görüntü kirliliği

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
hatunlar kızlarımı sutten kestım gögüslerim sündü..yumusadı ve catladı..anam bır cırkınler anlatamam.eskıden zaten vardı sarkma.sımdı 50 yasındakı teyzelere 5 çekerim .sudyensız eşime gorunmuyorum ...yazın sonuna dogru estetık dusunuyorum.aslında 3.cocuk olur mu diye ılerde ,aklımdan gecmıyor da degıl.bu yuzden emın de degılım.

ama estetığe göruntuye onem verırım..eşim bu halımı gormedı bıle.kesınlıkle kendıme olan guvenım ıcın estetık dusunuyorum.ilerde pısman olur muyum?

bu konuda sızden fıkır ıstıyorum...yaşım 28.istanbuldayım

İlerde çocuk dusunmeni engellemeyecekse düşün ama çocuk getirmene engelse ertele bence.

Bu seni gercekten etkiliyorsa yaptır derim.
Sut kanallarina dokundurmamanin bir yolu yok mu?

Üçüncü bir Bebek düşünüyorsanız , onu da emzirip Bebek sayfasını kapattığınızda düşünün ameliyatı derim,
Tüm emziren annelerin ortak problemi, eşim rahatsız olmamalı bence , dünyalar güzeli iki yavru vermişim ona, bir de göğsüme mi kusur bulacak, kendi dökülen saçlarına baksın oturup :)

gormedı hıc

kendım ıcın ıstıyorum...onun oyle bı ısteğı talebı olamaz zaten..yolarımm :)

Bu seni gercekten etkiliyorsa yaptır derim.
Sut kanallarina dokundurmamanin bir yolu yok mu?

var canım ablamda göüslerini küçülttü adanada ve süt kanllarını almamış dr belki dogurusunuz diye düşündüm demiş demek alınmadanda işlem yapılabiliniyor , bence yaptır senin çocukların için ruh durumun daha önemli

bende süt kanallarına dokunmadan işlem yapılıyor diye biliyorum coco, buradaki estetik bölümüne takıl kesin bulursun bu konuda bilgi..

ayyy cıddı mısın? onu bılmıyodum...sılıkon taktırdı mı?

bende süt kanallarına dokunmadan işlem yapılıyor diye biliyorum coco, buradaki estetik bölümüne takıl kesin bulursun bu konuda bilgi..

orası ölü :) eskı konular var burası aktıf dıye buraya yazdım.şuan derdım bu valla :)

takipteyim

ayyy cıddı mısın? onu bılmıyodum...sılıkon taktırdı mı?
hayır maşallah silikona gerek yoktu zaten gögüsleri 105 nm dı oyüzenden , şimdi 85 beden ve sütyensiz geziyor okadar dik ve güzel duruyor.

aralık ayındada görümcem yaptırdı çıplak hiç görmedim ama çok sarkıktı diyorlar, onunkilerde şim süper oldular ve silikon taktırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…