Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil vadi kimin olacak acabakardeş yüzük bahaneeee sırf gorumce istiyo diye bu denli istiyo yüzüğü yarışa girmiş iştee
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi ama herkesin birbirni gaza getirip yok ben senin arkandayım diyerek üstüme gelmesi de hiç hoş degil. Tabi ya nasip sonuçta neyin ne olcagı belli olmaz ama ben güzel şeylerin beni bekledigini düşünüyorum.
İlk yorum benden : D bandız yorumlar diliyorum![]()
Açtırmış yazar herhalde bir ara.canım ben anlamadım konu sahibi açtırmadı mı konuyu şimdi?
durumunda güncelleme mi yapacak, ne oluyor...
Açtırmış yazar herhalde bir ara.
Bu konunun hızıyla annemle konuştummalum bizde de dede yadigari bir bilezik var
4kız kardeşiz
kızlar yetmiyormuş bide gelinlerle mi kapışcaz biz şimdi
![]()
şimdiii
kayınvalıde kendı yuzugunu verırken bırınden ızın alacak degıl kendı kızıda olsa
kayınvalıdeden gelıne yadıgar bu
kızınada kayınvalıdesı takar
gorumce bıldıgın terbıyesız bence
kayınvalıde nın gerı yuzugu sana vermemesının nedenı bence sudur
o yuzuk kızının gozunde kaldı bellıkı senı huzursuz edecek sana yar olmayacak sana oyuzden kesın baska yuzuk alır
o yuzugu ne sana verır ne kızına kadın napsın ... kızı edepsızmıs
annem gelınımıze ısterse araba alsın nıye ona alıyorsun dıye soramam bıle ya cok munasebetsız geldı bana gorumce
Ay düşüncesi bile gerdi beniannen satsın yesin en güzeli
Merhaba kızlar normalde bu konu hakkında daha çok konuşmak istemiyordum ama çok merak edilmişgörümcemle oturduk konuştuk yaşananlar için üzgün oldugunu söyledi. Ben de özür diledim vs ve tatlıya baglandı. Annem bu sabah kızı yokken yüzügü getirdi sende kalmasını istiyorum kızımla da konuştum dedi. eve giderken de parmagında olsun dedi. Şu an çok şükür her şey çok güzel. Bavulumu da topladım yarın evime gidiyorum. Güzel dileklerde bulanan herkese tekrar teşekkür ediyorum
buna gelınde kızda karısamaz bence kuzumSöylediklerinin bir kısmına katılıyorum.
Ama sonuç olarak, konu sahibi tamam anne görümcem de kalsın dese daha uygun olmaz mı? Görümce de manevi değeri var belli ki?
Gelinde olsa ne olur olmasa ne olur?
Merhaba kızlar normalde bu konu hakkında daha çok konuşmak istemiyordum ama çok merak edilmişgörümcemle oturduk konuştuk yaşananlar için üzgün oldugunu söyledi. Ben de özür diledim vs ve tatlıya baglandı. Annem bu sabah kızı yokken yüzügü getirdi sende kalmasını istiyorum kızımla da konuştum dedi. eve giderken de parmagında olsun dedi. Şu an çok şükür her şey çok güzel. Bavulumu da topladım yarın evime gidiyorum. Güzel dileklerde bulanan herkese tekrar teşekkür ediyorum