Görünmez Olmak...

Ben bir kadınla tanıştım. Tanıştığım ilk günden “ben dostlarıma çok önem veririm aynı özeni beklerim. Seni de dostum olarak görüyorum artık” falan gibi laflar duydum. Açıkçası ilk görüşmede böyle söylemesi tuhafıma gitti ama bir iki daha görüşeyim belki anlaşırız dedim. Sonrasında beni arayıp, saatlerce telefonda konuşmaya çalıştı ki öyle bir şeye ne enerjim ne vaktim var. Sonuç olarak benim kafa yapıma uygun olmayan biri olduğunu anladım ve yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım kendisinden. Diyeceğim şu kibğtün arkadaşlarınız size böyle bir tavır alıyorsa, insanları fazla bunaltıyor olabilir misiniz?

Hayat zor kimse iyi değil sizle alakası yok ...

insan kendisine değer veren bir arkadaşına en azından konuşmak için havasında olmadığını söyleyebilmeli.
Bence insanın kendisine değer veren bir arkadaşı her an sevgisinden şüphe etmemeli, iki gün cevap alamazsa 'bir şey mi yaptim' diye darlamamali. Anlayışlı olmalı.
Sorduğunuz soru 'baban nasıl oldu'. Hasta babası varsa ve durumu iyi değilse bunu yazmak istememiş olabilir o an.
Neden hemen büyük anlamlar kuruyorsunuz ki?
Benim uzak bir diyardan 6 yıllık bir arkadaşım var, geçen yıllar içinde karısıyla da samimi oldum. İkisini de seviyorum, beni sevdiklerini de biliyorum. En son erkek olan paskalya kutlamasi mesajıma görüldü atmış, özel bir kutlamaları var mı onu sormuştum. Kadın olani da düz kutlamistim , teşekkürler sen nasılsın ,ülkende her şey yolunda mi falan diye sormuş, ben cevap atmamisim, görüldü 'de bırakmışım.
İnsanlık hali. Bu olay 9 Nisan'da olmuştu, ben ağustosun başında onlara mektup gönderdim.
Ama sırf mesajıma cevap vermedi diye o küsse,ben küssem durduk yere, saçma sapan birbirimizi kaybedecektik.
Değer mi yani ya?
Bana çok anlam yüklemek saçma geliyor.
Eğer sevgilim değilse o kişi, bazen görüldü yenilebilir. Benim eşim dostum da bana görüldü atıyorlar. Bazen sallamiyorlar. Ne var yani , bu beni sevmedikleri , benden soguduklari, benimle artık konusmak istemedikleri anlamına gelmez ki.

Nedeni ne olursa olsun yapılan makul değil.sizi tanıyan insanlar üstelik bu kişiler.uzuleceginizi gayet de iyi biliyorlar.teker teker silin ,hayat birilerini arşa çıkarmak için çok kısa ve kuşlar uçuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…