Görümceyle Balayı :)

:roflol: çok güldüm yaaaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
demek görümcede gitmek istemiş balayına
küçükde değil yavrum 24 yaşında bu kızzz
millet iyice mannaklaştı yeminlenn :roflol:

bir yaşıma daha girdim, şaka gibi vallahi, naniknanik görümceyle balayı nerede görülmüş ya, o görümcede yani, ne işi varmış, abisiyle balayında akıl var mantık var,lülülülülülü

bıırrrssss çüşşşş! Kusura bakmayın ama içimden bu geçti!

Merak ettiği şeyler var herhalde neden masraf yapıpta ayrı oda tutmuşlarki?

Hayret bişi ya. yaşıda küçük deil ama beyni gelişmemiş herhalde yavrunun?

arkadaşlar bu olayın gerçeğini benim bir arkadaşım yaşadı..ciddi ciddi görümcesi balayınına gelmiş ve sanırım aynı odada kalmışlar tam bilmiyorum ama kız yanında rahat rahat duş alamadık falan diyodu..yani var böyle insanlar..o yüzden hiç şaşırmadım..zaten ben artık hiçbirşeye şaşrımıyorum..

ayrıca benim görümcem de evlendiğimiz de mecburen kaynanamgilde kaldık 1-2 ay kadar ilk 1 hafta eve gelmeyeceklerdi başka yerde kalacaklardı ama annesi görümcemi 3-4 gün sonra yanımıza yolladı ya da biz biryere gidecek olsak görümcemide yanımıza yolluyodu ve arabanın önüne kurulup gidiyordu kız öyle...klava:

görümce baya densizmiş anlaşılan ve damat adayı da pısırıklığını göstermiş baştan, gelinin çekeceği var bence. görümceyle balayına mı gidilir canım lmaz:

Saçma bence kendi balayınada abisiyle yengesi gelsin o zaman kaydirigubbakcemile3

Güzel olurdu ya neresi kotu ki
Ben gorumcemle yatardim ne guzel
Sabaha kadar cekirdek citler Tv izlerdik beraber
Neresi kotu ki bunun :)

yuh artik...

ne dusuncesizlik bu boyle adi ustunde balayi...simdiden baslamis gorumcelige...
babasi ikna etmismis kocaman kiz kendinin dusunmesi gerekmiyomu ne sacma...:1closedeyes:

Güzel olurdu ya neresi kotu ki
Ben gorumcemle yatardim ne guzel
Sabaha kadar cekirdek citler Tv izlerdik beraber
Neresi kotu ki bunun :)

kız sen çok iddaalı konuşuyon saatine filan raslıcak görücen anyayı konyayı hee görümceyi alır koynuna yatar damatlada bakışırsınız uzaktan delikafadulden

o görümceyi var ya paralardım sanırım ama bana kalmaz adam çiçi yerdi zavallı zati bekleye bekleye eriyip bittidi :roflol: şu düğünde ne uzun sürdü bitsede evimize gitsek diye diyip durdu tüm gece bide bal ayında görümce canına susamış olurdu :sm_cool:

kız sen çok iddaalı konuşuyon saatine filan raslıcak görücen anyayı konyayı hee görümceyi alır koynuna yatar damatlada bakışırsınız uzaktan delikafadulden

Olmadi damadida alirik yanimiza cekirdek citler Tv izler iki dedikodu yapardik :)

öncelikle ben gelinin yerinde olsaydım kesssssssinlikle o balayına gitmezdim. evliliğimizin ilk kavgasını çıkarırdım:))))
ama damattada hiçmi aklı yok kardeşine diyememişmi seneye gideriz senle bu özel bi tatil.
hadi o diyemedi görümcekkk koca kız 24 yaşında balayı nedir hala idrak edememişmi:)
ona en büyük beddua aynınıda o yaşasın olur heral:)))
gerçi gelin çoktan etmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…