- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
yok o hadstane sürecini nasıl anlatcam bilmiyorum gerçi sağolsun burdan bi arkadaş fikir verdi banao küççük yalanı söylerim millete kociş bilsin yeter dimi
hay maşşallah çocukları çok seviyosun sanırımvalla 10 bın tl gelırım olsa benım garantı 4 cocugum olur...allah parayı gıdım gıdım verıyor :)
Benim bildiğim, yeni yöntemler silikonlu göğsle bile emzirmeye engel olmuyor.
Bence yaptır. Kime gitmeyi düşünüyorsun.
ben ameliyat oldum, sonrasında doğum yapıp bebek emzirmedim ama dr um bebeğim olursa emzirebileceğimi söyledi,süt kanallarına dokunmuyorlarmış.tabi yine de ameliyattan sonra doğum yapıp bebek emziren var mı sormak lazım, en sağlıklı bilgiyi onlar verir.
hay maşşallah çocukları çok seviyosun sanırım
boğa burcumusuncok...hatta sokakta bebek bırakanlara o kdr kızıyorum kı...bulsam hemen evıme alırım..polise vermem yanı..
Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum, o zamanlar 5200 ödedim 1.5 sene önce.. Size özel oda falan veriyorlar. Ben çok memnun kaldım. Ameliyat gerçekten korkulacak bir şey değil. 1 haftada normal hayata dönüyorsunuz. Yine olsa olurdum ameliyat.. Ben 10 gün önce bademcik ameliyatı oldum, meme ameliyatı bunun yanında sinek ısırığı kalır. İz meselesi ameliyatı nereden olduğunuza da bağlı, benim meme altı kesisi olmasına rağmen izim farkedilmeyecek kadar silindi şu an, isterseniz lazer ile de siliniyor. Ben gerek duymadım. Meme ucu ya da koltuk altından da yapılıyor ameliyat.. Sizi izlemeye alayım bakın isterseniz fotoğraflara..
hmm o zaman seni takipteyim fikir alışverişi yaparızyes kuşum :)
hmm o zaman seni takipteyim fikir alışverişi yaparız
valla öyle benim bi arkadaşım var evleniyim on çocuk yapıcam diyoduoğlaksevdı mı b*kunu cıkarır oglak
valla öyle benim bi arkadaşım var evleniyim on çocuk yapıcam diyoduo boğaydı benim kocişte boğa burcu adam çocuk manyağı gerçi aynı elementsiniz şaşmamak gerek
kesınlıkle :) dogumdan sonra doktorum bana korun yoksa gene ıkızın olur dedı..hadı ya supermış dedım:) ...iyi degılsın sen ..psikiyatrıye sevkını yapayım mı dedı.. :)
yok artık gerçekten öylemi dedin
sen böyle dedin ya bak aklıma geldivallahı ya.. :) gercekten sevıyorum cocukları.
sen böyle dedin ya bak aklıma geldieşimle nişanlıyken bebeğin birini seviyo ki gördüğü her bebeğe çocuğa salça olur anam daha reddedenide degörmedim bana imalı imalı ben bebekleri çok severim dedi peki ya sen diye sordu bende severim ama sadece severim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?