Görümceyle yüzük kavgası

konu sahibi konunu biliyorum o zaman soramadim nisanlim diyorsunuz ya resmen mi aranizda mi nisanlisiniz?? ayrıca k.valide adayiniz k.validem bana ben de gelinime takayim diye düşünmüş ama kizininda gönlünü etmeliydi. sizde kabul etmeyin,benim kayinvalidem nisana gunler kala hatirasi olan bir yüzük gösterdi sana vermek istiyorum diye.. ben de nisanda takarsiniz demiştim oyle de oldu.hatira diye sakliyorum ona da hatiraymis.. ama resmiyet girmeden hediye kabul etmeyijn.

En azından başka bir insanın kendine hak gördüğü bir eşyayı verirlerse alırım demiyorum Gururum var :KK66:
Prensip budur işte bu duruştur.
Dünyanın en kıymetli hediyesi için bir başkası ama o benim desin ben almam o terbiyede yetiştik biz.
Kimin olduguna kim karar veriyo? Önce diyene mi veriliyo

acıkcası bende kızardım o yuzuk kızına kalmalı geline degil o anda tepki vermezdim belki ama sonrasında anneme bunu soylerdim

Ya hahaha çok güldüm konu sahibine hayır annem o benim çok iyiyiz biz anneciğim o benim :KK25: insanlar bir bildiği var ki konuşuyo ama nerdee.. Abimin nişanlısı yaşadığı bi problemden dolayı ailesine bile haber vermeden, daha onlardan yardım istemeden gelcek evimize bilmem kaç gün odamı paylaşcam, annem misafire ve abime ikram sunarken beni düşünmicek (kalksın kendi alsın nedir ayrıca oğluna veriyo ya bana da verse eline mi yapışcak sanki niye dış kapının mandalı muamelesi göreyim?), annem daha bana sormadan kalkcak babanemin yüzüğünü abimin nişanlısına vercek hem de gözümün önünde hem de ortada önemli bir olay yokken hani düğünde takılır anlarım da. Ben sakin kalamazdım. Anne bariz evlat ayrımı yapan oğlumcum diye gezen bir kadın ben de olsam misafiri iplemeden çirkefleşirim böyle ayrımcılık olmaz. Herşeyin bir haddi hududu var ben sizin yerinizde olsam görümceye öfkelenceğime üzülürüm ayrıca kv den korkarım. Belli ki sizle anneli kızımlı takılcak ama oğluyla iyi olduğunuz müddetçe geçerli bu unutmayın çok da annem annem diye kaptırmayın. Nişanlınızla ilerde en ufak sorun yaşadığınızda da böyle iyi olursunuz umarım.

konu sahibi konunu biliyorum o zaman soramadim nisanlim diyorsunuz ya resmen mi aranizda mi nisanlisiniz?? ayrıca k.valide adayiniz k.validem bana ben de gelinime takayim diye düşünmüş ama kizininda gönlünü etmeliydi. sizde kabul etmeyin,benim kayinvalidem nisana gunler kala hatirasi olan bir yüzük gösterdi sana vermek istiyorum diye.. ben de nisanda takarsiniz demiştim oyle de oldu.hatira diye sakliyorum ona da hatiraymis.. ama resmiyet girmeden hediye kabul etmeyijn.
Tesmi bi şekilde nişan yapıldı ailelerle birlikte

İki gün sonra söylicem merak etmeyin telefonda söylemek istemedim ayrıca nee alakası var şimdi. Bu konuyla ilgili söylicek şeyiniz yok başka yerden vurmaya çalışıyosunuz. Hanımlar bu kadar mı sorun ediyosunuz kv benm çok sevmesini. Pardon annemin:KK70::KK70:

Kendi öz Annesini dış kapının mandalı yapan bir Kadın gidiyor henüz evli olmadığı Adamın annesine pahalı bir yüzük için şaklabanlık yapıyor :halay:
Neyse zaten yüzükte ait olduğu yere gitmiş :KK53:
Başka bahara artık. :KK52:

Ya hahaha çok güldüm konu sahibine hayır annem o benim çok iyiyiz biz anneciğim o benim :KK25: insanlar bir bildiği var ki konuşuyo ama nerdee.. Abimin nişanlısı yaşadığı bi problemden dolayı ailesine bile haber vermeden, daha onlardan yardım istemeden gelcek evimize bilmem kaç gün odamı paylaşcam, annem misafire ve abime ikram sunarken beni düşünmicek (kalksın kendi alsın nedir ayrıca oğluna veriyo ya bana da verse eline mi yapışcak sanki niye dış kapının mandalı muamelesi göreyim?), annem daha bana sormadan kalkcak babanemin yüzüğünü abimin nişanlısına vercek hem de gözümün önünde hem de ortada önemli bir olay yokken hani düğünde takılır anlarım da. Ben sakin kalamazdım. Anne bariz evlat ayrımı yapan oğlumcum diye gezen bir kadın ben de olsam misafiri iplemeden çirkefleşirim böyle ayrımcılık olmaz. Herşeyin bir haddi hududu var ben sizin yerinizde olsam görümceye öfkelenceğime üzülürüm ayrıca kv den korkarım. Belli ki sizle anneli kızımlı takılcak ama oğluyla iyi olduğunuz müddetçe geçerli bu unutmayın çok da annem annem diye kaptırmayın. Nişanlınızla ilerde en ufak sorun yaşadığınızda da böyle iyi olursunuz umarım.
Amin inşallah annecimle aramız hiç bozulmaz

Kendi öz Annesini dış kapının mandalı yapan bir Kadın gidiyor henüz evli olmadığı Adamın annesine pahalı bir yüzük için şaklabanlık yapıyor :halay:
Neyse zaten yüzükte ait olduğu yere gitmiş :KK53:
Başka bahara artık. :KK52:
Şaklabanlık ne demek ya. Herkes mi kayınvalidesiyle sorun yaşıyo kızlar kimse mi sevmiyo annem demiyo kv.ye? Aaa ne ayıp ama

Eklentiler

• en-komik-yuzuklerin-efendisi-capsleri2.webp
    en-komik-yuzuklerin-efendisi-capsleri2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 99
İyi de ben bütün takıları nes varsa benimdir kızına bir şey vermesin demiyorum ki. Kaldı ki annem beni uygun görmüş bundan sonra asıl kızına verse almalı mı? Asıl yanlış olan bu bence

Neden sadece benden empati bekliyosunuz? Ben mükemmel olmak zorunda mıyım? Görümcem bu kadar kavgacı bi kişiyken üstelik? O zman her sorunda aman ben gelinim o kız onun hakkıdır diyip susayım
Pardon siz buldumcuk musunuz?
Annemle balız böreğiz, annem öyle uygun görmüş.
Kadının evine çöreklendiniz, bu samimiyetsiz samimiyetinizi anlıyorum tabi.
Görümceniz 20 yaşında bir kız.
Gittiniz sorgusuz sualsiz odasına yerleştiniz.
Bir de oda yüzünden bir sorun yaşamadık diyorsunuz.
Yüzsüzlük had safhada.
Oda yüzünden sorun yaşamadınız çünkü kız sesini çıkarmadı.
Siz kızın evinde, odasında mantar gibi bittiniz.
Ama görümceniz kavgacı biri öyle mi?
Bu ne arsızlık?

Konu sahibi arkadaşım annecim annecim diye dolaşman insanlara samimi gelmiyor çünkü daha seni doğuran, büyüten annen bir hafta 10 gündür nerde, kimle yatıp kalktığını bilmiyor. Kendi öz annene bunu reva gören başkasının annesine o kadar da içten, temiz duygular besleyemez. Nitekim şu an böyle sevindirik davranmanın açık sebebi kaynanayla kızının arasını germiş olmanın verdiği mutluluk.

ben de evin kızı dururken geline yağdırılmamalı diye düşünüyorum. ya eşit tutucaksın ya hiç yapmıycaksın.

arkadaşımıj romatizmalı haliyle çalışıp kazandığı parayı anası acımadan geline yağdırırdı. hak mıdır?

sen aile yadigarı yüzüğü git geline ver. elin kızına mı düşer torunun kendisine mi düşer yadigar yüzük.

ben de gelin olucam ama hak göremem kendimde.

bu tamamen aslan oğlum modundaki kaynana işi.

bi tutturamazlar ayarı. ya ezerler gelini ya kızlardan üstün tutarlar. eşitlik bu kadar zor mu?

ne bileyim ilk evlenene takılsaydı ya da ilk doğum yapana. onun kısmetiymiş denirdi ama sen tut törenle geline kutu aç kızının yanında.

ya da en olmadı küçük bi kura olurdu hem adil hem eğlenceli.

"gönlüm hepinize hediye etmek ister çocuğum ama var yok bi yüzük:) bakalım kimin kısmetiyse onun olsun" gibisinden bi konuşma yapıp üç beş kağıda isim yazılırdı. kimse de itiraz etmezdi herhalde.

görümcen anasına gıcık olmakta haklı. senin suçun yok ama sen de ilgiden hoşnutsun hiç adaletsiz gelmemiş. sana da gıcık oluyodur doğal olarak. ayrıca yüzük gitti diye sızlanman da samimi gelmedi. babaanneden kaldığı için değil de ilk cümlelerde söylediğin gibi "basit bi yüzük olmadığı belli" olduğu için üzülmüşsün.

görümcene allah sabır versin anası ille de oğluşumun karısı diyenlerden..

Back
X