- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Üçüncü bir Bebek düşünüyorsanız , onu da emzirip Bebek sayfasını kapattığınızda düşünün ameliyatı derim,
Tüm emziren annelerin ortak problemi, eşim rahatsız olmamalı bence , dünyalar güzeli iki yavru vermişim ona, bir de göğsüme mi kusur bulacak, kendi dökülen saçlarına baksın oturup :)
Bu seni gercekten etkiliyorsa yaptır derim.
Sut kanallarina dokundurmamanin bir yolu yok mu?
Emzirmeyi bıraktıktan sonra her kadın bu sendroma geliyor neredeyse,zamanla düzeliyor merak etme.
İlerde çocuk dusunmeni engellemeyecekse düşün ama çocuk getirmene engelse ertele bence.
Bu seni gercekten etkiliyorsa yaptır derim.
Sut kanallarina dokundurmamanin bir yolu yok mu?
SÜT BEZELERİNİ yanlış yazmısımvar canım ablamda göüslerini küçülttü adanada ve süt kanllarını almamış dr belki dogurusunuz diye düşündüm demiş demek alınmadanda işlem yapılabiliniyor , bence yaptır senin çocukların için ruh durumun daha önemli
var canım ablamda göüslerini küçülttü adanada ve süt kanllarını almamış dr belki dogurusunuz diye düşündüm demiş demek alınmadanda işlem yapılabiliniyor , bence yaptır senin çocukların için ruh durumun daha önemli
bende süt kanallarına dokunmadan işlem yapılıyor diye biliyorum coco, buradaki estetik bölümüne takıl kesin bulursun bu konuda bilgi..
takipteyimhatunlar kızlarımı sutten kestım gögüslerim sündü..yumusadı ve catladı..anam bır cırkınler anlatamam.eskıden zaten vardı sarkma.sımdı 50 yasındakı teyzelere 5 çekerim.sudyensız eşime gorunmuyorum ...yazın sonuna dogru estetık dusunuyorum.aslında 3.cocuk olur mu diye ılerde ,aklımdan gecmıyor da degıl.bu yuzden emın de degılım.
ama estetığe göruntuye onem verırım..eşim bu halımı gormedı bıle.kesınlıkle kendıme olan guvenım ıcın estetık dusunuyorum.ilerde pısman olur muyum?
bu konuda sızden fıkır ıstıyorum...yaşım 28.istanbuldayım
Silikon olursa emzirilmiyor estetik te emzirilmiyor.yok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
aynen emziremiyosunyok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
hamile kalına çkarttırılıy mu pekibende süt kanallarına dokunmadan işlem yapılıyor diye biliyorum coco, buradaki estetik bölümüne takıl kesin bulursun bu konuda bilgi..
hayır maşallah silikona gerek yoktu zaten gögüsleri 105 nm dı oyüzenden , şimdi 85 beden ve sütyensiz geziyor okadar dik ve güzel duruyor.ayyy cıddı mısın? onu bılmıyodum...sılıkon taktırdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?