- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Canım ufak boyutta protez ile diri gösterilebilir. Sarkma yoksa ya da az miktardaysa sadece protez ile düzeltilebiliyor. Ayrıca meme dokun varsa kas altı değil de kas üstü konulabilir protez, bu da daha ağrısız bir ameliyat demek.
Burada hacettepede ameliyat olan arkadaşlar vardı ama doktor adı hatırlamıyorum şimdi, meme forumunda bulabilirsin belki doktor ve hastane hakkında bilgi..Çok sağol bir doku detay öğrendim,ankara Hacettepede ozan bitik var o u düşünüyorum ben mesela, daha eşimle konuşmadım kendimde tam cesaret etmiş değilim ama bilmek hazır olmak gerek tabi
bende düşünüyorum estetik benide izlemeye alır mısınSeni de izlemeye aldım canım
farkı farketmemek mümkün değil maddiyat çıtasını biraz düşürebileceğim için zamanı biraz daha öne çekebilirim sağol canım paylaşımın içinBurada hacettepede ameliyat olan arkadaşlar vardı ama doktor adı hatırlamıyorum şimdi, meme forumunda bulabilirsin belki doktor ve hastane hakkında bilgi..
Abartılacak bir ameliyat değil, çoğu kişi ters bakıyor ama gerçekten insanın özgüveni tavan yapıyor. Ben göğüslerinden şikayetçi olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kaç sene boşuna üzülüp durmuşum.farkı farketmemek mümkün değil maddiyat çıtasını biraz düşürebileceğim için zamanı biraz daha öne çekebilirim sağol canım paylaşımın için
Ya bide tikkacım amelyat için mevsim seçimi önemli mi ben yaz mevsimi yaptırırım diye düşünüyorum çünküAbartılacak bir ameliyat değil, çoğu kişi ters bakıyor ama gerçekten insanın özgüveni tavan yapıyor. Ben göğüslerinden şikayetçi olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kaç sene boşuna üzülüp durmuşum.
Mevsimi önemli değil canım, ben temmuzda olmuştum. Sadece ödem fazla olabilir deniyor sıcakta ama o biraz sana bağlı, bol su ile ödemi atabilirsin. Ben bir sıkıntısını yaşamadım.Ya bide tikkacım amelyat için mevsim seçimi önemli mi ben yaz mevsimi yaptırırım diye düşünüyorum çünkü
sağol canım ya valla koydum kafaya yazın benim içinde çok uygun gerekli parayı biriktirdimi tamamdırMevsimi önemli değil canım, ben temmuzda olmuştum. Sadece ödem fazla olabilir deniyor sıcakta ama o biraz sana bağlı, bol su ile ödemi atabilirsin. Ben bir sıkıntısını yaşamadım.
2 bebe seni usandirmadi mi ya :)
Ben bitaneyle isyandayim :)
Silikon bende dusunuyorum er yada gec...
zaten genetik olarak biraz agsadalar...sutten kesince ne olur allah bilir
psikoljik olarak rahatlyacağım kesin maddiyat ve ondan öte çevremdekilere nasıl açıklıycam düşüncesi var
Kardes senin ikizlerin vardi yanilmiyosam. Hala 3. mu dusunuyosun helal vallahi..
Ben iri göğüslü biri olarak devamlı sarkma ihmaline karşı korkardım ve bir eczacı tanıdığım sayesinde Elancyl Fermante Buste kremi keşfettim. Evlenmeden önce kullanıyordum sonra evlendim çocuk sahibi oldum emzirdim falan derken yine aynı korkular başlamıştı ki birşey fark ettim, göğüslerim sarkmadı. :) Kremi önceden de kullanmış olmamın büyük etkisini gördüm yani...
Tavsiyem alın deneyin, ben hala kullanıyorum. Emzirirken kullanılmaması gereken bir krem olduğu için hamilelik dönemi ve emzirme döneminde hiç kullanmadım. Emzirmeyi bıraktıktan 6 ay sonra gibi tekrar kullanmaya başladım diyebilirim. Çok memnunum, genelde yatmadan önce kullanıyorum her akşam düzenli olmasa da aklıma geldikçe kullanıyorum...
Umarım size de faydası olur. Ben çok bu tarz ürünler tavsiye etmem çünkü genelde etki etmezler pek, fakat bu gerçekten etki ediyor ve toparlıyor.
ben bi tanasinde tmm diyorum sen iyi cesaretlisin vallaivitdusunuyorum valla..eşim yok dıyor gercı ama elbet alkollu anına denk getırırım
Başlık görüntü kirliliği olunca aklıma memeler gelmemişti. Sen çok yaşa emi
Yaptırabilirsen yaptır bende çok isterdim ama imkansız
Emzirebilirsin.eğer meme ucundan girmiyorlarsa süt kanallarına dokunmadan girwbiliyorlar.arkadaşım oldu,şu an emziriyor.sıkıntı yokyok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
yok o hadstane sürecini nasıl anlatcam bilmiyorum gerçi sağolsun burdan bi arkadaş fikir verdi banaayy elaleme ne ayol..ayrıca kımse anlamaz..desteklı takıyrum dersın
ben bi tanasinde tmm diyorum sen iyi cesaretlisin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?