- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi coco_cambo
-
hamile kalına çkarttırılıy mu peki
ya şunları yazıp yazp heveslendirmeyinhayır maşallah silikona gerek yoktu zaten gögüsleri 105 nm dı oyüzenden , şimdi 85 beden ve sütyensiz geziyor okadar dik ve güzel duruyor.
aralık ayındada görümcem yaptırdı çıplak hiç görmedim ama çok sarkıktı diyorlar, onunkilerde şim süper oldular ve silikon taktırmadı
çok sağol canımşöyle bir şey buldum, çıkartılmasına gerek yok sanırım..
http://www.hurriyet.com.tr/memeye-silikon-girince-bebek-emzirmek-mumkun-mu-22354999
10 bın ayır kenara..ya sorması ayıp maliyeti ne kadar
10 bın ayır kenara..
ben yarısını bırıktırdım..yaza tamamlıcam Allah nasıp ederse..savaşta çıkacak dıyorlar..patrıotlarımı hazırlayayım :) hahahaha
allah iyiliğini versin coco
merhumu nasıl bilirdiniz seksiiiöyle ama..ölürken bile seksiydi desinler
Hahah taktin fuzeye.ben baya dik seksi olsun ıstıyorum..yanı dısardan anlasılsa umursamam.yok dogal yok degıl takmam..dekolte gıymem zaten.frıkık de vermem..kendıme saygımdan sırf ıstıyorum..goguslerımın arası cok ayrık..ayyy rezalet !!! kızlarımda cok duskunlerdı memeye.cek allah cek..e bıde sut pompası da kullanınca bı acayıp bıseye benzedıler :)
o yuzden yaptırıcam..eşim korkuyor..zararlı dıyor.ulan koca memelı hatun gordun mu bakıyosun ama...benımkılerı kanlı caNlı gorse tövbe ceker
kı zayıfım .boyum da var...95 i tasırım dıyorum...cok pıs gaza geldım kızlar.ama 3. bebeği de ısterım kesın... ayy ben nerelere gıdem...akıl verın bana
ya şunları yazıp yazp heveslendirmeyin
psikoljik olarak rahatlyacağım kesin maddiyat ve ondan öte çevremdekilere nasıl açıklıycam düşüncesi vareğer maddi imkanınız varsa psikolojik olarak rahatlayacaksanız yaptırın derim
bu arada görümcem devlet hast yaptırdı bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?