Adap bilmemekten ötesi bence. Art niyetliler. Ki eşimde 3 yıldır biz bilinci yok.Benimkiler de beni değil eş kişimi ararlar hep inan umrumda değil. Bence de çok çok çok ayıp birsey ama bazı insanlar gerçekten hiç adap bilmiyorlar...
beni herşey için suçlayabilen biri eşim. Ailesi birşey yapmıyormuş. Gerçekten de yüzüme karşı çok iyiler. Ama sonrası yok. Görünce mıç mıç, ‘gerçek’ bir sevgi yok ortada. Bende artık onları sevmiyorum zaten tanıdıktan sonra çok mesafe koydum. Ancak eşim sonuç olarak beni haksız buluyor
Dedim o doğru olanı yaptığını düşünüyormuş kardeşi çağırıyormuş sonuçtaPlanımız vardı unuttun mu sen niye baştan kabul ettin ki diyebilirsiniz onun dışında umursamayın eşinizin tavrını
Olabilir, benim sınavım bu aile. Yüzüne karşı bir şey yapmadıkları için çok masumlar. Bende aksine çok apolitik bir insanımAilesi belki gercekten birsey yapmiyor, ama siz artik onlara gicik oldugunuz icin her hareketleri batiyor. Olabilir. Dengeyi kurabilmek lazim evde huzursuzluk cikmamasi icin
Dedim o doğru olanı yaptığını düşünüyormuş kardeşi çağırıyormuş sonuçta
yüzüne karşı iyilerse daha ne istiyorsun ?beni herşey için suçlayabilen biri eşim. Ailesi birşey yapmıyormuş. Gerçekten de yüzüme karşı çok iyiler. Ama sonrası yok. Görünce mıç mıç, ‘gerçek’ bir sevgi yok ortada. Bende artık onları sevmiyorum zaten tanıdıktan sonra çok mesafe koydum. Ancak eşim sonuç olarak beni haksız buluyor
Gerçek bir sevginin olmadığını düşündüğünüz insanların sizi arayıp sormamasını evinize gelmemelerini neden dert edip kavga ediyorsunuz kibeni herşey için suçlayabilen biri eşim. Ailesi birşey yapmıyormuş. Gerçekten de yüzüme karşı çok iyiler. Ama sonrası yok. Görünce mıç mıç, ‘gerçek’ bir sevgi yok ortada. Bende artık onları sevmiyorum zaten tanıdıktan sonra çok mesafe koydum. Ancak eşim sonuç olarak beni haksız buluyor
Dedim o doğru olanı yaptığını düşünüyormuş kardeşi çağırıyormuş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?