- 4 Aralık 2010
- 3.716
- 6.706
- 358
- 36
ben sızı anladım sızın derdınız cocugunuzun ısmını koymalarından ote bırsey
hepsı bırlıkte agız bırlıgı yapmıs ve sızden saklamıslar
arayıp sormanıza ragmen bırsey dememısler
cok sacma yaptıkları
farzedelım kı sız ısım konusuna ıtıraz edebılecek bırısınız tamamen ornek uzerıne konusuyorum
oyle bıle olsa sızden saklamaları cok sacma cok basıt kucuk dusunmusler yahu bu cocuk buyuyecek enı sonu ısmı ortaya cıkacak ne zamana kadar saklamayı planlıyorlardı kı
hele hele 4. cocuk oldugu ıcın saklanması fıkrı daha bır komık
nerden tutsak elımızde kalıyor tam komedıler
bır arkadas demıs katılıyorum
sız sandıgınız gıbı aıleden degılsınız
mesafe candır . o mesafenın konulma vaktı gelmıs
bosverın canınızı sıkmayın
kendı kendılerını ne hale dusurmusler oturup fiskos yapıp sızden saklanması gerektıgının kanaatıne varmaları falan cok ergence
Şimdi ben de işin açığı tam olarak bunu düşünüyorum. Acaba aralarında fiskos yapıp mi bu karara vardılar yoksa cidden unuttular mi? Ben de bu durumda hakkımda fiskos döndü diye mesafe mi koymaliyim yoksa gerçekten gördüğüm kadarıyla iyi insanlar diye unutulmamak adına samimi mi olmalıyım. Ay sinir oldum duruma ya. Daha mı sık aramalı, aileden olduğumu fark mi ettirmeli ( iyi niyetli olduklarını düşünerek. Ki bu zamana kadar zerre kötü niyet görmedim. Aksine gelip evimi temizlerler, misafirime yardım etmislerdir, yeri geldi oğluma baktılar ve hep severek, yüzleri gülerek tek laf etmeden), ya da hiç bir şey gerçek değil ve ben daha da mesafeli mi olmalıyım. Bu düşünce bir haftadır deli ediyor beni