Görümceyle Balayı :)

sakıncası yok bence. masraf olmasın diye aynı odada kalırlar hatta bazı otellerde ekstra yatak ücrtli olduğu için 3 ü aynı yatakta yatarlar ohhhhh mis gibi.

hahah süper olur zaten biz yaptık zavallı abim ve yengem. evlendikleri gece otele gitmişlerdi 2 gün orda kaldırlar sonra evlerine dönmeleri gerekiyordu evleride şehir dışında ve yengem kimseyi tanımıyor abimde gececiydi o hafta vardiyeli çalışıyor. annemlerde sende git korkmasın yengen gece abin evde olamayacak dedi abimlerde olumlu karşıladı hani komşuları falan tanıyana kadar 5 gün kadım zavallılar seste çıkartmadılar:)))

var hayatım böyle düşüncesizler
benimde halamın kızı balayına eşinin arkadaşlarıyla çıktı.tabi balayı denilirse.birde görseniz çok modern güya çok anlayışı kimseler ama anlayış manlayış yok yani

Aıle buyuklerınden bırının bu gorumceye balayının ne demek oldugunu anlatmaları gerek artık:mymeka: yas 24 gec kalmasın dah fazla......

ben kaynana ve teyzeylem gittim balayına çok süper bişi oluyor :)))

bildiğin öküzlük bu kafamçokkarıştı
gidenle,gitmek isteyenle tanışmak isterim çok..
nasıl bir mantıksa artık-tatlicadiarzu-

Bir yaşıma daha girdim...hiç böyle bir şey olur mu? abisinde bütün suç...hayır olmaz diyecek konu kapanacak...lmaz:

ben sadece çok afedersiniz amaa ohaaaaaaaaaaaaaaa demek istiyorummmm tekrar sizlerden özür diliyorummmmm

yaa bırakın gitsin..

onun balayına da abisi gider yardıma :roflol::roflol:

e yuh yani şu görümcelerden balayında bile nefes almak yok-tatlicadiarzu-

yani bu tür densizliklere inanamıyorum. balayı adı üstüne ya, iki kişinin her anlamda! birbirlerini keşfedecekleri kısacık bir zaman dilimi. onda da görümcenin bu ikiliye katılması sözkonusu bile olmamalı. bunu teklif eden görümce ve kıramayan damadı kafa kafaya tokuşturmak lazım ne diyim!!!

Bence şaka yapmıştır görümce..opuyorumnanaktanCiddi olamaz..

Ne kadar şakacı insanlar var değil mi?opuyorumnanaktan

Bana görümcem öyle bir şey dese ya da eşim, iyi espriydi der geçerdim herhalde..

ben böyle bir kocaya derdim : git kardesinle nereye gideceksin... yane acikcasi... naaaaasssss naasss

bu adamla evlenen kız yandı.kardeşine bile hayır diiyemeyen adam,ana ve babasına hayır diyemez hem de asla.onlar ne yapsa ne dese doğru olur yarın.işi çok zor.Allah yardım etsin

Manyakmı o karı ne yapcak bari aynı odada kalsınlarda toplu balayı olsun töbe töbe...

valla ben görümceyi görmedimdeee, kaynana kaynata gittiklerini bilirimmmmm
arkadaşın eşi için dua ettik ilk gecede inşallah yalnız bırakmışlardır diyeee
bide bişey yokmuş gibi efenim yazlık 2 katlıymış onlar üst katta kalırmış(gelin damat) aşağıda kaynana -kaynataaa
kızceğiz kocasıyla elelle tutuşup tek başlarına sahilde bile yüreyemedii.kayanana ortalarındaa
ama onlara bakarsan bu çok normal bişeyyyyy
yahu kızceğizin banyo edeceği tutar köşe kapmaca mı oynayacak evin içindeee

yahu bağırması, su sesi var, aşağıdan bak gene suyu açtılar ne ettiler acaba düşüncesi ıyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…