görüntü kirliliği

yok o hadstane sürecini nasıl anlatcam bilmiyorum gerçi sağolsun burdan bi arkadaş fikir verdi banao küççük yalanı söylerim millete kociş bilsin yeter dimi

ayyy heralde yaa.hıc dert etme.yeterkı senın ıstedıgın olsun

aaa estetık mı oldun? dökül cabuk

bana atar mısın canım benı de ızle

SouvveniR kremle ilgili daha öncede yazmışsın forumda, demek baya memnun kaldın,merak ettim açıkçası ama sürekli kullanmak gerek heralde, toparlandı diyip bıraksan geri mi yumuşayacak ki

valla öyle benim bi arkadaşım var evleniyim on çocuk yapıcam diyodu o boğaydı benim kocişte boğa burcu adam çocuk manyağı gerçi aynı elementsiniz şaşmamak gerek

kesınlıkle :) dogumdan sonra doktorum bana korun yoksa gene ıkızın olur dedı..hadı ya supermış dedım:) ...iyi degılsın sen ..psikiyatrıye sevkını yapayım mı dedı.. :)

vallahı ya.. :) gercekten sevıyorum cocukları.
sen böyle dedin ya bak aklıma geldi eşimle nişanlıyken bebeğin birini seviyo ki gördüğü her bebeğe çocuğa salça olur anam daha reddedenide degörmedim bana imalı imalı ben bebekleri çok severim dedi peki ya sen diye sordu bende severim ama sadece severim demiştim

hahahha o da ıyıymış.cocuk seven erkekler daha bı merhametlı sevımlı olur..kadınlar ıcın normal.anaç ruhlu dogmamızdan dolayı...valla cesaretın yoksa hıc de oyle tesebbusun olmasın...1 tanesı en ıyısı sana gore tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…