Ya hahaha çok güldüm konu sahibine hayır annem o benim çok iyiyiz biz anneciğim o benim

insanlar bir bildiği var ki konuşuyo ama nerdee.. Abimin nişanlısı yaşadığı bi problemden dolayı ailesine bile haber vermeden, daha onlardan yardım istemeden gelcek evimize bilmem kaç gün odamı paylaşcam, annem misafire ve abime ikram sunarken beni düşünmicek (kalksın kendi alsın nedir ayrıca oğluna veriyo ya bana da verse eline mi yapışcak sanki niye dış kapının mandalı muamelesi göreyim?), annem daha bana sormadan kalkcak babanemin yüzüğünü abimin nişanlısına vercek hem de gözümün önünde hem de ortada önemli bir olay yokken hani düğünde takılır anlarım da. Ben sakin kalamazdım. Anne bariz evlat ayrımı yapan oğlumcum diye gezen bir kadın ben de olsam misafiri iplemeden çirkefleşirim böyle ayrımcılık olmaz. Herşeyin bir haddi hududu var ben sizin yerinizde olsam görümceye öfkelenceğime üzülürüm ayrıca kv den korkarım. Belli ki sizle anneli kızımlı takılcak ama oğluyla iyi olduğunuz müddetçe geçerli bu unutmayın çok da annem annem diye kaptırmayın. Nişanlınızla ilerde en ufak sorun yaşadığınızda da böyle iyi olursunuz umarım.