- 1 Haziran 2018
- 5.338
- 16.465
- 248
Kaybettiğiniz çocuklarınız için üzgünüm.3 kızım vardı malumunuz erkek çocuk istiyorduk 4. Kez hamile kaldım ve erkek çocuk istiyorduk. Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti ve sıkıntısız bir gebelik geçirdim ve sonunda oğlum oldu 3 kızdan sonra. Vee aradan 6 yıl geçti tekrar hamile kaldım ve sonuç yine erkekti ama maalesef onuda ve bu beni baya derinden etkiledi bir olay yaşadım onu da 19. Hafta kordon dolanması sonucu kaybettim. Yavrumun boynuna kordon dolanmıştı ve vefat etti suni sanciyla doğurdum ve mezara defnettim. Bu olayın üzerinden 1 sene geçti şu an ve yine gebeyim şu an 11 haftaligim ve ben yine erkek hissediyorum doğrusunu rabbim bilir. Ama büyük ihtimal erkek eğer ogrenirsem burdan paylaşırım. Bende çok merak ediyorum. Eşimin bana söylemediği Bir sır var ama ne bence onunla alakalı birşey. Kendisi bu erkek diyip duruyor, rabbim hakkımızda hayırlısini versin.
Ben defalardır okuyorum ama yok, henüz hiçbir şey anlayamadım. Yawww bu neSanırım eşi özel güçlere sahip ve anne karnındaki bebeğin cinsiyetini tahmin edebiliyor. Ben böyle anladım:)
Arkadaşlar merhaba ben doktora cinsiyeti gözüküyor mu diyince bana 17 haftada cinsiyeti erkek dedi özel hastanede doktor. Bu haftadan snra degisirmi alışverişe başlamak istiyorum
Devlettemi peki ozeldemi erkek dediler bana devlet hastanesi söylemedi hatya bugün 19+5 oldum gittim tekrar sormaya beni obstetrik USG ye yolladı orda net ogrenceksin dedi yarına verdiler randevu bakalm yarın yine sorarım zaten cinsiyeti. Benim bu supriz gebelik yani aslında iki tane çocuğum var rabbim sağlıklı versin yeterki alışverişe baslayacaktim ama burda yazılanları okuyunca işteBenimki 20. Haftada değişti. 17de erkek denildi sonra kız.
Devlettemi peki ozeldemi erkek dediler bana devlet hastanesi söylemedi hatya bugün 19+5 oldum gittim tekrar sormaya beni obstetrik USG ye yolladı orda net ogrenceksin dedi yarına verdiler randevu bakalm yarın yine sorarım zaten cinsiyeti. Benim bu supriz gebelik yani aslında iki tane çocuğum var rabbim sağlıklı versin yeterki alışverişe baslayacaktim ama burda yazılanları okuyunca iştebidaha sorayım dedim doktora
Ah bir bilsemSanırım eşi özel güçlere sahip ve anne karnındaki bebeğin cinsiyetini tahmin edebiliyor. Ben böyle anladım:)
Hmm olabiliyor demekki böyle şeyler bakalım hayırlısı artık yarın netleşir benmde umarimÖzel klinik
Hayırlısı inşallah sağlıklı olsun bakalm yarın sabah yazacağım buraya inşallahBence sizin değişmez, oğlunuz olacak diye düşünüyorum. Buraya da yazarsanız sonucu sevinirim. Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun:):)Bugün tekrar sordum değişmedi erkekmis
Teşekkür ederimHayırlı olsun:):)
Bazı insanlara malum olur rüyasında görür yada bı takım işaretler gönderir rabbim söyleyip sizi üzmek yada korkutmak istemediği için söyleyemez babam bize bişey. Gördüğü zaman söylemezdi dikkat edin derdi sadece akışına bırakın rabbim sağ sagkim kucağınıza almayı nasip etsin3 kızım vardı malumunuz erkek çocuk istiyorduk 4. Kez hamile kaldım ve erkek çocuk istiyorduk. Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti ve sıkıntısız bir gebelik geçirdim ve sonunda oğlum oldu 3 kızdan sonra. Vee aradan 6 yıl geçti tekrar hamile kaldım ve sonuç yine erkekti ama maalesef onuda ve bu beni baya derinden etkiledi bir olay yaşadım onu da 19. Hafta kordon dolanması sonucu kaybettim. Yavrumun boynuna kordon dolanmıştı ve vefat etti suni sanciyla doğurdum ve mezara defnettim. Bu olayın üzerinden 1 sene geçti şu an ve yine gebeyim şu an 11 haftaligim ve ben yine erkek hissediyorum doğrusunu rabbim bilir. Ama büyük ihtimal erkek eğer ogrenirsem burdan paylaşırım. Bende çok merak ediyorum. Eşimin bana söylemediği Bir sır var ama ne bence onunla alakalı birşey. Kendisi bu erkek diyip duruyor, rabbim hakkımızda hayırlısini versin.
Çok teşekkür ediyorum, rabbim evlatlarimizi bize bağışlasınBazı insanlara malum olur rüyasında görür yada bı takım işaretler gönderir rabbim söyleyip sizi üzmek yada korkutmak istemediği için söyleyemez babam bize bişey. Gördüğü zaman söylemezdi dikkat edin derdi sadece akışına bırakın rabbim sağ sagkim kucağınıza almayı nasip etsin
Merhabalar kac haftalik kordon dolanmasindan kaybettiginiz bebeginiz? Bnde bu gun ogrendim iki kez kordon dolanmis boynuna ve endise duydum doktor panige gerek yok dedi ama ister istemez icimde korkular var tabi..Evet doğru anladınız 3 kızım vardı ve erkek çocuk istemiştik ve eşimin bana ısrarla söylemediği bir sırrı varmış ondan sonra ikiz erkek bebeğe hamile kaldım lakin onlar vefat etti 3.ayda ve 2014 te tekrar hamile kaldım ve bir oğlum oldu. Oğlumdan 6-7 sene sonra yani 2020'nin sonuna doğru eşimin ısrarıyla tekrar hamile kaldım ve o da erkekti ama maalesef onuda kordon dolanması sonucu kaybettim. Yani bu olaydan biraz uzun zaman sonra tekrar hamile kaldım planlı olarak ve şu an yine hamileyim ama eşim erkek olduğuna söylüyor yine. Nasipse bir kaç hafta sonra öğrenirim. Sonucu burdan paylaşırım
Benim doktorum geçen gün bir bebek doğurtmuş 5 kez kordon dolanmış şekilde boynuna. Sağ salim doğmuş. İçinizi ferah tutun Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah.Merhabalar kac haftalik kordon dolanmasindan kaybettiginiz bebeginiz? Bnde bu gun ogrendim iki kez kordon dolanmis boynuna ve endise duydum doktor panige gerek yok dedi ama ister istemez icimde korkular var tabi..
Aa cok teşekkür ederim paylastiginiz icin .. boyle duydukca cok mutlu oluyorum insallah cnm sagolasinBenim doktorum geçen gün bir bebek doğurtmuş 5 kez kordon dolanmış şekilde boynuna. Sağ salim doğmuş. İçinizi ferah tutun Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah.
Ben çift kordon dolanmış şekilde yaptım ilk doğumumu normal doğumdu. Yeterliydi uzunluk normal demişti doktor.Aa cok teşekkür ederim paylastiginiz icin .. boyle duydukca cok mutlu oluyorum insallah cnm sagolasin
Harika insallah benimde oyledir. TeşekkürlerBen çift kordon dolanmış şekilde yaptım ilk doğumumu normal doğumdu. Yeterliydi uzunluk normal demişti doktor.
19. Hafta, ve doğduğunda da kordon gerçekten baya dolanmıştı boynuna ve kollarınaMerhabalar kac haftalik kordon dolanmasindan kaybettiginiz bebeginiz? Bnde bu gun ogrendim iki kez kordon dolanmis boynuna ve endise duydum doktor panige gerek yok dedi ama ister istemez icimde korkular var tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?