- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi coco_cambo
-
o tabiden sonrasını anladım sanırımhahahhao da ıyıymış.cocuk seven erkekler daha bı merhametlı sevımlı olur..kadınlar ıcın normal.anaç ruhlu dogmamızdan dolayı...valla cesaretın yoksa hıc de oyle tesebbusun olmasın...1 tanesı en ıyısı sana gore tabı
o tabiden sonrasını anladım sanırımama şimdi allah var gerçekten merhametli ve sevimli ama bilmiyorum yaa ikinci bebiş fikri
ben hiiiiiççç hazır değilimhazır degılsen sakın ! bu iş annenın ıstemesıyle olur..
ben hiiiiiççç hazır değilimkocişte aralarında 5 yaş olsun demişti ama dediğin gibi ben hazır olmadan lmaz zira sözde evlendikten iki yıl sonra yapacatık ama 6. ayda başladı başımın etini yemeye
dimi dimi 1. de de gaza gelmemiştim aslında benim hormonorel sorunlarım vardı dr ya olur ya olmaz demişti kocişte başımın etini yiyince bıraktım korunmayı sıkıntılarıda var baya korunmanın bilirsin bi seneye falan anca olur demiştim olmassa bende istediğim vakit olmadı tedaviye başlarız diye düşündüm la korunmaı bıraktıktan sonra şak diye hamile kalmıyım myok yok sen 2. de onun gelme gazına
dimi dimi 1. de de gaza gelmemiştim aslında benim hormonorel sorunlarım vardı dr ya olur ya olmaz demişti kocişte başımın etini yiyince bıraktım korunmayı sıkıntılarıda var baya korunmanın bilirsin bi seneye falan anca olur demiştim olmassa bende istediğim vakit olmadı tedaviye başlarız diye düşündüm la korunmaı bıraktıktan sonra şak diye hamile kalmıyım mı ben dr ye saydırdım içimden ocağıma incir ağacı diktin diye
amin canım cümlemizdenhahhahhaallah ıyılıgını versın...ıyıkı oyle bı kucuk ıncırın var ama.Allah hıc ayırmasın senden
aaa estetık mı oldun? dökül cabuk
Denemekten birşey çıkmaz bence, sonuçta zarar göreceğin birşey değil.. Ben bunun etken maddelerinin zararlarını da araştırmıştım, gayet iyi bir ürün olduğunu öğrenmiştim... Hatta bununla alakalı bir yerlerde bu forumda birşeyler yazdım ama inan o kadar zaman geçti ki üzerinden hatırlamıyorum bile... :) O yüzden karar senin, kullan dene birşey kaybetmezsin bence... En fazla ucuz birşey olmadığı için paran gider o kadar...aaaaaa valla mı ..ama benımkılerı duzeltmez emınım yanı
SouvveniR kremle ilgili daha öncede yazmışsın forumda, demek baya memnun kaldın,merak ettim açıkçası ama sürekli kullanmak gerek heralde, toparlandı diyip bıraksan geri mi yumuşayacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?