• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle Balayı :)

Balayı olmasa da istemezdim ben.Zaten koca yıl çalış 1 hafta tatil yap ,onu da başbaşa geçirme...:umursamaz:
Ben de görümceyim.Abimlerin yurt içi-yurt dışı gitmediği yer kalmadı neredeyse,ama ben düşünceli bir insan olduğum için kuyruk gibi takılmadım peşlerine.:içelim:

Son düzenleme:
ne dengesizmiş ya 24 yaşındaymış ama aklı daha 4 yaşında heralde insan bir kere balayı yapar ne işin var senin abinin balayında töbe töbe iyiki görümcem yok

ne dengesizmiş ya 24 yaşındaymış ama aklı daha 4 yaşında heralde insan bir kere balayı yapar ne işin var senin abinin balayında töbe töbe iyiki görümcem yok

Ne olacak güzelim....simdiden abisini kiskandi iste...

Anlayamiyorum ben bu insanlari....evlen evlen diye tutururlar ogllarina kardeslerine abilerine kizlarina...sonrada gelini damadi cekemezler....:kahve:

Daha Neler!!!!

Büyük Sözüme Tövbe Ama Hiç Gitmem Daha İyi :umursamaz:
Hem Görümcenin Böyle Bi Teklifte Bulunması Bile Saçma! :olmaz:

Aman allahım!
Öyle balayı olur mu sizce?
Yada ben ona balayı demem iki kişinin arasına kara kedi gibi girmekte ne demek..Ay ben kabul edemezdim valla :olmaz:
Görümcenin öyle birşeyi istemesi zaten çok,çok saçma kaydirigubbakcemile

ya kızda oldu olacak varsa ağabeyi yada erkek kardeşini getirsin. ne güzel. şenlikli olurdu.... balayıları.-tatlicadiarzu-...

aman canım gelsin nolcak. aramızda yatar bişiler öğrenir delikafadulden

töbe töbe daha neler ya. kıskançlığından ne yapacağını şaşırmış o görümce. yazıkgelin hanıma yazık ki ne yazık :oklava:

Ayy ne var o da gitsin ya 3'u bi arada kardes kardes takilirlarkaydirigubbakcemile3

kaynata zamanında müdahale etmiş olaya allahtan:):):) yoksa zehir olurdu balayı

yuh yani zeka yaşı hakkaten 0-6 yaş grubu arasındaymış heralde.. ben gelinin yerinde olsam hem o ağzını açamayan damat bozuntusuna hem de görümce bozuntusuna bi güzel çemkirirdim valla.. Allah'tan kayınpederin aklı yerindeymiş yanii..
zavallı gelin ömrü boyunca bu görümceye gıcık olur heralde :mymeka:

işde bı turkıye gercegı daha..
gorumce balayında komsuculuk oynandgnı sanmıs heralde..
ehh +18 egıtımı hakkında bılgısı yokmu bu kızın?..
yada kotu gorumcelıge sımdıden mı baslamıs?..

yası kucuk anlamıyo desem oda yok saf galıba gorumce ne ısı var balayında yaaaaa balayına gelınle damat gıder onun ne ısı var cok sey yazardımda neyse sımdı saf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)))

görümce pek dişli bir şeye benziyor.. kayınpeder vazgeçirmiş..

koca adayıda ses çıkaramamış..

gelin hanımın iki kocası olacak sanırım.. görümce ve kağıt üzerindeki kocası..

evlerini 3 kişilik hazırlasınlar.. malum.. bu görümce arkadaşlarının evinden çıkmaz gibi..

görümceyle balayımı:1shok:ne kadar tatsızbi durumbenneyaptımki
o görümcenınde yaşı almış başını gitmiş 24 olmuş ama zeka yaşı büyümemiş galiba 5 10 arasında kalmış ki çocuk gibi bende sizle gelecem deme cesaretini göstermiş başka bi yorum yok yani bu patavatsızlığa-tatlicadiarzu-

ne absürd saçma şeyler bunlar. oldu olacak aynı odada ortalarına yatsın. çok saçma bir istek. iyi ki babası akıllı çıkmış da ikna etmiş

Hayır abinin de eli armut topluyormuş.
Diyememiş mi kardeşim balayı bu senin işin ne diye.
Daha kızkardeşine karşı savunamıyor eşini helal olsun, gelin hanıma da Allah sabır versin.
ıyi ki kafası çalışan bi babaları varmış töbe töbe.

Back
X