktın kendine çeki düzen vermiyor Görüşmezsin..

Hahahahhahah sevgilim birşey dedi galiba engellemiş beni bahyan

O anda tavrını koymalıydın.. Benimle konuşurken aptal salak gibi kelimeler kullanmazsan sevirim diye mesaj atabilirsin bunda bir sakınca yok Baktın kendine çeki düzen vermiyor Görüşmezsin..
Ya ben dün dedim ama fazla sesten duyulmadı ondan içimde rahat etmedi

Zaten ben kötü birşey demedimki küfürde etmedim suçlu ben oldum birde engellemiş beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…