insan kendisine değer veren bir arkadaşına en azından konuşmak için havasında olmadığını söyleyebilmeli.
Bence insanın kendisine değer veren bir arkadaşı her an sevgisinden şüphe etmemeli, iki gün cevap alamazsa 'bir şey mi yaptim' diye darlamamali. Anlayışlı olmalı.
Sorduğunuz soru 'baban nasıl oldu'. Hasta babası varsa ve durumu iyi değilse bunu yazmak istememiş olabilir o an.
Neden hemen büyük anlamlar kuruyorsunuz ki?
Benim uzak bir diyardan 6 yıllık bir arkadaşım var, geçen yıllar içinde karısıyla da samimi oldum. İkisini de seviyorum, beni sevdiklerini de biliyorum. En son erkek olan paskalya kutlamasi mesajıma görüldü atmış, özel bir kutlamaları var mı onu sormuştum. Kadın olani da düz kutlamistim , teşekkürler sen nasılsın ,ülkende her şey yolunda mi falan diye sormuş, ben cevap atmamisim, görüldü 'de bırakmışım.
İnsanlık hali. Bu olay 9 Nisan'da olmuştu, ben ağustosun başında onlara mektup gönderdim.
Ama sırf mesajıma cevap vermedi diye o küsse,ben küssem durduk yere, saçma sapan birbirimizi kaybedecektik.
Değer mi yani ya?
Bana çok anlam yüklemek saçma geliyor.
Eğer sevgilim değilse o kişi, bazen görüldü yenilebilir. Benim eşim dostum da bana görüldü atıyorlar. Bazen sallamiyorlar. Ne var yani , bu beni sevmedikleri , benden soguduklari, benimle artık konusmak istemedikleri anlamına gelmez ki.