- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
oyy estetikten önce spor yapmayı onları daha diri hale getirmeyi denesen ? estetik hem pahalı hemde asırı acılı birşey.hatunlar kızlarımı sutten kestım gögüslerim sündü..yumusadı ve catladı..anam bır cırkınler anlatamam.eskıden zaten vardı sarkma.sımdı 50 yasındakı teyzelere 5 çekerim.sudyensız eşime gorunmuyorum ...yazın sonuna dogru estetık dusunuyorum.aslında 3.cocuk olur mu diye ılerde ,aklımdan gecmıyor da degıl.bu yuzden emın de degılım.
ama estetığe göruntuye onem verırım..eşim bu halımı gormedı bıle.kesınlıkle kendıme olan guvenım ıcın estetık dusunuyorum.ilerde pısman olur muyum?
bu konuda sızden fıkır ıstıyorum...yaşım 28.istanbuldayım
hatunlar kızlarımı sutten kestım gögüslerim sündü..yumusadı ve catladı..anam bır cırkınler anlatamam.eskıden zaten vardı sarkma.sımdı 50 yasındakı teyzelere 5 çekerim.sudyensız eşime gorunmuyorum ...yazın sonuna dogru estetık dusunuyorum.aslında 3.cocuk olur mu diye ılerde ,aklımdan gecmıyor da degıl.bu yuzden emın de degılım.
ama estetığe göruntuye onem verırım..eşim bu halımı gormedı bıle.kesınlıkle kendıme olan guvenım ıcın estetık dusunuyorum.ilerde pısman olur muyum?
hatunlar kızlarımı sutten kestım gögüslerim sündü..yumusadı ve catladı..anam bır cırkınler anlatamam.eskıden zaten vardı sarkma.sımdı 50 yasındakı teyzelere 5 çekerim.sudyensız eşime gorunmuyorum ...yazın sonuna dogru estetık dusunuyorum.aslında 3.cocuk olur mu diye ılerde ,aklımdan gecmıyor da degıl.bu yuzden emın de degılım.
yok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
psikoljik olarak rahatlyacağım kesin maddiyat ve ondan öte çevremdekilere nasıl açıklıycam düşüncesi var
Mankenler, oyuncular falan ne yapıyorlar ki? Bir çoğunda var sonuçta.
Hamilelik öncesi hiç birinin göğsü küçülmüyor demek ki operasyon geçirmiyorlar.
Sen bu mesajı attın ya altta Cüppeliyle Ümre reklamı çıkıyor. Bu kadar fırsatçılık olurmerhumu nasıl bilirdiniz seksiiitövbe estağfurullah çarpılcaz kız
yok aslında istanbuldayım ama çevrem nasıl desem baskıcı biraz ama bu tavsiye cepteküçük şehirde yaşıyorsunuz sanırım , hiç kimseye açıklama yapmayın
koltuk altımda yağ bezesi vardı onu aldırdım dersiniz en kötü ihtimalle ,
önemli olan eşinizin bilmesi ,
yok artık daha nelerSen bu mesajı attın ya altta Cüppeliyle Ümre reklamı çıkıyor. Bu kadar fırsatçılık olur
Senin o mesajına bitişik çıkıyor hem de. Ben de bu kız mı banner yapmış Cüppeliyi diye dikkatli baktımyok artık daha neler
yok aslında istanbuldayım ama çevrem nasıl desem baskıcı biraz ama bu tavsiye ceptekesinlikle işimi görür
gormedı hıc
kendım ıcın ıstıyorum...onun oyle bı ısteğı talebı olamaz zaten..yolarımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?