- 12 Nisan 2016
- 2.109
- 8.570
- 158
- 24
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
İsteselerdi herturlu cevap yazarlardi. Demekki istemiyorlar sende mesafeli ol. Birde insanları hayatınızın merkezi yapmayin.Merhaba hanımlar,
Pek çok kişi derdimin dert olmadığını söyleyecek belki ama sinirlerim çok bozulduğu için bu konuyu açıyorum.
Gayet samimi olduğum, herhangi bir şekilde saygısızlık yapmadığım/darlamadığım arkadaşlarıma gönderdiğim mesajlara yanıt alamıyorum. Hiçbiri birbirini tanımıyor öncelikle onu söyleyeyim. Yıllardır çok yakın olduğum, her fırsatta bir araya geldiğim 5-6 dostum sanki ağız birliği etmiş gibi bana görünmez muamelesi yapıyorlar. Yoğun olduklarını biliyorum ama ben de yoğunum. Üstelik bu insanlara "Bir sorun mu var? Bilmeden bir hatam mı oldu?" diye de sordum. Yok. Ölü taklidi yapıyorlar. Düşünüyorum ama sebep bulamıyorum. İşin kötüsü bende anksiyete bozukluğu var. Kafamda milyonlarca senaryo dönüyor. Normalde kafaya takmam ve silerim ama birdenbire hayatımdan çıkarabileceğim insanlar değiller. Ailecek görüştüğüm, birbirimizin dertlerine de sevincine de ortak olduğumuz insanlar.
Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir tutum izlemeliyim. Ortada somut bir sebep olmadığı için içim içimi yiyor.
insan bazen kimseyle konuşmak istemiyor, insanlardan kendini soyutluyor. öyle bir şey olabilir belki. sorunları vardır ya da depresyondadır, paylaşamıyordur sizinle. ama sosyal medyada aktif görüyorsanız, diğer arkadaşlarıyla buluşuyorsa sürekli ve size cevap vermemeye devam ediyorsa hiç yazmayın aranayın o kişiyiMerhaba hanımlar,
Pek çok kişi derdimin dert olmadığını söyleyecek belki ama sinirlerim çok bozulduğu için bu konuyu açıyorum.
Gayet samimi olduğum, herhangi bir şekilde saygısızlık yapmadığım/darlamadığım arkadaşlarıma gönderdiğim mesajlara yanıt alamıyorum. Hiçbiri birbirini tanımıyor öncelikle onu söyleyeyim. Yıllardır çok yakın olduğum, her fırsatta bir araya geldiğim 5-6 dostum sanki ağız birliği etmiş gibi bana görünmez muamelesi yapıyorlar. Yoğun olduklarını biliyorum ama ben de yoğunum. Üstelik bu insanlara "Bir sorun mu var? Bilmeden bir hatam mı oldu?" diye de sordum. Yok. Ölü taklidi yapıyorlar. Düşünüyorum ama sebep bulamıyorum. İşin kötüsü bende anksiyete bozukluğu var. Kafamda milyonlarca senaryo dönüyor. Normalde kafaya takmam ve silerim ama birdenbire hayatımdan çıkarabileceğim insanlar değiller. Ailecek görüştüğüm, birbirimizin dertlerine de sevincine de ortak olduğumuz insanlar.
Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir tutum izlemeliyim. Ortada somut bir sebep olmadığı için içim içimi yiyor.
Valla beni görmezden gelenin cenazesine bile gitmem az gururlu olun ya bir de hesap mı soracaksınız tenezzül edip silip gidin hepsini.Çok doğru. Kimse kimseye b...k muamelesi yapmamalı. Hak edecek bir şey yaptığımı hiç sanmıyorum.
Bu lafa bayıldım cidden o kadar doğru kiBiri yazmisti bir yerde: ilk mesaji atmaya biraktiginda aslinda ne kadar cok ölü cicek suladigini görürsün diye
Ben olsam hiçbirine mesaj atmazdım fazla eşeliyorsunuz insanlara bu kadar anlam yüklemeyin.Arkadaşlarımdan babası hasta olan bugün yazdı. Tedavi için babasını yurtdışına götürecekmiş. O nedenle işlemler için koşturuyormuş. Yoğun olduğunu, aramızda herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ben de geçmiş olsun deyip yardımcı olabileceğim bir şey olursa hep yanında olduğumu söyledim. Bu şekilde bir açıklama yapıldığı zaman zaten sorun olmuyor. Hepimizin hayat gailesi var. Çok yoğun olabiliyoruz, sevdiklerimize uygun bir zamanda dönmek istiyoruz. Diğer açıklama yapmatamları hayatımdan çıkarmaya karar verdim.
Bu lafa bayıldım cidden o kadar doğru ki
Bu kararı yıllar önce bende almıştım,mesaj atmayı, aramayı bıraktım. Dediğiniz gibi koca bir bahçe öldü benimde. O gün bugündür birkaç adım atar bırakırım gerisi gelecekse geliyor zaten.Bencede. Bende ilk mesajlari atmayi biraktim. Benim sandigim kocaman bahce öldü
Bu kişilere mesaj attınız uzun süre cevap vermediler. Bir süre sonra bir sorun mu var dediniz ve tekrar cevap vermediler değil mi doğru anlamışım? Herkesin yatağa bile telefonla girdiği şu zamanlarda 2 dkyı mesaj atmaya ayırmaması gibi bir durum olacağını düşünmüyorum. Ya da hepsi de aynı anda o kadar yoğun oldular ki şansa 2 mesajınızı da görmediler (!)
Bence bir daha yazmayın bu kişilere.. 5 6 kişinin birden böyle yapmasına ben de anlam veremedim ama çok değişk…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?