- 18 Aralık 2009
- 6.507
- 7.875
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bilemezsiniz. Siz bunu yaşadınız diye ben de yaşamak zorunda degilimBenim eski konuma bak bana örgü örüyor canım annem diye geziyordum.
Emin ol o öyle gitmeyecek.
Kendi kızı gibi seni sevebilir mi Allah aşkına yaa.
Düğünden sonra çok hayal kırıklığına uğrayacaksın
dip not: hayır senin ''annen değil'' ''kayınvaliden''
görümcenin dili olsa da olayları ondan dinlesek eminim daha farklı olurdu
Susun demedim ki genc dedim kiskanclik yasiyor dedim onu da anlamaya calisin dedim. Bunun neresini mukemmel olmak zorunda miyim a bagladiniz? Ilimli olmak ise yarar da sizde pek mumkun gozukmuyor. Bundan sonra o yuzuk size teklif edilse bile aman huzursuzluk olmasin onemli degil deyip gecmeniz dogru olan ama sizin tavrinizi gorunce pek mumkun gozukmuyor.Neden sadece benden empati bekliyosunuz? Ben mükemmel olmak zorunda mıyım? Görümcem bu kadar kavgacı bi kişiyken üstelik? O zman her sorunda aman ben gelinim o kız onun hakkıdır diyip susayım
Kadın kadının düşmanı oluyomuş gerçekten çok ayıp bu söyledikleriniz. Daha nişanda geldi yerleşti ne ayıp. Ne yalakalıgı bizim de gayet samimi bi ilişkimiz var. Kendinizden utanınKıskandırıyor çünkü. Annem annem annem benim de annem diyor sürekli burada bile.
Daha nişanda eve yerleşip annenize böyle annemmm annem diye gezen bir kız düşünün. Kıskanmaz mısınuz?
Ben ciddi görümcelik yapardım daha nişanda geldi eve yerleşti bir de anneme yalakalık yapıyor derdim.
Sev sevme diyen yok da bu kadar da annem diye abartma yani
iyi anlaşmıyor muydunuz siz?Neden sadece benden empati bekliyosunuz? Ben mükemmel olmak zorunda mıyım? Görümcem bu kadar kavgacı bi kişiyken üstelik? O zman her sorunda aman ben gelinim o kız onun hakkıdır diyip susayım
Evet kadin kadinin dusmani tipki sizin esinizin kiz kardesine tutumunuz gibi...Kadın kadının düşmanı oluyomuş gerçekten çok ayıp bu söyledikleriniz. Daha nişanda geldi yerleşti ne ayıp. Ne yalakalıgı bizim de gayet samimi bi ilişkimiz var. Kendinizden utanın
İstediginizi deyn o benm annem. Kimsenin yazdıgı bunu degiştiremezdip not: hayır senin ''annen değil'' ''kayınvaliden''
görümcenin dili olsa da olayları ondan dinlesek eminim daha farklı olurdu
Kadın kadının düşmanı oluyomuş gerçekten çok ayıp bu söyledikleriniz. Daha nişanda geldi yerleşti ne ayıp. Ne yalakalıgı bizim de gayet samimi bi ilişkimiz var. Kendinizden utanın
Bu olaylar olana kadar iyiydikiyi anlaşmıyor muydunuz siz?
Yok görümcelik yapardımlar nişanlıyken geldi evde kaldılar art niyetten başka bi şey göremedm pardon amaValla yine bir kadının tarafını tutuyorum ben ne kadın düşmanlığı?
Asıl siz kendinizden utanın bir kızın babaannesinden kalan yüzüğü istemesini savaşa çevirmişsiniz. Şu saatten sonra istemem diyeceğinize aç gözlülük ediyorsıunuz.
Ben olsam asla ama asla almazdım. Empati yapmayan kızı bile bile üzen sizsiniz.
demekki güvenmeyeceksiniz, demekki iyi olan bir şey bozulabilirmiş, demekki bugün anneemm anneem dediğiniz kişi yarın kayınvalide de olabilir. evinizi ayırmadıysanız hala ayırın ayrıca.Bu olaylar olana kadar iyiydik
Ya bu düşünce hiç politik değil niye kıskanıyorsunuz ki bizim de gelin var annem annem der durur ben de samimî davranırım gelinlik yapmasindansa yalakalik yapmasını tercih ederim valla. Ayrica anne hoşlanıyor ise ona ne ? Mesela benim kv hoslanmaz böyle cok annem annem demekten soguktur yani ben de ona göre mesafeliyim. Yani bu karşındaki kişiye göre hareket etmektir. Her samimiyetin altinda bisey aramayin canim aKıskandırıyor çünkü. Annem annem annem benim de annem diyor sürekli burada bile.
Daha nişanda eve yerleşip annenize böyle annemmm annem diye gezen bir kız düşünün. Kıskanmaz mısınuz?
Ben ciddi görümcelik yapardım daha nişanda geldi eve yerleşti bir de anneme yalakalık yapıyor derdim.
Sev sevme diyen yok da bu kadar da annem diye abartma yani
Yok görümcelik yapardımlar nişanlıyken geldi evde kaldılar art niyetten başka bi şey göremedm pardon ama
Ya bu düşünce hiç politik değil niye kıskanıyorsunuz ki bizim de gelin var annem annem der durur ben de samimî davranırım gelinlik yapmasindansa yalakalik yapmasını tercih ederim valla. Ayrica anne hoşlanıyor ise ona ne ? Mesela benim kv hoslanmaz böyle cok annem annem demekten soguktur yani ben de ona göre mesafeliyim. Yani bu karşındaki kişiye göre hareket etmektir. Her samimiyetin altinda bisey aramayin canim a