Görüntüye bakarmisiniz bu haftadan sonra cinsiyet degisirmi

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.788
5.968
198
Arkadaşlar merhaba ben doktora cinsiyeti gözüküyor mu diyince bana 17 haftada cinsiyeti erkek dedi özel hastanede doktor. Bu haftadan snra degisirmi alışverişe başlamak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20211222_180254.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_20211215_185530.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 168
Merak etmeyin erkek bebekte yanılma çok zordur eğer doktor erkek dediyse emin olun %90 doğrudur. 4 çocuk annesi olarak söylüyorum bunu

3 kızım vardı malumunuz erkek çocuk istiyorduk 4. Kez hamile kaldım ve erkek çocuk istiyorduk. Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti ve sıkıntısız bir gebelik geçirdim ve sonunda oğlum oldu 3 kızdan sonra. Vee aradan 6 yıl geçti tekrar hamile kaldım ve sonuç yine erkekti ama maalesef onuda ve bu beni baya derinden etkiledi bir olay yaşadım onu da 19. Hafta kordon dolanması sonucu kaybettim. Yavrumun boynuna kordon dolanmıştı ve vefat etti suni sanciyla doğurdum ve mezara defnettim. Bu olayın üzerinden 1 sene geçti şu an ve yine gebeyim şu an 11 haftaligim ve ben yine erkek hissediyorum doğrusunu rabbim bilir. Ama büyük ihtimal erkek eğer ogrenirsem burdan paylaşırım. Bende çok merak ediyorum. Eşimin bana söylemediği Bir sır var ama ne bence onunla alakalı birşey. Kendisi bu erkek diyip duruyor, rabbim hakkımızda hayırlısini versin.

Yani 5. Çocuğunuz mu olacak? Erkek istemişsiniz olmuş merakımdan soruyorum neden 5. Çocuk istediniz, zor değil mi?

Eşinizin sırrı derken onu da anlamadım.

Evet doğru anladınız 3 kızım vardı ve erkek çocuk istemiştik ve eşimin bana ısrarla söylemediği bir sırrı varmış ondan sonra ikiz erkek bebeğe hamile kaldım lakin onlar vefat etti 3.ayda ve 2014 te tekrar hamile kaldım ve bir oğlum oldu. Oğlumdan 6-7 sene sonra yani 2020'nin sonuna doğru eşimin ısrarıyla tekrar hamile kaldım ve o da erkekti ama maalesef onuda kordon dolanması sonucu kaybettim. Yani bu olaydan biraz uzun zaman sonra tekrar hamile kaldım planlı olarak ve şu an yine hamileyim ama eşim erkek olduğuna söylüyor yine. Nasipse bir kaç hafta sonra öğrenirim. Sonucu burdan paylaşırım

Yok anladım da, sormak istediğim zaten erkek istemişsiniz ve olmuş sonra planlı gebelik yapmışsınız ya onu soruyorum 5 çocuk zor olmayacak mı, yine erkek istediğiniz için mi? bir çocuğum var ikinciyi bazen düşünüyorum bazen olmaz diyorum zor yani çocuk sorumluluğu.

Evet eşimin ısrarıyla ikinci oğlumuz olsun istedik, evet zor ama maddi durumumuz çok iyi şükür. Çocuklarım kolejde okuyor ve eşim çocukları çok seviyor o yüzden onun talebiyle bir oğlumuz daha olsun istedik

Erkek de erkek ne varsa bu erkek çocuklarında. Bu çağda bu düşünce hâla daha var yazık. Kusura bakmayın ama kızlarınız adına üzgünüm. Tek suçları erkek delisi ebeveynlerinin eline doğmaları diyeceğim ama onların suçu değil ki

Şanslısın o zaman
Sağlıkla gelsin ben iki kızdan sonra daha doğrusu 2 çocuktan başka düşünmedim korunurken kaldım nasipte varmıştı erkek yoksa bile isteye çok zor bu devirde gerçekten başta ben çok ağladım üzüldüm ama aldirmayacagim için alıştım cinsiyeti bile 17 haftada öğrenmeye gittim

Çok gizemli bir yazı.
Eşinizin size yıllarca söylemediği sırrı neymiş? Erkek bebek isteği mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…