görüntü kirliliği

oyy estetikten önce spor yapmayı onları daha diri hale getirmeyi denesen ? estetik hem pahalı hemde asırı acılı birşey.
birde büyütme degil de sadece sarkmayı toplamak ve catlaklar içinde lazer yapılıyor. daha maddi olarak daha uygun acısız. görüntüde saglık diri oluyorlar.
birde eşinden niye saklıyorsun ki adam bilmiyor mu sanıyorsun..belki öyle seviyor belki hiç önemli, degil senin oranın buranın ne oldugu. ??? durumu birde böyle düşün.
kendin için elbette birşeyler yap ama bu sürecte adamı da mahrum bırakma

Tekrar bir bebek dusunuyorsunuz. Buz ile masaj ve bazi hareketler var yapabileceginiz. Iyi sonuc alacaginiza emin olun.

Önce bi görelim bence şaka şaka. Bence hiç dokunmayın. Onlar size 2 güzel evladınızın armağanı. Gurur duyun hatta, şanslısınız ki emzirebilmişsiniz. Siz annesiniz, vücudunuz size yalnızca bunu hatırlatıyor. Emzirmeyi kesince bende ne olur bilmem ama asla dokunmazdım.

Valla gözüm korktu şimdi.
Benim zaten kilo verdiğim için elastikiyet kaybı vardı sıkı değildi. Emzirdikten sonra düşünemiyorum.

Bence 3.çocuk fikrine karşılık beklet. Sütyenle idare et. Dayanamadığın yerde yaptır gitsin.

estetik emzirmeyi etkilemiyo diye biliyorum .. bi arastirin isterseniz .. ama benim arkadasim var onunda gogusler yalan oldu hemde bir cocukta bununla gurur duyar esinede onlar benim annelik izlerim der hiicc kafayi takmaz

Leslie mi jillianmi birinin hareketleri gogusu toparliyodu sanirim emin degilim.Ben olsam ucuncuyude yapar ondan sonra olurdum emzirsenizde gene deforme oluyodur sonucta estetikli.

psikoljik olarak rahatlyacağım kesin maddiyat ve ondan öte çevremdekilere nasıl açıklıycam düşüncesi var

küçük şehirde yaşıyorsunuz sanırım , hiç kimseye açıklama yapmayın
koltuk altımda yağ bezesi vardı onu aldırdım dersiniz en kötü ihtimalle ,
önemli olan eşinizin bilmesi ,

Mankenler, oyuncular falan ne yapıyorlar ki? Bir çoğunda var sonuçta.
Hamilelik öncesi hiç birinin göğsü küçülmüyor demek ki operasyon geçirmiyorlar.

demet akalın emziremedi çocugunu çünkü silikon taktırırken süt bezlerini almış doktor , çıkarttımı bilmiyorum ama bir iki ay sonra bira resmi paylaşmıştı ve twiterdan millet topa tutmuştu kadını ,sonra böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı bende ordan okudum

küçük şehirde yaşıyorsunuz sanırım , hiç kimseye açıklama yapmayın
koltuk altımda yağ bezesi vardı onu aldırdım dersiniz en kötü ihtimalle ,
önemli olan eşinizin bilmesi ,
yok aslında istanbuldayım ama çevrem nasıl desem baskıcı biraz ama bu tavsiye ceptekesinlikle işimi görür

gormedı hıc

kendım ıcın ıstıyorum...onun oyle bı ısteğı talebı olamaz zaten..yolarımm :)

ayy güldüm yaaa :) bende kilo veriyorum benimkilerde sündü :) benim de içimde bir estetik isteği mevcut...yoksam göbeğime kadar uzucak galiba diye korkuyorum :)

Başlık görüntü kirliliği olunca aklıma memeler gelmemişti. Sen çok yaşa emi

Yaptırabilirsen yaptır bende çok isterdim ama imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…