Görümceyle yüzük kavgası

Benim eski konuma bak bana örgü örüyor canım annem diye geziyordum.
Emin ol o öyle gitmeyecek.
Kendi kızı gibi seni sevebilir mi Allah aşkına yaa.
Düğünden sonra çok hayal kırıklığına uğrayacaksın
Bunu bilemezsiniz. Siz bunu yaşadınız diye ben de yaşamak zorunda degilim

dip not: hayır senin ''annen değil'' ''kayınvaliden''

görümcenin dili olsa da olayları ondan dinlesek eminim daha farklı olurdu

Ömrümde ilk kez burada bir görümceye üzüldüm ve hak verdim yemin ederim.
Kızcağıza kesin kendini dışlanmış hissettiriyor. Yoksa yüzükte kız zaten haklı.

genelde anneler kizlarina tak.ak ister ama kayinvalideniz oglunu daha cok seviyo galiba.annemin dugununden kalma 4 bilezigi var saklamis.bana yavrum dugununde sana takicam diye soyluyor.bende hepsi olmaz abime ayip olur dedim.iki bana iki ona diye ayirdik.ama hala sana takarim der.ben tek kizim.bu arada.kucuk ya kiskanmis olabilir.bende kiskanirdim oyle birsey olsa ama.kiz inat yapip verdirmeye bilir.en azindan ben benim olsun isterdim.tabi annesi kizini ikna da edebilir :) sana verebilirler.cunki soylenmis.sana vericem dite.ayip olmasin diye verilir.

Neden sadece benden empati bekliyosunuz? Ben mükemmel olmak zorunda mıyım? Görümcem bu kadar kavgacı bi kişiyken üstelik? O zman her sorunda aman ben gelinim o kız onun hakkıdır diyip susayım
Susun demedim ki genc dedim kiskanclik yasiyor dedim onu da anlamaya calisin dedim. Bunun neresini mukemmel olmak zorunda miyim a bagladiniz? Ilimli olmak ise yarar da sizde pek mumkun gozukmuyor. Bundan sonra o yuzuk size teklif edilse bile aman huzursuzluk olmasin onemli degil deyip gecmeniz dogru olan ama sizin tavrinizi gorunce pek mumkun gozukmuyor.

Kıskandırıyor çünkü. Annem annem annem benim de annem diyor sürekli burada bile.
Daha nişanda eve yerleşip annenize böyle annemmm annem diye gezen bir kız düşünün. Kıskanmaz mısınuz?
Ben ciddi görümcelik yapardım daha nişanda geldi eve yerleşti bir de anneme yalakalık yapıyor derdim.
Sev sevme diyen yok da bu kadar da annem diye abartma yani
Kadın kadının düşmanı oluyomuş gerçekten çok ayıp bu söyledikleriniz. Daha nişanda geldi yerleşti ne ayıp. Ne yalakalıgı bizim de gayet samimi bi ilişkimiz var. Kendinizden utanın

Kadın kadının düşmanı oluyomuş gerçekten çok ayıp bu söyledikleriniz. Daha nişanda geldi yerleşti ne ayıp. Ne yalakalıgı bizim de gayet samimi bi ilişkimiz var. Kendinizden utanın
Evet kadin kadinin dusmani tipki sizin esinizin kiz kardesine tutumunuz gibi...

Valla yine bir kadının tarafını tutuyorum ben ne kadın düşmanlığı?
Asıl siz kendinizden utanın bir kızın babaannesinden kalan yüzüğü istemesini savaşa çevirmişsiniz. Şu saatten sonra istemem diyeceğinize aç gözlülük ediyorsıunuz.
Ben olsam asla ama asla almazdım. Empati yapmayan kızı bile bile üzen sizsiniz.

Valla yine bir kadının tarafını tutuyorum ben ne kadın düşmanlığı?
Asıl siz kendinizden utanın bir kızın babaannesinden kalan yüzüğü istemesini savaşa çevirmişsiniz. Şu saatten sonra istemem diyeceğinize aç gözlülük ediyorsıunuz.
Ben olsam asla ama asla almazdım. Empati yapmayan kızı bile bile üzen sizsiniz.
Yok görümcelik yapardımlar nişanlıyken geldi evde kaldılar art niyetten başka bi şey göremedm pardon ama

Kıskandırıyor çünkü. Annem annem annem benim de annem diyor sürekli burada bile.
Daha nişanda eve yerleşip annenize böyle annemmm annem diye gezen bir kız düşünün. Kıskanmaz mısınuz?
Ben ciddi görümcelik yapardım daha nişanda geldi eve yerleşti bir de anneme yalakalık yapıyor derdim.
Sev sevme diyen yok da bu kadar da annem diye abartma yani
Ya bu düşünce hiç politik değil niye kıskanıyorsunuz ki bizim de gelin var annem annem der durur ben de samimî davranırım gelinlik yapmasindansa yalakalik yapmasını tercih ederim valla. Ayrica anne hoşlanıyor ise ona ne ? Mesela benim kv hoslanmaz böyle cok annem annem demekten soguktur yani ben de ona göre mesafeliyim. Yani bu karşındaki kişiye göre hareket etmektir. Her samimiyetin altinda bisey aramayin canim a

Yok görümcelik yapardımlar nişanlıyken geldi evde kaldılar art niyetten başka bi şey göremedm pardon ama

Evet yapardım.
Sonradan gelip daha nişandayken benim odamda kalıp annemi çalar gibi davranırsa ve üstüne benim öz babaannemden kalan yüzüğe çökmeye kalkarsa diş bilerdim.
En azından dürüstüm. Görümceye yüzüğü kaptırmamak için burada annem demiyorum. Resmen rekabete giriyorsunuz.
Ben ama hiç bir yüzük için bir hemcinsimi ağlatmam. Onun hakkıdır doğrusu da onda kalması der gururlu dururum almam.
Ama bunu yapmak için tokgözlü ve prensipli olmak lazım

Aysenaz93 Aysenaz93 ama eski konunda da sana yazıldı, o eve gitme rahatsızlık verebilirsin diye.
yani sen kendin ev arkadaşın birilerini davet ediyor diye evden ayrılan kişisin.
sen de bu görümce için yabancısın, ve birden kızın odasına yerleştin, sonra birden her şeye ortak olmaya başladın,

yani görümce yaşına göre olgun davranmıyor belki ama kıskançlık fevri bir duygudur zaten, kız böyle hissediyor demek ki, neden anlamaya çalışmak yerine kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

ki haklı haksız ne önemi var, biri yan odada ağlarken, siz yüzüğünüze bakıp mutlu mu olacaksınız.

Ya bu düşünce hiç politik değil niye kıskanıyorsunuz ki bizim de gelin var annem annem der durur ben de samimî davranırım gelinlik yapmasindansa yalakalik yapmasını tercih ederim valla. Ayrica anne hoşlanıyor ise ona ne ? Mesela benim kv hoslanmaz böyle cok annem annem demekten soguktur yani ben de ona göre mesafeliyim. Yani bu karşındaki kişiye göre hareket etmektir. Her samimiyetin altinda bisey aramayin canim a

İyi de daha annesi değil. Anne adayı. Nişanlılar.
Dürüstçe odanı abinin nişanlısıyla onbeş gün paylaşmak ister miydin söyler misin?
Üstüne yüzüğü almasını düşün bir de.
Cidden normal ne olacak diyorsan ben cidden kıskanç fesatım

Back
X