görüntü kirliliği

o tabiden sonrasını anladım sanırım ama şimdi allah var gerçekten merhametli ve sevimli ama bilmiyorum yaaikinci bebiş fikri

hazır degılsen sakın ! bu iş annenın ıstemesıyle olur..
ben hiiiiiççç hazır değilim kocişte aralarında 5 yaş olsun demişti ama dediğin gibi ben hazır olmadan lmaz zira sözde evlendikten iki yıl sonra yapacatık ama 6. ayda başladı başımın etini yemeye

yok yok sen 2. de onun gelme gazına

yok yok sen 2. de onun gelme gazına
dimi dimi 1. de de gaza gelmemiştim aslında benim hormonorel sorunlarım vardı dr ya olur ya olmaz demişti kocişte başımın etini yiyince bıraktım korunmayı sıkıntılarıda var baya korunmanın bilirsin bi seneye falan anca olur demiştim olmassa bende istediğim vakit olmadı tedaviye başlarız diye düşündüm la korunmaı bıraktıktan sonra şak diye hamile kalmıyım mı ben dr ye saydırdım içimden ocağıma incir ağacı diktin diye

hahhahha allah ıyılıgını versın...ıyıkı oyle bı kucuk ıncırın var ama.Allah hıc ayırmasın senden

biliyo musun dr ye sormuştum birazda relax taklıdığımdan bahsedip veryansın etmiştim hiç stres yapmamamında etkisi büyükmüş hani biçok olumsuzlukların sebebi stres ya bu şimdi mi denir demiştim bunca yllık doktorum senin gibisini ilkkez gördüm demiştio yüzden bu hiçbir problemi olmadığı halde çocuğu lmayanlar varya stresi bi bıraksalar sıkıntı kalmıycak hatta detiinin konusunda da yazmıştm

Estetik derken kucultme de yaptiracaksan genede kimse 100% garanti veremiyor sut kanallarinin zarar gormeyecegine.

Bu yuzden cocuk olayini bitirdikten sonra estetik oneriliyor..ayrica kanallar zarar gormese dahi..bir daha hamile kalinca tekrar onca kilo alacaksin ve gogusler kim bilir ne hale gelecek tekrardan belki basa donersin..

Tavsiyem cocuk olaylari bitsi oyle yaptir yaptiracaksan.

aaaaaa valla mı ..ama benımkılerı duzeltmez emınım yanı
Denemekten birşey çıkmaz bence, sonuçta zarar göreceğin birşey değil.. Ben bunun etken maddelerinin zararlarını da araştırmıştım, gayet iyi bir ürün olduğunu öğrenmiştim... Hatta bununla alakalı bir yerlerde bu forumda birşeyler yazdım ama inan o kadar zaman geçti ki üzerinden hatırlamıyorum bile... :) O yüzden karar senin, kullan dene birşey kaybetmezsin bence... En fazla ucuz birşey olmadığı için paran gider o kadar...

SouvveniR kremle ilgili daha öncede yazmışsın forumda, demek baya memnun kaldın,merak ettim açıkçası ama sürekli kullanmak gerek heralde, toparlandı diyip bıraksan geri mi yumuşayacak ki

Evet daha önce de yazmıştım, gerçekten memnun kaldığım için...

Ya bahsettiğim gibi ben bıraktım kullanmayı bir dönem (2 yıl kadar) sarkma olmadı ama kullandığımdaki kadar dik durmadı tabii...
Evlenmeden önce bekar iken başlamıştım kullanmaya çünkü göğüslerim büyük kilo alım verimlerimde malesef çok etkileniyordu bende rahatsız oluyordum görüntüden, hele bir de evlilik düşüncesi olunca "güzel gelin olayım" hevesleri ile araştırıp kullanmaya başlamıştım.
Evlendikten sonra da kullanmaya devam ettim taa ki çocuk sahibi olmaya karar verinceye kadar. Onu da araştırdım tabii, hamilelikte ve emzirme döneminde kullanımı yasak. Sonra da çocuk olunca oydu buydu insan karman çurman oluyor zaten kaynadı gitti.
Boş şişe buldum çekmecemin en gerilerinde "aaaa ben bundan kullanıyordum" diyerek tekrar kullanmaya karar verdim.
Her gün kullanamıyorum tabii ki, iş hayatı çocuk vs. derken bazen insanın saçını taramaya fırsatı olmuyor.
Fakat ara ara kullanmama rağmen gayet memnunum. doğum öncesi ve sonrasında da etkisi olduğunu düşünüyorum ve tamamen şahsi fikrim bunlar.

Ha bana iyi geldi başkasına iyi gelmez veya toparlamaz. Bunu ben bilemem. Sadece dediğim ben kullandım iyi geldi tavsiye ederim, kullanıp kullanmamak kişinin kendisine kalmış birşey :)

Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…