Görüntüye bakarmisiniz bu haftadan sonra cinsiyet degisirmi

Kaybettiğiniz çocuklarınız için üzgünüm.
Ama ne serüven yaşamışsınız he, hay maşallah .
Bu dünyaya hamile kalmak için gelmişsiniz sanki. (Yargılamamalıyım, gülmemeliyim)
Ayrıca insanevladının doyumsuzluğunu şuradan görebiliriz. “Bir oğlumuz daha olsun” ketçap da olsun mu?
Ayrıca cesaretinize hayran kaldığımı da belirtmeden edemeyeceğim.
Son olarak eşinizin o meşhur sırrını öğrenmeden nasıl meraktan çatlamıyorsunuz?

Sanırım eşi özel güçlere sahip ve anne karnındaki bebeğin cinsiyetini tahmin edebiliyor. Ben böyle anladım:)
Ben defalardır okuyorum ama yok, henüz hiçbir şey anlayamadım. Yawww bu ne çatlayacağım.

‘Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti…’

Arkadaşlar merhaba ben doktora cinsiyeti gözüküyor mu diyince bana 17 haftada cinsiyeti erkek dedi özel hastanede doktor. Bu haftadan snra degisirmi alışverişe başlamak istiyorum

Benimki 20. Haftada değişti. 17de erkek denildi sonra kız.

Benimki 20. Haftada değişti. 17de erkek denildi sonra kız.
Devlettemi peki ozeldemi erkek dediler bana devlet hastanesi söylemedi hatya bugün 19+5 oldum gittim tekrar sormaya beni obstetrik USG ye yolladı orda net ogrenceksin dedi yarına verdiler randevu bakalm yarın yine sorarım zaten cinsiyeti. Benim bu supriz gebelik yani aslında iki tane çocuğum var rabbim sağlıklı versin yeterki alışverişe baslayacaktim ama burda yazılanları okuyunca işte bidaha sorayım dedim doktora

Özel klinik

Bence sizin değişmez, oğlunuz olacak diye düşünüyorum. Buraya da yazarsanız sonucu sevinirim. Hayırlısı olsun..

Bazı insanlara malum olur rüyasında görür yada bı takım işaretler gönderir rabbim söyleyip sizi üzmek yada korkutmak istemediği için söyleyemez babam bize bişey. Gördüğü zaman söylemezdi dikkat edin derdi sadece akışına bırakın rabbim sağ sagkim kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ediyorum, rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın

Merhabalar kac haftalik kordon dolanmasindan kaybettiginiz bebeginiz? Bnde bu gun ogrendim iki kez kordon dolanmis boynuna ve endise duydum doktor panige gerek yok dedi ama ister istemez icimde korkular var tabi..

Merhabalar kac haftalik kordon dolanmasindan kaybettiginiz bebeginiz? Bnde bu gun ogrendim iki kez kordon dolanmis boynuna ve endise duydum doktor panige gerek yok dedi ama ister istemez icimde korkular var tabi..
Benim doktorum geçen gün bir bebek doğurtmuş 5 kez kordon dolanmış şekilde boynuna. Sağ salim doğmuş. İçinizi ferah tutun Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah.

Benim doktorum geçen gün bir bebek doğurtmuş 5 kez kordon dolanmış şekilde boynuna. Sağ salim doğmuş. İçinizi ferah tutun Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah.
Aa cok teşekkür ederim paylastiginiz icin .. boyle duydukca cok mutlu oluyorum insallah cnm sagolasin

Aa cok teşekkür ederim paylastiginiz icin .. boyle duydukca cok mutlu oluyorum insallah cnm sagolasin
Ben çift kordon dolanmış şekilde yaptım ilk doğumumu normal doğumdu. Yeterliydi uzunluk normal demişti doktor.

19. Hafta, ve doğduğunda da kordon gerçekten baya dolanmıştı boynuna ve kollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…